HOTET INIFRÅN

<!–[if !mso]>st1\:*{behavior:url(#ieooui) } <![endif]–>

Att världen brinner och drunknar och människor är på flykt överallt har väl knappast undgått någon. Det som är märkligt är dock att de människor som verkligen behöver skydd, kristna kvinnor och barn från Syrien och andra länder inte är bland de asylsökande. En stor andel verkar komma från Afganistan, Iran eller Irak och är ”pojkar ” , ibland med egna barn som sätts i samma klass. Detta är berättat om och om igen från de som arbetar i denna cirkus finansierad av Satanistklubben med numera kända figurer i spetsen.
Dessa har dessutom med gåvopengar från oss, NGO båtar på medelhavet som fiskar upp ekonomiska lycksökare och kör dem till en väloljad industri på Sicilien ( var annars) med flera ställen för vidare transport till Europa. De förses med papper och instruktioner hur de skall gå till väga. Att kapten på båten inte hittar tillbaka till Afrika där de kom ifrån är märkligt?
I Sverige har man flera gånger sagt ifrån både från läkarhåll, tandläkarhåll, skolan med flera ställen att dessa ”barn” inte är barn. De som säger ifrån blir dock själva uppsagda och förföljda istället i det ”politikskt korrekta” Svergie som sjunker som Gustav Vasa. 
 Sedan i onsdags förra veckan har Samhällsnytts artikel om en tandhygienist från Gotland, som riskerar att få all sin egendom konfiskerad av Region Gotland efter att ha slagit larm om åldersfusket bland ensamkommande, fått över tio tusen delningar på olika sociala medier. I skrivande stund har artikeln översatts av olika medier och fristående journalister i fem länder – Finland, Nederländerna, Danmark, Storbritannien och Norge.
Varför man inte kan göra som Danmark och helt utvisa alla som ljuger om vare sig ålder eller natinalitet är för mig och många fler en gåta? Se artikel nedan.  Hur kan man erbjuda lögnare betalda lägenheter, gratis tandvård, sjukvård, semester hem till landet de är livrädda för, smartphones och gud vet allt de kräver?  De kan ju t o m vara ISIS soldater på ”betald semester” på JIHAD eller med uppdraget att rekrytera nya i Sverige och samtidigt passa på att pissa på vår kultur genom att råna, våldta, misshandla, mörda, bränna bilar och gå allmän bärsärkargång mot allt och alla som inte följer Sharia lagar? Horor är alla kvinnor per definition som inte har slöja. Lovligt byte att våldta. En del pojkar stryker med oxå under seden Basa Bazri från Afganistan där de våldtas; boys are for pleasure and girls marriage”. Som ni vet räcker det att flickan är över 9 år. Att hon stryker med av samlaget eller graviditet eller brist på läkarvård eftersom kvinnor inte får träffa manliga läkare och kvinnor inte utbildas är liksom oväsentligt. Lite svinn får man räkna med. De får ju trots allt oxå ha fyra fruar. Så ingen fara. I Nacka betalar skattebetalarna rena haremet med flera lyxlägenheter i närheten av varandra för en man en fru varje lägenhet och ett dussin ungar eller två. Lagligt att de gifter sig med minderåriga ska det oxå bli. Kusiner oxå säkert.
Att de vill införa Sharia har de mer eller mindre sagt rent ut. I hela Europa. Männen ska giftta sig med våra kvinnor som ska föda deras barn och vi ska följa Sharia. Ifall nån missat det står det faktiskt uttryckligen så i Koranen också. De otrogna ska typ underkastas eller dödas. Antingen eller. Kvinnan är dessutom mannens slav.  Vidare skall vi svenskar oxå lära oss Dari och Persiska så vi kan ”anpassa oss” till den nya kulturen. Herre min Jesus!? De har inga planer på att lära sig vare sig svenska eller integerera sig, men att vi ska integerera oss har de planer på? När ska detta gå upp för PK eliten och politikerna?
Som fd PK- elit med rosa glasögon kändes det rätt jobbigt när sanningen började uppdagas 2011. Men jag tror det var stora startskottet med den arabiska våren. Innan dess var det någorlunda ”moderna muslimer” i samhället jag mötte, även om jag vet att det naturligtvis förekom icke integrerade som efter 30 år i Sverige eller födda i Sverige fortfarande inte kunde svenska.

