RYSSLANDS OCH KINAS FRAMGÅNGSSAGOR ÄR HELT SANSLÖSA RYSSLAND ÄR OFATTBART RIKT – BORTOM ALL SANS!!!

Ryssland betraktas i den förljugna världen som en nation som överlever tack vare sin försäljning av olja och naturgas. Få känner till att kolleveranserna till Kinas alla tusentals kolkraftverk är på väg att bli en annan viktig inkomstkälla. Nåväl – fossila bränslen kan alla sälja om man råkar ha sådana tillgångar. Denna teknik tillhör inte modern avancerad teknik s k ”high-tech”.
VAD INNEBÄR DET OM RYSSLAND HAR VÄLDIGA TILLGÅNGAR PÅ ALLA TRE FOSSILA BRÄNSLEN?
Det betyder att landet är ofattbart rikt. Den ryska oljeexporten ökar inte längre på grund av att de oljeproducerande länderna har beslutat att begränsa tillgångarna av olja på marknaden. Syftet är att återställa oljepriset till ”normala prisnivåer”. Ryssland, Saudiarabien och massor av andra OPEC-stater samarbetar för att höja oljepriset.
Den ryska naturgasen håller nu på att förbindas med marknaderna både i Asien och i västra Europa. De ryska inkomsterna för landet försäljning av naturgas exploderar. Gazprom rapporterar om nya exportrekord månad efter månad. Naturgasnäten är på väg att byggas ut både i norr och i söder för gasexporten till Västeuropa. Mera lysande framtidsutsikter än för rysk naturgas går inte att tänka sig.
Det är precis på samma sätt med den ryska kolexporten. Tillgångarna är oändliga och storköparen heter Kina. Bättre ekonomiska förutsättningar går inte heller att tänka sig.
DET ÄR ETT GIGANTISKT MISSTAG ATT TRO ATT RYSSLAND STÅR OCH FALLER MED FOSSILA BRÄNSLEN.
Över hälften av alla världens kontrakterade kärnkraftsbyggen byggs av Ryssland. Detta är ingen primitiv stenåldersteknik – det är mycket avancerad ”high-tech”. Ingen har fattat det ännu. Ryssland innehar nästan två trejedelar av världens kärnkraftsmarknad! Om Muhammed bin Salmans storsatsning på ryska kärnkraftverk till Saudiarabien förverkligas, har Ryssland erövrat närmare tre fjärdedelar av världsmarknaden. Detta är ofattbart. Det handlar om gigantiska affärer. Det handlar samtidigt om fredliga förbindelser med massor av länder i världen. Sådana affärer knyter nationer tillsammans. De förutsätter ett långvarigt fredligt samarbete. Detta skapar fred.
DET ÄR LÅNGT IFRÅN NOG!!!
Ryssland har på några få år blivit världens största exportör av vete. Observera att det ryska vetet inte är genmanipulerat. Världens största exportör av vete säljer inte ”GMO”. Ryssland säljer äkta vete!!!
Helåret från juli 2016 till och med juni 2017 exporterade Ryssland 27.8 miljoner ton vete och passerade därmed hela EU:s sammanlagda export. Ryssland blev därmed världens största exportör av vete. Exporten ökar nu helt sanslöst snabbt. Motsvarande exportsiffra från juli 2017 till juni 2018 beräknas uppgå till hela 31.2 miljoner ton. Hela världen efterfrågar icke-genmanipulerade grödor. Den ryska exporten av äkta vete är en hisnande framgångssaga.
RYSSLAND ÄR SNABBT PÅ VÄG ATT BLI VÄRLDENS BRÖDSÄD-SUPERMAKT – ”GRAIN SUPERPOWER”.
Den förljugna västvärlden beklagar sig. ”Ryssland är storvinnare inom jordbruksområdet tack vare det varmare klimatet”. Inte ett ord av beröm för landets gigantiska satsningar på matproduktion. Inte ett ord av beröm för landets succé med icke genmanipulerade grödor. Nästan allt som skrivs i väst om det ryska jordbruks-underverket andas avund och kritik. Vi lever tyvärr i en mycket sjuk del av världen.
DET ÄR INTE BARA VETE.
Listan är lång på alla jättelika satsningar inom jordbruket: Majs, korn, havre, gurka, tomater, … – nästan all odlingsbar mat man kan tänka sig. Hör och häpna – Ryssland blir självförsörjande på nästan alla jordbruksprodukter inom cirka tre år. Ryssland har då även blivit världens i särklass största exportör av flera olika slag av brödsäd. Detta är SANT! Detta är helt sagolikt!!!
DE GENMANIPULERADE PRODUKTERNA FRÅN VÄST KOMMER ATT FÅ PROBLEM.
Egypten är världens största importör av vete. De föredrar att köpa äkta vete. De kräver att proteininnehållet ska överstiga 12,5 %. Ukrainas genmanipulerade vete klarar inte de nya Egyptiska kraven.
Ukrainas ansvarige för landets veteexport reagerar naturligtvis mycket övergivet. Martyniuk: ”Beslutet är fattat för att öppna Egyptens famnar för den ryska exporten av vete”. Egypten vill naturligtvis inte köpa genmanipulerat vete om det finns äkta vete att köpa. Detta argument är mycket känsligt. Därför undviker Egypten att tala i klartext. Inget land vill köpa GMO-produkter när det finns äkta mat att köpa.
HÖR OCH HÄPNA. EGYPTEN KRÄVER ATT VETET INTE INNEHÅLLER OPIATER!!!
