CANCER – VIRUS nr 40 i "vaccinet"

on

Historien om hur cancer blev en epidemi.. (uppdaterad 7/3-18)

Under 40-talet fick några den lysande idén att man skulle ”vaccinera” folk mot ”Polio” som till skillnad från cancer INTE främst orsakas av virus utan av gifter man då använde för att bespruta fruktträd o vingårdar o annat växande. Det kallades oxå för ”ORCHARD-SICKNESS” eftersom barnen som hade lov o plockade frukten blev förlamade kort därpå i tre månader, ibland med livslånga komplikationer. 

Sagt o gjort, man skickade ner ett gäng till djungeln i Kongo o hämtade hem massor av apor som man sedan satte i trånga i burar så de spred alla patogener till varandra… med bakterier, mask, virus, svamp o spiroketer. Från deras njurar ”odlade” man sedan dessa patogener o sprutade in dem tillsammans med kvicksilver o lite smått o gott till 100 miljoner amerikaner. Forsknings-anvarig sa till chefen för Merck att han ”hade en dålig känsla” om virus nr 40 de hittat.. det betedde sig inte som de övriga.. ” det hindrar oss inte sa han o sa att jag ska bevisa att detta är säkert genom att injicera det på mina barnbarn inför hela personalen.. . sagt o gjort.. den unga flickan o pojken fick ”Polio” ”vaccinet” varpå den ena dog på stört o den andra blev helt väldigt sjuk och helt förlamad som följd. Detta hindrade dock inte bolaget att fortsätta sitt ”uppdrag” att spruta in det i 100 miljoner amerikaner, med följden av en epidemi av cancer. 

SV40- viruset spreds förstås som en löpeld och vi kan hitta den i mängder av cancerfall idag. Dr Mary fick ox det ärofyllda uppdraget att göra viruset mer aggressivt och mutera det lite grann via röntgenstrålning. Detta i tron att CIA skulle använda det mot Castro o hindra ww3. 

Nu för tiden hittar vi en mängd virus i olika typer av cancer o andra sjukdomar. CMV viruset hittas i 100 % av bröstcancer o hjärntumörer samt deras metastaser men inte frisk vävnad runt ikring. När man bekämpat CMV levde 90% som behandlats >6 mån jämfört med typ 11 % i sk historisk kontrollgrupp enl stor studie på KS. Tyvärr var inget bolag intresserat att registrera medicin mot CMV för cancer. Undrar varför? kunskapen hos onkologerna är säkert obefintlig oxå? Känner de ens till historien om både cancer och Polio och vaccin? Eller Bayers historia? Någons historia alls mer än den deras arbetsgivare o industrin tutar i dem så de kan åka till Hawaii på konferens o få en sponsrad julfest? Deras lik i garderoben är så många att skulle de börja gräva lite skulle de snabbt gräva sin egen grav.. antingen yrkesmässigt eller bokstavligt.. vad helst Illuminati tycker passar. Antalet döda läkare nu nynnar upp till runt 100 beroende på hur man räknar. Varför de trillat av pinn e ännu inte helt klarlagt. Data tyder på att alla varit emot maffian beträffande trafficking och där jobbar man mycket med att transplantera organ från barn som inte dött en naturlig död och ”försvunnit”. Bla på Haiti vilket Clinton foundations anklagades för.. och antalet lik i kölvattnet av ”visselblåsare” där börjar bli riktigt många. Helt klarlagt verkar vara att de pengar de samlat in från allmänheten för att hjälpa Haitis ”orkanoffer o uppbyggnad” gått till dem själva istället för offren. Illuminati vet hur man tjänar pengar på orkaner o katastrofer.. Röda Korset o FN är dessutom misstänkta för att användas som transportörer av diverse smuggelgods som pengar o vapen o annat.. Konvojerna är förstås fredade från kontroll o har militär backup.

Tillbaka till Cancer.. det finns en mängd saker man kan göra varav bekämpa patogenerna naturligtvis är nummer ett. Detta handlar gruppen /sidan o snart boken Fight Sickness om till stor del där man naturligtvis måste bygga upp kroppens egna försvar för detta genom bra kost mm o undvika gifter o stress.