634 av 700 asylsökande som ljugit om att de var från Kuwait, men många egentligen var irakier, utvisas nu samtliga från Danmark.  som hävdat att de var förföljda statslösa från KuwaitUdlændingestyrelsen, tittade bla på migranternas konton på sociala medier & konstatera att 634 av 700 hade ljugit och samtliga dessa har fått avslag och kommer att utvisas. De flesta är egentligen irakier och drygt 300 tillhör samma familj. Enligt Anders Dorph på Udlændingestyrelsen är detta deras hittills största fall med ljugande migranter. ”

Å så undrar vi fortfarande om vi verkligen vill sponsra Salafisternas planer sponsrade av Satanistklubben att införa Sharilag i Sverige o göra Absurdistan till Kalifat av kryptojudarna i Babel ?
” Vem är egentligen profilen Fatemeh Khavari som systemmedia, socialdemokratin och våldsvänstern sedan sommaren 2017 använder som psykologisk murbräcka i kriget mot svenskarna och deras land?  Frågan är berättigad. Inte bara för att Khavari av krafter som håller sig i bakgrunden lyfts fram som talesperson för den armé av utländska desperados vars hopp om att i Sverige erhålla livstids försörjning för sig och sina familjer, släckts av migrationsverket. Varken skatteverket eller migrationsverket känner till någon i Sverige registrerad person som heter Fatemeh Khavari och är 17 år gammal. ”  Enligt uppgift går pengarna man ska swischa till ”brodern” som dessutom uppträder i Idol och är misstänkt lik ”Fatemeh”.
Å så tyckte ju EU att vi tog emot för lite flyktingar sist.. hur tänkte de då?  Sen får vi inte glömma att antalet är långt fler utan att vi vet om det. De lever under jorden. Rita:
Tyskland har gått med på att ta emot 200 000 flyktingar per år, inkluderande  anhöriginvandring vilket innebär 0,24% av Tysklands befolkning 82,8 milj
http://www.aftonbladet.se/…/ttny…/utrikes/article26184440.ab
Sverige har beviljat uppehållstillstånd 2016, 39 032 anhörig-, 68 682 flyktingar-, + 1 889 kvotflyktingar-, + EU migranter 25 501 totalt= 135 104 eller ca 1,34% av vår befolkning.
Detta innebär att Sverige tagit emot 1,1% flera än Tyskland nu gått med på att ta emot, enligt Tysklands siffror borde vi inte ta emot flera än 24000 , alltså 0,24% av vår befolkningsmängd, vilket också låter mycket.http://www.aftonbladet.se/…/ttny…/utrikes/article26184440.ab

I kommentarerna till artikeln nedan framgick att vi tydligen betalar för deras flygbiljetter oxå? Vet inte vad jag ska tycka om nedan mer än att vi varken har råd att ge våra gamla o sjuka mat o vård än mindre pengar för semester, så varför ska dessa få pengar för SEMESTER till landet de FLYTT från?  Och att det i vissa fall kan röra sig om hedermord t om när flickor försvinner. ”Ramla ” från balkongen kanske inte är lika säkert längre?  Att polisen dessutom lägger våra skattepengar på att åka till deras hemländer för att återföra dem undrar jag om det är vansinningt? Utred våldtäkterna och morden istället.  Här måste man nånstans fundera över värdet i varje spenderad krona och arbetstimme?  Samma peng & tid kanske räddar fler flickor i Sverige? Och kanske vi kan hindra ISIS att sprida skräck och propaganda för att rekrytera nya? 25 % är faktiskt kvinnor nu som åker ner till Syrien och blir inlåsta , fråntagna sina pass och sexslavar eller bortgifta mot sin vilja.
I samband med sommarlovet har socialtjänsten tagit emot minst 14 orosanmälningar från skolor i Göteborg gällande barn som inte har kommit tillbaka till skolan, där det finns en misstanke om att de har blivit förda utomlands mot sin vilja… /.. / – Vi ser jätteallvarligt på det här problemet …. Vi har .. mejlat ut information om hur du ska göra om det är en tom stol i klassrummet. / …/ Hur många som förs ur landet mot sin vilja varje år finns ingen tillförlitlig statistik på. .. Nationella kompetensteamet kunnat bekräfta 127 fall i Sverige, många av dem är under 18 år.. Samtalen visar att anledningen till att de har förts ut ur landet ofta har varit planerade tvångsäktenskap. 
Hanna Ness:  ·
50 000 människor marscherar i London mot islamisk terrorism. Brittisk mainstream media ignorerar (nej mörkar!) det. Skandal! BBC är public service. Hur kan man ignorera en protest med 50 000 deltagare?
Nästa problem är: Bryr sig jihadisterna eller muslimerna om att folk protesterar? Knappast! Helst av allt hade de väl velat spränga en bomb mitt i manifestationen. Det finns bara en lösning. För England är det för sent. Skicka hem muslimerna. Men de har slagit rot i landet. Sen flera generationer nu. Sverige har ett litet fönster innan muslimerna rotat sig i landet. Innan de förlorat sina gamla medborgarskap.
I England kommer det behövas betydligt mer än manifestationer för att lösa problemet. Folk vaknar — ja. Men det är 50 000 människor i marschen. I landet finns 4 miljoner muslimer…De flesta är brittiska medborgare och har inget annat medborgarskap. Vem som helst av dessa kan vara eller bli terrorist. Det behövs ett mirakel för att rädda England från det oundvikliga. Europa, was hast Du gemacht…..

