Vacciner – vad bör man känna till?

Mother Hugging A Vernix Covered Newborn

Update sept-18  ” falska #VitaminK sprutan kopplad till  #Leukaemi, enl Parker i BMJ 305:341-346. ” det är INTE möjligt att bortse bevisen mot leukemi efter sprutan där risken uppges 1/500 barn. Djur-studier har visat på anemi + njur o leversvikt + död. Intressant är kopplingen av gulsot hos nyfödda.. EFTER sprutan. Har mamman / babyn ej hepatit B INNAN det så är det fullkomlig katastrof  😦 Någon forskning på det lär vi nog ALDRIG få se.

Biverkningar: haemolysis ( röda blodceller bryts ner + anemi (hyperbilirubinemia = för mkt billrubin i blodet pga leversvikt (rött urin+ gulsot)
face flushing, gastrointestinal upset, rash, redness, hjärnskador o leversvikt – även hypoxi /syrebrist
Erin skriver att sprutan ger 20 000 ggr behovet o frågan är om det spärrar för det ”naturliga K” som så många andra syntetiska vitaminer? Är denna ens biotillgänglig? den är syntetisk. Problemet är att falska spärrar cellernas receptorer för det naturliga så detta ejkommer in o orsakar brister som inte syns på blodprover o där ger FALSKT POSITIVT. vi är INTE VAD VI ÄTER UTAN VAD VAD VI KAN OMSÄTTA i våra celler.

VI SKA ÄTA grönkål som innehåller massor.. o dessutom är det så att dessa har satts ihop med A, C E o även järn o att allt e noga uträknat av moder jord att verka synergistiskt. det är därför kosten alltid är att fördelar framför piller o mkt svårare att överdosera. Nässlor är även oerhört rika – men var försiktig om du äter blod-förtunnande!

K krävs för kalkomsättningen med D vitamin o magnesium o C. Utan dessa simmar kalket i blodet men hamnar inte i cellerna som krävs för hjärtats funktion o binda kalket i skelett med kisel som utgör det mesta av vårt skelett o tänder. Rätt tillskott hos äldre minskade benbrott med 80%. Över hälften av alla med dysfynkion i tarm, inkl barn har brist, vilket lägger grunden för hjärt o kärlsjukdomar cancer o död. Utan kalk i celler börjar skelettett släppa sitt, men det kommer ändå inte IN pga avsaknad av K och den onda cirklen sluts. (Se mer i boken o lyssna på soundcloud.)

Fyto nutriernterna verkar oxå som anti- oxidanter o skyddar cellerna mot inflammation o avgiftar dem.

den skickar signaler till cellerna att fixa glutation/ avgiftning.

även rik på avgiftande svavel som bekämpar cancer särskilt tarm.

Grönkål RDI = : 45% K, 150% C 56% A, B6 = 19,3% , Folat = 15% => toppen eftersom FOl-SYRA = falsk som spärrar receptorerna. B1 = 10% lite järn, Ca o kalium , 4% selen, zink o fosfor oxå.

Erin skriver oxå att vi kan inte ta upp falska vitaminer. Faktum är att det finns falsk C vitamin som inte är gjord av askorbinsyra o den värsta e nog CYANOKOBALAMIN – PÅ b12? VILKET PÅMINNER OM ATT KOLLA om MFHTR genen är OK annars blir det trassael med allt. väldigt många har fel på den. .

Ät även BROCCOLI o Nässlor. suveränt mot allt o var inte rädd för sköldkörteln!!

Mer i länken o videon.-> https://www.youtube.com/watch?v=J_hWBi0lsUE&feature=youtu.be.

Självklart uppskattas om ni gillar o delar o skriver nåt samt beställer boken som motiverar samt sponsrar vidare arbete 

https://www.healthnutnews.com/vitamin-k-shot-birth-linked-…/

LMV har i sept 2018 upphandlat Gardasil 9 till allmänna vaccinprogrammet. Nedan om det samt HPV.,

Dagens Medicin skriver att Livmoderhalscancer har ökat 20% mellan 2014 och 2015. Och hur kan det komma sig ? Har anmälningsbenägenheten ökat? Färre använder skydd? Eller kan det bero på fler vaccinerade? Glöm inte bort att skänka era pengar till industrin som sponsrar sockerbullar och produkter med cancer-framkallande ämnen och samtidigt vill att ni skänka era slantar- så de kan ge dem till sina partners.. Kanske de kan komma upp med ett råd att undvika socker ? eller blir diabets-klubben sura då? Hur man undviker diabetes; ät de mineraler som krävs för att släppa in glukosen i cellerna så kroppen slipper ÖSA MED INSULIN SOM GÖR DIG FET. ( mer i boken Kost & Kunskap)