Mot CMV kan man använda Valcyclovir men det finns massor av naturliga alternativ som tex Malört, B17 , Cannabis, ananas, morot, C vitamin, etc. beroende på vilken cancer det är. Patogener attackerar dock i grupp varpå man måste bekämpa fler samtidigt samt skydda sina organ från de toxiner de släpper när de dör, vilket inte är helt lätt o en svår balansgång när man blir dålig av det. Toxinerna kan förlama tarmen och gå ut i blodet o orsaka neurologiska störningar samt slå ut lever o njurar.

CANCER-  Vad är det, varför får vi det och hur kan vi förebygga och behandla?
Det finns ett hundratal typer med symptom som t ex knölar, onormal blödning, långvarig hosta, oförklarlig viktnedgång eller förändrade tarmvanor, som orsakar onormal celldelning som tränger in i vävnad & orsakar organsvikt  eller sprier sig till andra delar av kroppen.
Det finns många olika teorier till cancers uppkomst men näringsbrist, syrebrist i blodet
Infektioner, sjukdomar, stress både fysiskt och mentalt samt gifter och strålning är
allmänt vedertaget. När vi vet hur det uppkommer har vi en stor del av svaret i hur vi Förebygger och behandlar. 

Cancer uppkommer inte i ett vakuum. Den uppkommer i en miljö där patogener ( virus, bakterier, svamp, spiroketer, mask, parasiter mm) trivs, dvs utan syre och näring. Lägg till lite gifter, GMO och  strålning på det från mobiler & dect-telefoner,  mobilmaster, wifi, micro mm. Så är det BINGO. Oftast är det strålingen som är katalysatorn som får cellerna att mutera och dela sig hejdlöst.  Dr Tent har en utmärkt föreläsning  nedan ( https://www.youtube.com/watch?v=r8FCJ_VPyns)  Där han berättar mer om  Vaccintillverkning och SV40 och 40 vilda apvirus som anses vara föregångaren till cancer samt Dr Marys som får uppdraget att mörda Castro med detta och använder röntgenstrålning för att ”förädla” cancerviruset.

Överhuvudtaget finns det starka kopplingar med olika virus & andra patogener med cancer. Bland annat kan man med stor sannolikhet dra slutsaten att Cytomegaviruset (CMV) orsakar bröstcancer och hjärntumörer eftersom det finns i 100 % av tumörerna samt dess metastaser men inte omgivande frisk vävnad, och inte heller i kontrollgrupper. Ännu mer häpnadsväckande är att när man tar död på visuset med Valcyclovir så levde 90 % som behandlats i 6 månader jämfört med ca 11 % i sk. Historisk kontroll som enbart fick kemoterapi. Överlevnaden ökade ju längre tid man fick Valcyclovir som är ett gammalt beprövat läkemedel. Patienterna fick parallellt kemoterapi och läkare har rätt till sk, off label förskrivning. Vill man ta död på Cytomega naturligt finns flera val.   ( läs mer om dr Söderbergs foskning på KI och läs gärna originalstudien i referenserna)

När det gäller just hormonell cancer, prostata, bröst, äggstock, livmoder,  är det väldigt viktigt att behandla med jod och att vara beredd på utrensingssymptom. Man bör fasa in det försiktigt. Lugolslösning i hästdoser rekomenderar många och det finns JOD grupper på facebook.  Det finns massor om just jod/iodine och cancer med  t ex Dr Brownstein . Ovan berättar han om hur stor brist vi har av jod, delvis pga att det saknas i födan samt att FLUOR mm blockerar upptaget och detta leder till hormonella problem samt cancer.  Nedan berättar han att vi behöver SALT oxå! Gärna Herbamare örtsalt med jod eller Celtic havssalt. INTE bergssalt eller vanligt (giftigt) salt!

GLÖM INTE HELLER VALCYCLOVLIRMOT CMV-VIRUSET eller naturlig abx mot CMV som  tex vitlök, kryddnejlika, oreganoolja, mm.

