BeFair happy & Healthy


Blod är tjockare än vatten påstår somliga. Jag påstår att relationer är tjockare än blod. Här har vi en av jordens farligaste djur präglad av en ung tjej. Hon blir dess mamma. Detta ser vi gång på gång i naturen.
Miljö är nog starkare än arv. Det är både ett hot och en möjlighet. Ett hot för att våra barn idag växter upp i en miljö som präglar dem till sex, våld, droger och en ego fixering. Reklam, film o dataspel mm syftar till detta.
Lyckligtvis finns det en motrörelse och samtidigt en möjlighet att kunna påverka den unga generationen med ”rätt budskap och sunda värderingar med rättvisa, kärlek och respekt för människor och miljö.
Videon visar oxå att man inte ska döma hunden efter håren. Allt är inte vad det ser ut att vara. Allt beror på hur vi präglas och hur vi själva hanterar denna prägling, oavsett hudfärg, religion läggning och ideologi. Det är farligt att dra alla över en kam, samtidigt som vi inte får blunda för att många fallit offer för ”felaktig prägling ” eller hjärntvätt. Hets mot folkgrupp skriker vissa då.. hur kan det bli det om Salafister förespråkar exakt det ISIS förespråkar och mördar och våldtar allt på vägen? Eller satanister som är ännu värre hur nu det är möjligt? De är tyvärr många..
Hitler var nominerad till fredspriset 1939 av sossarna. Hade nån hävdat att de var farliga , hade de blivit anklagade för ”hets mot folkgrupp ” då ?
I efterhand gick det bra att döma dem.. det var ju dem som stod för hetsen?
Märk väl att han var socialist o Stalin med samt Mussolini, dvs vänster. Idag har de ändrat betydelsen av FASCHIST i våra lexikon. Faschister är numera bara högerextrema. Det är en farlig förnekelse. De kan inte dölja historien även om de försöker. Minns oxå att Stalin troligen mördade 10 ggr fler kristna än Hitler judar. Stalin var delvis jude och Jesuitpräst. Precis som chefen för SS, Himmler.
Så vårda dina relationer som ömtåliga plantor. De blir vad du gör dem till. Främlingar du har mycket gemensamt med kan bli underbara vänner.
Du kan inte välja din familj men du kan välja dina vänner. Goda vänner blir som familj.
Välj dina tankar och vänner med omsorg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s