Om man nu trodde att det var muslimerna som stod för det enda hotet bör man läsa på lite.. De är bara bönder i schackspelet hos storspelarna, Satanistklubben, som underteckand verkligen umdrar vem som skrev den där Talmud? Och kan de verkligen på allvar följa det som står? Ha sex med tråringar och småpojkar och alla icke judar är djur och slavar man kan våldta och mörda lite hur som helst? Vilka signaler ger det till de so tror att det är ”guds ord”? Vissa menar att de i själva verket ÄR satanister & Luciferianer i ”hemlighet ” och att det är ”Satans synagoga”. Finns otroligt mycket om det..  Här har vi nån som verkar hålla med.. och ww3 vill de definitvt ha.. de fullkomligt tjatar på Trump… och HARRY POTTER läsare!! Typ 10 miljoner.. ( se tidigare blogg)
A British rabbi has told his congregation in Wales that war is approaching and Judaism allows them to take women as slaves and rape them.
Ephraim Mirvis is an Orthodox rabbi who serves as the Chief Rabbi of the United Hebrew Congregations of the Commonwealth. He served as the Chief Rabbi of Ireland between 1985 and 1992.
In the audio, Ephraim Mirvis is heard telling a group of young men: “One of the interpretations as to what this means is that towards the end of time there will be many wars like what we are seeing today, and because of these wars women will be taken as captives, as slaves, yeah, women will be taken as slaves.
As Chief Rabbi of Ireland and before the opening of an Israeli Embassy in Ireland, he represented Israel’s interests at government level and in the media. In 1999, he led a group of British rabbis on a solidarity trip to Israel. Since 1997, he has hosted the annual Bnei Akiva Yom Ha’atzmaut service at Finchley synagogue.
Regarding the 2014 Israel–Gaza conflict, while deploring the loss of life in Gaza, Mirvis defended Israel’s right to protect itself from Hamas rocket attacks,adding that the conflict was used as a cover to voice anti-Semitic sentiment.


ISIS sexslave reports:
ISIS militants separated Yazidi girls [from] the rest of us by force. My sister, Sahera, was about 15 years old.. begging them to not take her. One of the militants hit my back with his weapon. Then they forced us all into buses and took us to Badoosh jail.” .. smelled dirty and there was blood everywhere …. the prison building was targeted by a U.S. Coalition airstrike.
”As a result, they moved us …Shireen recalled being sold to a person from Raqqa, Syria. According to her testimony, she was tortured in Raqqa  …I was sold and bought  for more than five times.”  some girls s were sold for a few bucks.”I spend nine months in captivity under ISIS; it was like hell,” she asserted. ..IS jihadis committed some of the worst acts against her and other Yazidis, including forced conversions, sexual enslavement and mass killing….IS performed an abdominal surgery on her in Mosul… I am suffering from the effects of it,” she said. ”I don’t know why they operated on me or what kind of a procedure was done on my body.” …While Shireen is not sure what the surgery was, it was widely reported that IS began the practice of harvesting organs from some of its Yazidi captives to finance its terror campaign.  ..19 members of her family remain missing. .. Today, in the liberated areas of Yazidi homeland, there are more than 40 mass graves.”

Yazidis, like Christians in Iraq, are not receiving much direct humanitarian aid from the United Nations or the United States because many are afraid to go to U.N. camps out of fear of being persecuted by Muslims.