 


” Vi vet i dagsläget inte vad ökningen beror på, det behövs fler studier för att ta reda på det. Men många landsting måste bli ännu bättre på att få fler kvinnor att screena sig. Närmare två av tre kvinnor som drabbas av livmoderhalscancer har inte alls eller bara sporadiskt deltagit i screeningprogrammet”, säger Jan Zedenius, professor och medicinsk sakkunnig på Cancerfonden, i ett pressmeddelande.” se där… skänk pengarn för fler studier.. såde kan stråla sig lite samtidigt med tuttarna.. det sätter extra fart på cancerväxten .. precis som Dr Mary visade inför mordet på ”Castro” ( fast det blev JFK) -> https://www.dagensmedicin.se/artiklar/2018/02/21/fallen-av-livmoderhalscancer-okar/

Vidare menade en artikel nedan o här att MS kunde konstateras ett par veckor efter Gardasil mot HPV på två fall DIREKT EFTER SPRUTAN.  ->  https://www.aftonbladet.se/halsa/article17925655.ab

Samtidigt som piller & pulverindustrin ökar i takt med sjukdomarna så får; 
”Omkring 1 600 nyckelpersoner inom hälso- och sjukvård i Sverige tog emot pengar av läkemedelsindustrin under 2015… Ett 60-tal personer som sitter i landstingens läkemedelskommittéer, några på ordförandeposter, har också tagit emot pengar från industrin. Men även statliga myndigheter tar in experter som kan kopplas till läkemedelsindustrin. Flera profilerade toppläkare har bland annat förtroendeuppdrag hos Inspektionen för vård och omsorg (Ivo), Statens beredning för medicinsk utvärdering (SBU), Läkemedelsverket och Livsmedelsverket…. ” -> https://www.svd.se/statliga-experter-redovisar-inte-uppdrag-for-bolag

Så mina damer o herrar VAR RÄDDA OM ER . det finns alternativ mot värk . Det beror lite på var den sitter, i leder, muskler eller huvud etc. Hör av er får frågor och tips!  Sköt om er lever med de tips ni fick om blodet -> http://nikkicocaracha.blogspot.se/2017/09/blodet-kroppens-bensin.html
och gör gärna de smoothies som postades igår, på sidan & gruppen Fight Sickness  

Fg artikel : http://nikkicocaracha.blogspot.se/2018/02/ohallbar-situation-i-varden.html

 

(de har raderat videon nedan och vi låter det stå kvar så alla ser att de raderar allt som hotar deras intressen).

Denna video  från Mike Adams på Natural News ( väldigt respekterad och citerad i alternativkretsar) handlar lite om vacciner.

Jag tänker inte skriva så mycket mer än att ni får själva läsa och se de filmer som finns och komma ihåg att  ca 50 % av rapporterna har mörkats/fuskats ( ? ) och dra era egna slutsatser.  ( se inlägg dragon has spoken)

Något jag själv tycker är märkligt är varför industrin envisas med att injicera så mycket det går så tidigt innan barnens immunförsvar ens är utvecklat och klarar att bilda antikroppar? Det är nästan så att man vill skada hjärnan och nervsystemet på ett så tidigt stadium som möjligt för lägsta IQ utveckling och högsta sjukdomsutveckling? Sen är det förstås märkligt att inte samma krav på forskning, tester och säkerhet gäller för vacciner? Eller ens att bolagen fått Carte Blanche och inte kan hållas ansvariga och krävas skadestånd ifall deras produkter skadar och tar livet av människor? Att svaga virus eller sådana som ska vara döda har de ingen koll på alls när de inte testar efteråt. Detta vet jag av intervjuer från de i branschen. För spädbarn och människor med svagt immunförsvar ( för stunden pga sjukdom eller livet pga för många sjukdomar) kan det vara katastrof. Det man ska förhindra bryter ut förutom allt kvicksilver och aluminium och främmande proteiner som är oerhört skadligt för människor. För allt levande. Finns inget giftigare. Dessutom är deras ingredienser något av TOP SECRET som inte får meddelas omvärlden. Är det fara för nationens säkerhet eller individens?

