Pakistan nya sidenvägen för exportundret Kina

Brage Norin  meddelar 11/10 (i sammandrag) att Kina storsatsar 60 miljarder USD i Pakistan  på energi & infrastruktur, därför att de är länken mellan Asien och Europa. De gränsar till Iran , Afgansistan , Kina o Indien. De har 200 milj människor, på en yta dubbelt så stor som vår men 10 ggr tätare befolkning.  Deras handel är ojämn. De importerar mer än än de säljer . mest från Kina. Uunderskottet var 2016 var $25.5 miljarder dollar, 60% från Kina).  

 Elnät ska moderniseras, motorvägar , järnvägar, hamnar o nya kolkraftverk byggas mm Så enorma infrastruktursatsningar i ett så fattigt land har aldrig skett någonsin i mänsklighetens historia. Naturligtvis kommer detta att vända utvecklingen i landet. Det helvete som CIA skapat i landet går inte att beskriva med ord.

KINAS MIRAKEL: Den kinesiska köpkraftsrelaterade BNP (PPP-BNP) överstiger USA:s med hela 20%. De betalar sin inköpta olja i Yuan – som kan växlas in mot guld vilket kommer få dollarn att rasa.  Den nya valutakorg som redan har introducerats i Kina är på väg att reglera morgondagens handel. Den svenska kronan – liksom den danska kronan är med – liksom de flesta valutor. Det är dollarn som är kraftigt nedvärderad jämför med IMF:s valutakorg.

CIA:s jättesatsning på att avskärma Västeuropa från Asien har misslyckats (Syrienkonflikten). Den ryska naturgasen till södra EU avstängdes av Rumänien/Bulgarien efter svåra påtryckningar av CIA. Gasen letar sig i stället in till södra EU via Turkiet. I norr lyckas inte CIA bromsa Nord Stream 2. En bagatellartad ändring nära danskt territorialvatten kan bli aktuell.

Den nya sidenvägen tog sig förbi CIA:s sista starka fäste i Asien – Indien. Pakistan blev den historiska vinnaren. Ukraina fick betala ett katastrofalt pris när landets nya CIA-styrda regering kuppades in i Kiev. Den ryska gasen tar sig mycket snart förbi Ukraina. Nord Stream 2 är ett dråpslag mot CIA:s planer Västeuropa smälter samman med Asien – raka motsatsen till CIA:s planering. Allt har gått så fort det senaste året.

På några få år har Ryssland gått förbi både USA och EU som världens största exportör av brödsäd. De är på väg att bli självförsörjande på nästan allt – samtidigt som Ryssland blir världens största exportör av fler och fler grödor. ( UTAN GMO!- bara en sån sak…)

Den nya sidenvägen innebär bland mycket annat stora satsningar på guldbrytningar i många fattiga länder i Asien. Många stora fyndigheter håller på att exploateras. Ländernas valutor kommer att tryggas av de stora reserver av guld som börjar utvinnas.

Spanien är i chocktillstånd. Britternas förhandlingar med EU är mycket irriterade. Italiens nyval väntar. Det är stor oro. Flyktingsmugglingen dränker landet. Grekland är i konkurs. Turkiet utesluts snart ur NATO. Snart kämpar endast Danmark tappert vidare vid CIA:s sida. Landets försök att stoppa Nord Stream 2 blev ett fiasko. EU-projektet skakar i sina grundvalar. Precis alla CIA:s planer har gått åt helvetet.

Undertecknad har sammanfattat lite och hoppas Satanistklubben via Crooks In Action & Co slutar terrorisera oss via luft, mat , vatten väder & vind.. och ber en bön varje kväll att nåra därute vakar över oss och ser till att vår vackra planet och mänskligheten  inte dukar under för ondskan.  Vi  kan om vi vill och vår fria vilja och hopp och kärlek är det vi kämpar med. ALLA SJÄLAR har ni inte köpt, förstört eller indoktrinerat med er satanistsmörja som serveras i Mutade Sinneslöa Medier (MSM) dagligen.

Vad Satanistklubben pysslar med bla i Syrien är oerhört intressant http://nikkicocaracha.blogspot.se/2017/10/crooks-in-action-israel-syrienkonflikten.html  än mer intressant är det att studeras deras ”manualer” och planer som finns dokumenterat… se tidigare poster & fler blir det väl..

Make Love & Memories
Nikki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s