När det gäller Lever cancer så är den i de flesta fall orsakat av hepatit B virus men även C. Att bekämpa hepatitviruset borde vara en bra idé tillsammans med de övriga åtgärderna.
I FIGHT SICKNESS finns 5 punkter som går igenom hur man dödar patogener:
1.Ta bort patogenens försvar med enzymer. När det gäller cancerceller finns det stora likheter med skyddande biofilm som man måste ta bort för att åstadkomma programmerad celldöd och hindra spridning.
2. Utsätt dem för syre. Cancer ogillar precis som patogener syre. Det finns alternativ syrebehandling på cancerpatienter idag med framgångsrikt resultat. I detta protokoll kan man både äta  ( nitrater, betor, nässlor, spenat, pangaminsyra med B15 samt kakao ) och träna sig till en större syre tillförsel. Massage är ett annat utmärkt exempel på ökad cirkulation som stödjer avfallshanteringen (lymfan).
3. Utsätt dem för naturlig antibiotika. Cancerceller ogillar starkt i princip alla naturliga antibiotika enligt vetenskapliga studier. Detsom dödar patogener död ar oxå oftast cancerceller. Däremot finns det lite större fokus på att cellerna skulle vara anaeroba eller svamp och då är falcarinol i morot samt ananas något av det mest effektiva. Förutom detta rekommenderas i de flesta cancerprotokoll Amygdalin /B17/Laetril som är ett förstadium till cyanid. I kroppen sägs det att cancerceller saknar
enzymet som oskadliggöra cyaniden verkan och därmed dödar cancerceller.
B17 finns främst I kärnor ofrön och mungbönor men även många bär somna ex aronia ,
fläder, tranbär och lingon.Krossade linfrön frigör mycket B17 och innehåller oxå omega 3.
Groddade mungbönor innehåller mycket samt massor av annan näring o är vanligt i många
protokoll samt aprikoskärnor. Många protokoll innehåller även cannabisolja som ska vara
väldigt bra. Det finns oxå ett protokoll med jod som ska vara särskilt bra för hormonsystemet
.
4. Utsätt dem för antioxidanter; Oxidativ stress är både orsak och resultat av cancer. Antioxidant behandling är absolutnödvändigt. Se punkt 4 samt övriga inlägg.