I västvärlden används ofta ”poppy seeds” i veteprodukter. Bakverk pudras med jättesmå svarta sädeskorn som kommer från ”opium poppy” (Papaver somniferum). Dessa små sädeskorn innehåller opiater.
Massor av amerikaner älskar ”poppy seed bagels” och ”poppy seed muffins”. Äter man stora mängder kan man åka fast i drogtester. Detta har inträffat. Flera länder i världen avråder folk från att äta alla varianter av ”poppy seeds”. Gravida uppmanas att vara extra försiktiga.
Det spelar ingen som helst roll om ”poppy seeds” skapar ett farligt beroende eller ej. Egypten vill inte köpa vete som som innehåller rester av de främmande kornen. Det hjälper inte att amerikanska experter intygar att man inte blir ”hög” av att äta bakverk som pudrats med ”poppy seeds”:
”Don’t worry, your poppy seed bagel will not get you high. The seeds do not have a drug effect on humans that are eating typical amounts of poppy seeds,” Christopher S. Baird, assistant professor of physics at West Texas A&M University, told HuffPost.
SORRY FRANKRIKE.
Er senaste veteleverans av 59 000 ton franskt vete till Egypten kommer sannolikt att återsändas på grund av att vetet var kontaminerat med ”poppy seeds”. Ärendet kan komma att överlämnas till allmän åklagare. Det är andra gången ni inte tar hänsyn till kundens krav på det importerade vetet. Er nonchalans kommer att drabba Frankrikes bönder.
RYSSLANDS JÄTTELIKA RIKEDOMAR SKAKAR OM HELA VÄRLDEN. Ryssland är:
Världens största exportör av olja
Världens största exportör av naturgas
Världens största kolexportör (inom några år)
Världens största exportör av kärnkraft
Världens största exportör av vete
Världens största exportör av en serie andra jordbruksprodukter (inom några år)
Rysslands nationella skuld jämfört med landets BNP är nästan lägst i världen (c:a 19 %)
Den kinesiska framgångssagan är lika fantastisk som den ryska framgångssagan. Det finns inga ord för att beskriva det kinesiska undret. Hela Asien vill följa det kinesiska exemplet. Asien är på väg att ta över världen. Asien är på väg att skapa världsfred. Krigarimperiet i väst är på väg att falla. Vi måste befria oss från CIA:s strypgrepp runt vår hals. Det är mycket bråttom. Krigarimperiets quislingar måste avlägsnas från alla maktpositioner i statsapparaten i alla EU:s länder.
DEN RYSKA BJÖRNEN OCH DEN KINESISKA DRAKEN ÄR PÅ VÄG ATT TA ÖVER VÄRLDEN.
Jordens sista krigarimperium har redan förlorat världsherraväldet. Vi måste vakna. Den gamla världen existerar bara i hjärnan hos alla de tomma mänskliga skal som jobbade åt det onda imperiet i väst. Den existerar inte i verkligheten.
FRÅGA: Varför skriver ingen om detta i våra stora massmedia?
SVAR: Därför att vi läser massmedia i den förljugna världen.
Sverige är liksom många andra länder en del av Mordors krigarimperium. Detta imperium är nu på väg att falla. Våra politiker må vara hjärntvättade rejält – både förtvätt, huvudtvätt, centrifugering och torktumling. Men så sanslöst bakom flötet kan de omöjligen vara att de inte börjar bli oroliga. De måste rimligen ana att världen håller på att förändras. Krigarimperiets dagar är räknade. Stackars svenska folk, stackars alla folk som utsatts för ondskans hjärntvätt. Vår rädsla har skapat ett flockbeteende som inte är vackert att skåda. Det är bara att hoppas på att de yngre generationerna inte är lika rädda som vi var. Jag suckar djupt.
Som fysiker skäms jag speciellt för en fråga som intresserat mig speciellt. Ingen av alla forskare jag mött som känner till spektaklet med Nixonepokens skytteltrafik tur och retur till månen – för ett halvt århundrade sedan – vågar ställa upp offentligt och berätta sanningen. Denna fega tystnad är förödande för mänskligheten. En värld full av lögner frodas som ogräs i en rädd värld. Vi vill ha det så? Uppenbarligen vill vi det! Jag mår mycket illa av beteendet. Om vi vill att våra barn ska få andas sanningens luft måste vi räta på ryggraden.
Stackars människorna i den förljugna världen. Extremt obehagliga sanningar kommer att dränka oss lika skoningslöst som monsterorkanen Irma dränkte Florida. En mycket omskakande period är att vänta i hela den förljugna världen. Sanningen om ”nine-eleven” i New York 2001 är nog den mest omskakande av alla chockerande sanningar som väntar oss. Tyvärr är listan av avskyvärda terrordåd som organiserats av CIA så lång att hela den sjuka västvärlden kommer att drabbas av en förlamande tystnad. Vi har inget val – vi kan inte gå vidare om inte alla dessa obehagliga sanningar får komma fram i ljuset.
CIA:s kolonistater i EU får genomleva en period som liknar det som hände i de forna öststaterna när Sovjetunionen kollapsade för nästan 30 år sedan. När krigarimperiet faller dras vi med. Norge är det enda land som överlever USA:s fall någorlunda ostört. Norrmännen är lyckligt lottade. Det är oljefonderna som räddar landet från lavinen av bankkrascher som snart störtar Wall Streets finansvampyrer i avgrunden.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s