Thomaz Wiberg: Säkert har många hört datumet 25:e November och att nånting stort ska hända då. 
Detta är vad det handlar om. Tidsfristen för att besvara regeringens enkät är 24 november 2017. Sker detta blir det, det ultimata dödsstöten för ALL demokrati i HELA Europa.  Den Ungerska regeringen har gått med en stor varning om Soros planer och konsekvenserna av den. Vi ser självklart ingenting om detta i den Svenska mainstream media. – Allmänheten ska hållas ovetande!!
Den ungerska regeringen anklagas för att sprida hat och vilseleda när den rådfrågar medborgarna om deras syn på EU:s migrationspolitik. Europaportalen återger de sju frågorna som regeringen ställer till medborgarna och där finansmannen George Soros pekas ut som hjärnan bakom EU:s nya flyktingpolitik… mer i länken ovan

I Polen uppmanar biskopen till bön vid gränsen mot muslimer. Över en miljon med radband deltog:Poland’s bishops have urged the nation’s Catholics to join a massive rosary prayer crusade along the country’s 2,000-mile border to pray for the salvation of their country.

Organizers say they expect up to a million people to participate in the “Rosary on the Borders” event on October 7, the anniversary of the Battle of Lepanto, where “the Christian fleet overcame the Muslim armada, saving Europe from Islamization.”

SMÅLANDPOSTEN TYCKER DET ÄR ALLTMER FARLIGT I SVERIGE :

I Malmö skall alltså kyrkans personal utbildas i hur man hanterar situationen med beväpnade begravningsgäster. Denna uppgift kommer alldeles strax inpå nyheten från Stockholm, att vissa personer är så aggressiva att tunnelbanevärdarna nu kräver polisskydd. Och i Göteborg blev ordningsvakter för ett tag sedan överfallna på ett torg av ett gäng under det att de eskorterade butikspersonal (!) på väg hem från jobbet. De fick svåra skador och den ena sina händer krossade och nu förbjuds de jobba på torget. Tidigare brandmän, ambulanspersonal, bibliotekarier, sjukhuspersonal… Allt fler yrkesgrupper verkar under så farliga villkor att de behöver skydd. Den som fortfarande har mage att påstå att ”Sverige aldrig har varit säkrare” borde skämmas.

Nedanstående inlägg vet inte underteckand vad det står i länken som Stig H länkar:
”Nästan varannan utvisning till Afghanistan som lämnats över till polisen i år har avbrutits, rapporterar Dagens Nyheter”. ?? En som arbetar i Afganistan:
”Hur fint som helst, ett underbart land som skulle bli nästa Thailand i turism om bara vänster propagandan försvinner, fin ahotel, fina människor och underbar natur”.
”Jag har skrivit till varenda journalist i Sverige men får aldrig ett svar, dom vill bara att vi invaderas av barn i 40 års åldern med familjer dom bill ha bidrags pengar att skcika hem till, resebyråerna har ju upplysning här hur man tar sig till Sverige och hur man ska ljuga tyvärr köper ju Sverige det”.
”finns några jag har kontakt med men dom får ju inte skriva vad dom vill för maffian som styr tidningar, även träffat flera journalister när jag varit i Sverige men nu finns ju inte yttrandefrihet längre utan det är ju DDR.
Även snackat med Janne Josefsson och hans folk men dom vågar heller inte ta i det”.

”Jag reser runt i många tokkiga ställen men inget gör mig så rädd som att gå ut i Sverige i dag när man blir omringad av Marokanska barn från Algeriet och Afghanska barn i 30 års åldern från Iran, det är helt sjukt att dom får ljuga sig in i landet, riktiga Afhanistanier skulle aldrig bete sig som dom gör i Sverige”.

Catarina : Har du någonsin undrat varför EU har öppnat sina yttre gränser vidöppna så att horder av muslimska ”flyktingar” kan flöda fritt över våra gränser? Svaret får du i den här artikeln. (utdrag nedan)  :Har du hört talas om Barcelona Avtalet – Trodde inte det heller, det är det inte många som har.
År 1967, angriper Egypten, Jordanien och Syrien Israel i vad som kallas sexdagarskriget. Israel visade sig som en stark militärmakt och tillfogade dessa tre muslimska länder stora förluster. Bland annat tog Israel tillbaka sina gamla marker Västbanken, östra Jerusalem och templet som byggdes av kung David och hans son Salomo. Samt Gazaremsan, Sinaihalvön och Golanhöjderna.
År 1973 försökte muslimerna igen för att driva ut judarna i havet. Den 6 oktober 1973 kom Yom Kippur dagen – en viktig semestertid för judarna
– Då attackerar muslimerna igen. Även denna gång med nederlag som var förödande för muslimerna.  Muslimerna insåg att det skulle vara omöjligt att slå Israel på slagfältet, men de hade en joker i rockärmen, oljan!  Förödmjukade samlades de oljeproducerande arabländerna i Kuwait den 16 till 17 oktober 1973 i vilken de enades om att använda olja som ett medel för tvång. Oljepriset fyrdubblades och det infördes leveransstopp mot Israelvänliga länder som Nederländerna, Danmark och USA. Dessutom producerades en lista över länder som kategoriseras som ”vänliga”, ”neutrala” eller ”fientliga” mot de muslimska länderna.
Vid detta möte var det också upprättat en lista med krav som måste uppfyllas innan oljekranarna öppnas igen: Dessa krav var:

  • Öppna upp för invandring från muslimska världen.
  • Lätta spridningen av islam i Europa.
  • Komma igång med aktiviteterna för att främja attityder som ger en positiv bild av arabisk kultur till exempel. Fokusera skolor på Europas kulturella skuld mot Islam och fokusera på positiv propaganda av Islam.
  • Ge fullt stöd till de krav som Arabförbundet använde i Israel-Palestina konflikten.

Frankrike som nyligen hade förlorat sina kolonier och status som stormakt såg en möjlighet att återigen spela en roll på den internationella arenan. Frankrike övertalade 9 andra EU-länder att gå arabländerna till mötes genom att inleda ett närmare samarbete och en union på lång sikt.  Argumenten för detta samarbete var:

  • Arabländerna kan leverera tillräckligt med olja och gas till de europeiska länderna i över hundra år i framtiden. Skulle de industrialiserade och högt tekniskt utvecklade europeiska länderna bestå som välfärdssamhälle, var en säker och stabil energiförsörjning nödvändig.
  • I början av 70-talet, pekade de demografiska kurvorna nedåt, barnafödandet var för lågt för att kunna upprätthålla en sund och hållbar befolkning. Även om det var full sysselsättning inom industrin, saknar vissa sektorer arbetskraft. De muslimska länderna hade mängder av arbetskraft.

Förhandlingarna inleddes i Paris den 31 juli 1974, där temat var hur dialogen ska organiseras och formaliseras. Resultatet av detta möte var att de 9 EU-länderna förband sig att arbeta för att utveckla det politiska, ekonomiska och kulturella samarbetet mellan Europa och den muslimska världen.

Googla på: Bilderberggruppen, Kalergiplanen, Frankfurtskolan, Barcelonaavtalet, Kairoavtalet, Agenda 21, Agenda 2030, Avtal 4/99
Läs: Peter Krabbes blogg, Lars Berns blogg Antroposcene, Mikael Hagenbo blogg, Brage Norins blogg, Bengt Dahlöfs ‘Den stora konspirationen’, ‘En rosa traktor’ mm
Regeringen vill nu  oxå tydligen införa en möjlighet att ta ett statligt lån för att kunna ta körkort. Syftet är att göra det lättare för arbetssökande att få ett jobb… undrar om de kommer kontrollera att de verkligen går på körskola? ( pettersonns blogg)  Som det är nu får de ju oxå CSN lån i klumpsumma tom FÖR ATT STUDERA UTOMLANDS!! ( bra att VI lånar pengar så de ska kunna skjuta ihjäl folk… ) 
 Hade oxå tänkt klippa i artikeln jag skrev häromdagen där det stog att skattebetalare finansierat terrosrister under 10 år enligt försvarshögskolan. Ca 40 MILJARDER!!! ?? OM JAG INTE MINNS FEL HADE FÖRSÄKRINGSKASSAN BETALT UT… TROTS PÅTRYCKNINGAR OM ATT UNDERSÖKA VILKA SOM TOG EMOT DEM!! . .. nu är den artikeln puts väck oxå
Hade tänkt klippa in en video från utube med citat från TALMUD.. men cyberpolisen bevakar mig hårt och har tagit bort den. ..
.. och underteckand lägger ner för idag. /Nikki  mer artiklar : https://nikkicocaracha.blogspot.se/

UPDATE Jag förstår varför frun är rädd för släkten. Det var de som mördade honom när han vägrade döda sin dotter som skakat hand med en främmande man. Då skulle jag med varit rädd. Skulle inte du? Måste va najs o va modern muslim i världen idag ? De är en utrotningshotad art precis som vi. : https://www.expressen.se/ledare/patrik-kronqvist/-det-ar-helt-orimligt-att-vi-inte-utvisar-fler-mordare/ 
Ännu mer bekymrande läsning.. : https://www.dagenssamhalle.se/kronika/kriminella-ager-skolan-och-rektorn-ar-radd-18995
 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s