5. Stärk kroppens egna immunförsvar. Här skulle behövas en hel uppsats hur detta går till men
a:  Stötta kroppens alla organ så de fungerar. Se vidare inlägg om blod, tarm, njurar,
lever, hormonsystemet mm. Detta är jätte viktigt. Vi kan inte ta upp näring om det inte
fungerar.
b. näringsrik kost med kosttillskott. detta program har fokus På fisk och vegetariskt och
liknar i stort en medelhavskost eller den kost man äter i de sk. blå zonerna där
cancer och andra sjukdomar är sällsynt.
c: Den viktiga vilan och sömnen. Kan man inte sova så bör man äta mer tryptofan eller
köpa det i tillskott , t ex 5 htp. samt följa allmänna instruktioner för förbättrad sömn.
Vila bör man göra om man kan under dagen. Gärna många mikropauser med
andningsteknik.
d: Meditationen och avslappningstekniker för att öka andningen förbättra cirkulationen
e: Massage för att detoxa kroppen på gifter och förbättra cirkulationen. Vila o vatten
efteråt!
f. Lymfmassage; som ovan , även med promenader samt avsluta dusch med kallvatten
g. Träning: som ovan . Gärna en Mjuk Träning som yoga, Pilates, ta Chi /Chi gong som
fokuserar på med itation och andning. Promenader med andningsövningar och musik
i naturen är alldel es utmärkt .
h: Emotionell stimulans: varje tanke vi tänker är en kemisk signal till kroppen som
påverkar dess förmåga att förnya celler. Vid positiv stimulans kan vi faktiskt tänka
oss friskare. Feel good filmer, feel good musik, sköna bad, egentid för avslappning o
ch träning , att få läsa en bra bok i lugn och ro… att se en rolig film och få skratta kan
göra underverk för det frisätta endorfiner o kemiska processer som stärker
immunförsvaret Det finns en speciell yoga teknik med visualisering av positiva bilder
samt minnen som fungerar jättebra på hjärnan. Hjärnan har svårt att skilja på fantasi
och verklighet o frisåtter endorfiner av minnen o inre bilder .
i.Beröring o kärlek; som ovan. Frisåtter oxytocin som stärker immunförsvaret enormt. Massage , även taktil massage är därför väldigt bra.
J: reducera gift o strålning: Stress, strålning och gift får man reducera genom att äta organiskt, stressa mindre och rensat strålningsprodukter som WIFI i hela huset samt i sovrummet. Att sova med mobilen nära kudden eller prata utan headset är direkt dumt. Lite strålningsfri tid emellan skadar inte.
Fluortandkräm, aluminiumkastruller, deodoranter o solskydd med aluminium, bisofenoler i
plastbytta som värms i microvågsugnen.. microvågsmat är ett effektivt sätt att ta död på näring och antioxidanter som bör undvikas. Teflonpannor bör man vara försiktig med då teflon är extremt giftigt och utsöndrar en dödlig gas vid stark värme.
Vissa renar sina tänder från kvicksilver som ju faktiskt frigörs i kroppen konstant o orsakar
skada. Om man kan kan göra detta under en behandling eller måste göras förebyggande
vett jag inte. Det kan vara tokigt att detoxa för mycket när kroppen har annat att jobba med.
Man bör slå av på takten om kroppen inte orkar så den får chans att rensa ut och återhämta
sig.
Vattenrenare med kolfilter bör alla ha. Vattnet är absolut inte rent och en del flaskvatten är kranvatten!  https://www.bodystore.com/home/vattenrening
6. TA BORT GLUKOS-CHOCKER de lever av och ersätt med rätt näring & lågt GI

7. ÖKA NÄRINGSUPPTAGET genom att läka tarmen och använd Bromelain/Ananas för proteinnedbrytning så kroppens celler kan ägna sig åt att bekämpa fräammande proteiner istället.  

RAW FOOD med bl a morot som toppar listan . Observera att i många studier på den mat som ingår i detta program påvisas programmerad celldöd utan att övriga celler skadas!!
lite om varför jodbrist anses vara orsak. lite om vitamin B17 på engelska:

 https://www.cancertutor.com/laetrile/

På svenska är nedan ett urklipp från en bra artikel : http://www.svaradoktorn.se/425407782

 ” Det finns några särskilt flagranta exempel på botemedel mot just cancer, som läkemedelsbolagen i samverkan med korrumperade myndigheter och enskilda aktörer lyckats få förbjudna. En sådan produkt är LAETRILE. Det aktiva ämnet i Laetrile kallas Amygdalin, Nitroliside eller vitamin B17 och finns bl.a. i aprikoskärnor, bittermandel, linfrön, pumpakärnor, slånbär, äppelfrön och vissa sorters gräs. I modern tid har själva ämnet använts mot cancer sedan åtminstone 1840-talet, men i kinesisk medicin har det förekommit i mer än 3000 år (Produktnamnet Laetrile tycks ha tillkommit på 1950-talet). Det handlar alltså inte om något ”nytt och konstigt”… Fast ”konstigt” kan man nog kalla detta märkliga ämne – särskilt i ljuset av modern forskning. Eller vad sägs om följande!
Amygdalinmolekylen består av fyra komponenter: Två delar glukos, en del vätecyanid och en del benzaldehyd. Vätecyaniden är som bekant ett extremt farligt gift i sin fria form (en gas som förr kallades cyanväte och gav poeten Dan Andersson en för tidig död; han övernattade i ett hotellrum, där man använt cyanväte mot vägglöss och inte vädrat ut ordentligt), och även benzaldehyd är livsfarligt. Dock är båda dessa ämnen, när de är kemiskt bundna i amygdalin, helt ofarliga.
Men nu kommer finessen: Det finns ett enzym som heter beta-glukosidase, och det kan lösa upp den kemiska bindningen och frigöra både cyaniden och benzaldehyden. OCH – detta enzym finns nästan enbart i cancerceller! När amygdalinet kommer i kontakt med en cancercell, så frigörs alltså både cyanid och benzaldehyd, och dessa båda ämnen är tillsammans mer giftiga än summan av de båda ämnena var för sig. Man får en s.k. synergieffekt – och cancercellen dör! För säkerhets skull finns i kroppens övriga celler enzymet rhodanese! Detta enzym bryter ner vätecyanid och benzaldehyd till två andra ämnen – thiocyanate och bensoesyra – som faktiskt är gynnsamma för friska celler! Så om cyanid och benzaldehyd frigörs i kroppen utanför cancercellerna, så är det ingen fara. De tas om hand och oskadliggörs av enzymet rhodanese! ”