Det är rätt mycket jag undrar över faktiskt och jag är inte ensam om det. Vi får väl hoppas WHO & Co fortsätter att kräva svar på detta. Man behöver inte vara Einstein för att förstå att något är riktigt galet med den sjukdomsutveckling vi har i samhället idag. Det gäller alla slags sjukdomar neurologiska och cancer och gud vet vad..  en massa nya som folk inte har en aning om vad det är och industrin vägrar erkänna dem  delvis därför att försäkringsbolag då slipper betala ut ersättning för ”diagnoser som inte finns” samt att det är väldigt lönsamt med sjuka patienter och ” bra för aktieägarna” ( hör bolgens VD säga detta rent ut på U tube!)   Sjukdomarna kryper också lägre och lägre i åldrarna..Ursprunget till alla (”nya”) sjukdomar och dess spridning finns det en hel del frågetecken kring som ett fåtal personer sitter med kunskap om. Vi får väl hoppas att det också kommer fram en dag… Kanske WHO eller EU vill ha lite svar därmed? att de medvetet kunde sprida HIV till barn är oförlåtligt. Finns mycket mer stenar att vända på på det grustaget…

Det finns också mycket mer information här och fler filmtips och artiklar: http://vaccin.me/

Update 6 juli -17 den här var faktiskt inte helt oväntad ” NaturalNews) Tetanus vaccines given to millions of young women in Kenya have been confirmed by laboratories to contain a sterilization chemical that causes miscarriages, reports the Kenya Catholic Doctors Association, a pro-vaccine organization.   A whopping 2.3 million young girls and women are in the process of being given the vaccine, pushed by UNICEF and the World Health Organization.

“We sent six samples from around Kenya to laboratories in South Africa. They tested positive for the HCG antigen,” Dr. Muhame Ngare of the Mercy Medical Centre in Nairobi told LifeSiteNews. “They were all laced with HCG.” http://right.is/human-rights/2017/06/tetanus-vaccines-found-spiked-with-sterilization-chemical-to-carry-out-race-based-genocide-against-africans-33.html

Denna måste man se om man inte redan har Dr Peter Gøtzsche exposes big pharma as organized crime

Här om psykpiller oxå o jämför med Somaliska pirater som kräver 2 milj/år /patient?

Lite länkar i urval på Whistleblowers och industrin..

Så här kan det gå om man blandar läkemedel som meckar med hjärnan

nedan varför de inte investerar i något som kan bota t ex cancer  ( finns flera bra projekt som inte utvecklas pga detta, t ex Valcyclovir mot bröstcancer och hjärntumörer  se Söderström et al.) om inga pengar finns att tjäna..   ”Clinical trials are typically conducted on drugs developed by labs seeking huge profits. No one stands to make money off aspirin, which has been a generic drug since the Treaty of Versailles in 1919, and which costs less than $6 for a year’s supply.”https://www.forbes.com/sites/johnlamattina/2014/07/29/do-drug-companies-make-drugs-or-money/#4b4681d97a52

Oj vilken intressant lista… Vår egen Peter Rost från Phizer har ni med.. 2004. https://www.youtube.com/watch?v=TrCizlAOBAo. ska se om jag saknar några…  denna saknade jag..  ( från zyprexa bolaget som förgiftade mig med)  https://www.youtube.com/watch?v=s-8ItXRMPfAundrar om tobaksbolagens är med… fast det kanske inte var nån som visslade hur farligt det faktiskt var? Man kanske bara ”önsketänkte” i sina labb att råttorna var friska? Och läkarna faktiskt föredrog Camel på jobbet… ( sjukhuset.. de fick gratis limpor som tack..)  Måste ju säga att han som avslöjade Israels kärnvapenprogram som belönades med 17 år i finkan varav 11 i isoleringscell… säger lite om hur hälsosamt sånt här är… om man ens överlever… det gör långt ifrån alla. Vissa drabbas lämpligt nog av cancer eller hjärtattack eller dylikt..  https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_whistleblowers

NÄSTA BLOGG HANDLAR OM BINJURARNA SOM TROLIGEN ÄR SOM KANARIEFÅGELN I GRUVAN… DE KRASCHAR FÖRST ..  http://nikkicocaracha.blogspot.se/2017/06/binjurarna-ta-hand-om-dem.html

Mer om Vacciner i denna post : http://nikkicocaracha.blogspot.se/2017/06/yes-yes-yes-dragon-has-spoken.html

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s