Taktil beröring & Saxat ur flödet..
Taktil beröring är något av våra mest grundläggande behov. Det frisätter en mängd hormoner, främst oxytocin som kan liknas vid droger som gör att vi mår bra och stärker immunsystemet. Att barn som inte får beröring dör är välkänt. Se videon nedan om en farfar som är volontär på neonatalavdelningen. Både djur o människor är extremt beroende av beröring. Ge lite kärlek idag! Berör din familj, vänner o pälsklingar
Kommunikation
Ärlighet
Respekt
Lojalitet
Empati
Kontakt

Make love & memories!

Saxat lite ur FB  flödet…

Saxat lite ur flödet: Vi är bankrutt o världen med den är kontentan.. o den brinner o drunknar.. o psykopaterna är nog snart klara med sin lilla plan.. 24 december blir spännande..
Elisabeth Puur
”Har kollat över kostnaderna i våra kommuner och det är skrämmande läsning. 90% av Sveriges kommuner är anslutna till Kommuninvest där man fram till årsskiftet lånat upp 600 miljarder, samtidigt säljer kommunerna ut sina fastighetsbolag i en rasande takt för att finansiera sig temporärt. ni som tycker att försäljning av två bostäder för att bygga en bostad är hållbart i längden är ute och cyklar. Sedan tillkommer 120 miljarder som landstingen lånat upp samt en total pensionsskuld hos kommuner och landsting på 475 miljarder (till största delen ofinansierad), tillsammans bildar det en ofantlig skuldbörda. kommunerna gillar att låna nu med negativ ränta men en skulden är dyr den dag räntan stiger. Glöm inte heller att migrationsverkets betalningsansvar för de 140000 som kom 2015 upphör i år (de betalar första två åren, sedan skall kommunerna betala) vilket gör läget än sämre.
Malmö kommun får i dagsläget 5 miljarder i utjämningspengar från andra kommuner, vad händer den dag när resten av våra kommuner behöver utjämningsbidrag???”
Catarina Rabitsch: Det är viktigt att känna till historien, och vilket parti eller ideologi som än granskas kommer att visa på oegentligheter. Så är det bara. Den stora frågan är nu istället nutiden och framtiden. Hur ska vi göra för att överleva, vi etniska svenskar???
Med nuvarande kurs har vi inte en chans! Jag är ledsen att behöva skriva det rakt ut;
Det är dags att fundera på nutid och framtid – på allvar!!!
——
Detta menar ju Katerina J. oxå som tydligen blivit avstängs av FB ett tag..
Mikael Hagenbo : Ja, det är vi fler som gör. Snart är det bye bye Facebook
Igår blev debattören och författaren Katerina Janouch utestängd ifrån Facebook. Katerina som är starkt kritisk till utestängningen går nu över till Facebook-konkurrenten VK.com.
Janouch som driver Katerina Magasin och är aktuell i samhällsdebatten kring invandring, islam och yttrandefrihet skriver i ett inlägg på sitt eget magasin om avstängningen.
Nikki : Att hotet kommer inifrån lär väl knappast ha undgått någon som inte är hjärntvättad ( PK- idiot får jag inte längre använda för FB, men det är underförstått om inte fanatiker åsyftas 

https://www.vaken.se/smarta-fjarravlasta-elmatare-kan…/ I denna mycket oroväckande dokumentär varnas för att de nya smarta och fjärravlästa elmätarna som installeras i USA kan missbrukas av myndigheterna för att samla in data om vad du gör i hemmet. I Sverige har redan minst 5,2 miljoner fjärravlästa elmätare installerats. Debatten är noll.

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s