Levande blodanalys efter intag av svartkumminolja.. här trivs inte patogenerna efter en kvart 🙂 

Läs mer om faran med kemoterapi som får cancern att sprida sig: /Chemo spreads cancer :http://www.naturalnews.com/2017-07-13-medical-bombshell-chemotherapy-found-to-spread-cancer.html

Det finns otroligt många metoder och många som gått igenom alternativa metoder och
klarat sig.Glöm inte heller att känna på brösten efter knölar! Termografi anses bättre än mammografi som påstås öka risken pga strålningen. 

: https://newsvoice.se/2016/03/08/kerstin-unger-salen-sa-har-forebygger-du-cancer-och-etablissemangets-motstand/

Kan virusmedicin hjälpa mot hjärntumörer?

Exakt vad viruset gör i tumörerna har varit svårt att ta reda på. Men Cecilia Söderberg-Nauclér och hennes medarbetare har ändå testat att behandla patienter som drabbats av glioblastom, en allvarlig form av hjärntumör, med ett läkemedel mot viruset. Resultatet har de nu fått publicerat i en prestigefylld medicintidskrift, New England Journal of Medicine.

– Det här har varit kontroversiell forskning, men nu har vi behandlat 50 patienter och vi har fått otroligt bra resultat, säger Cecilia Söderberg-Nauclér.
Efter två år levde 70 procent av patienterna som fått ta medicinen i minst sex månader, jämfört med förväntade 18 procent för så kallade historiska kontroller. I studien har patienterna inte lottats till virusbehandling eller placebo, ”sockerpiller”, och studien kan därför inte bevisa att det finns ett orsakssamband.
– Men vi kan inte hitta någon annan förklaring än att det är behandlingen som bromsat in sjukdomen, säger Cecilia Söderberg-Nauclér.
För att ett läkemedel ska börja användas i större skala krävs oftast stora studier där patienter lottas till behandling eller till en kontrollgrupp som får placebo. I detta fall är det svårt att genomföra sådana studier eftersom läkemedlet inte är nytt och det inte finns något ekonomiskt intresse från läkemedelsindustrin att genomföra kostsamma studier.
– Dessutom är det ett etiskt dilemma, vem skulle vilja ingå kontrollgruppen när vi har så bra resultat?
I en studie som har anslag från Cancerfonden går forskargruppen nu vidare med att ta reda på mer om vad viruset egentligen gör i tumörerna. Cecilia Söderberg-Nauclér hoppas att ökad kunskap om viruset ska göra att fler får behandlingen.

– Visst ska man undvika att inge falska förhoppningar, men de här patienterna har oftast mycket lite hopp. Behandlingen tolereras väl så jag ser ingen anledning att inte ge den, säger hon.
( källa: cancerfonden  som oxå har artikel om bröstcancer från Söderberg. )  https://www.svd.se/vanligt-virus-kan-kopplas-till-cancer

Update med citat från Ann-Charlotte Stewart angående vacciner. Hon kan hyras som föreläsare o de finns även på utube. .
Tack för dina videor, Martin. Jag vet att hela den här teorin är uppbyggd på falsarier och bristande förståelse för betydelsen av MILJÖ.
Jag är mikrobiolog och vet av egen och andras erfarenhet från många år av odlande av bakterier och virus att de är oerhört känslig för just miljö.
Det finns t ex anaeroba och aeroba mikrober till att börja med. Anaeroba mikrober DÖR av syre. Är du med? Det kommer att ta ett tag att förklara detta, det var därför jag frågade dig om du är medveten om Pasteurs Germ theory (som för övrigt är falsk och inte applicerbar på verkligheten). Det är också den som hela vaccinteorin är uppbygd på. Jag har läst mycket immunologi och såg igenom det hela för mer än tjugo år sedan. Det var just därför jag hoppade av vaccincirkusen. Jag jobbade i USA på ett av labben som ligger bakom Gardasil, ett vaccin mot livmoderhalscancer som allvarligt skadat tiotusentals och dödat hundratals unga flickor.
Tillbaks till mikroberna. Syretillgång är bara en faktor när det gäller att få bakterier, virus och andra mikrober att trivas. pH är en annat, olika salter och näringsämnen i olika halter, temperatur plus en massa annat. Bakterier växer enbart där deras miljö är rätt. Anaeroba (utan syre) bakterier är naturens städare och sophanterare, de växer i kroppar som har dåligt med syre och energi och som naturen uppfattar som en kropp som ska ”återvinnas”; mao dö och komposteras och ge näring till något annat som vill växa och har energi.
En frisk människa får aldrig överväxt av parasiter, mikrober etc, de växer till där rätt förutsättningar ges. Rätt förutsättningar är faktiskt ett måste. Så i syrefattiga, sura, energifattiga, sjuka kroppar trivs så kallade humanpatogener. Däremot trivs de inte alls i syrerika, mer alkaliska miljöer. Där trivs istället de baggar som vi kallar probiotika och som man kan köpa på hälsokosten. Dessa bakteriekulturer frodas i en frisk miljö med hög syresättning och rätt förhållanden. Kan jag som människa inte erbjuda bakteriekulturen en bra miljö, jag kanske andas för dåligt, eller rör mig för lite, eller dricker för mycket alkohol, eller äter junkfood, eller är väldigt stressad, ja, då hjälper det inte hur mycket probiotika jag än tar, för jag kommer snart att få överväxt av anaeroberna och svamparna i alla fall. Livsstilsförändring är ett måste för en människa som är sjuk.
Denna info är tyvärr inte alls något bra för vaccinproducenterna som gör grova pengar på att vi inte vet hur våra kroppar funkar.
Intet ont anande injiceras små barn med dödliga gifter, vaccinernas adjuvanser, som i många fall snart ger upphov till feber, förkylningar, allergier, eksem, astma, senare kommer de degenerativa sjukdomarna som gör att människor blir långtidskonsumenter av allsköns symtomhanterande kemiska substrat, så kallade toxic mimics som i sin tur ger upphov till ännu fler problem.
Naturen har skött detta med immunitet och försvar mot inkräktare alldeles ypperligt i miljontals år. Vårt immunförsvar är ett intelligent, extremt finstämt system som kan känna igen miljontals så kallade humanpatogener. Både de som funnits ett tag och alla nya som STÄNDIGT skapas.
Om det nu fanns någon som helst rim och reson med vaccinteorin skulle vi behöver miljontals sprutor och vacciner för att skydda våra barn. Lcyssna på Paul Offit som tykcker barn ska ha tiotusen vacciner redan nu. Vansinne.
Speciellt som det finns många bra, enkla, billiga, naturliga och effektiva sätt att bygga upp sitt immunförsvar så att man blir och är 100% frisk. Hela tiden.
Många har gått före och visat den naturliga vägen.”

SHARE & CARE
❤ Nikki

En kommentar Lägg till din

  1. Lasse Johansson skriver:

    alla har Cancsr men hoss en del sover den , å hos andra liv blir den aktiv , de som då överlever har försvars gener som dödar cancern ,, enkelt,, kan inte livet försvara sig så dör det ,,, men inte anden i det ,, den går tillbaka därifrån han kommit ❤ ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s