The Daily FB report on Swedish värdegrund …as Paul says

Brage Norin via Hillevi  EU projektet håller på o krascha. .. vilken tur att vi inte har Euron!! O dollarn e ju oxå goodbye… Det nya Kina och det nya Ryssland omfamnas av nästan hela Centraleuropa. Ett fredligt samarbete med öst har vuxit fram på nolltid. En historisk vändpunkt…
Stefan : När ska vi befria oss från EU?
EU-beslut kan slå hårt mot biodrivmedel : ” Centerpartisten och EU-parlamentarikern Fredrick Federley är mycket kritisk och säger att det till exempel gör det svårare att använda etanol, som blandas in i bensin, och även för tallolja, som blandas med diesel.
– I grund och botten är det en krigsförklaring mot det miljöpolitiska arbetet som vi gör i Sverige. Den här typen utav regler finns överhuvudtaget inte för de fossila bränslena och det gör att vi har gjort det jäkligt svårt att producera miljövänliga biobränslen och i stället gör vi det enkelt att fortsätta importera diesel, säger Fredrick Federley till Ekot.” Hmmm skatt o prylar nu på cyklar och allt miljövänligt… suck. . Blir väl moms på frisk luft snart? Synd att d sprejar så mkt skit i den… fast då slipper d ju betala för avfallet. .precis som fluor.. ett av d värsta gift som finns.. fast d vet ju alla nu..
Carina : ”Att vara utbildad är INTE samma sak som att vara kunnig!” Nix… d e skillnad på information, kunskap och vishet… med information följer ansvar… d e därför politiker e döva o bara gillar sin egen röst.. med kunskap medföljer möjlighet att förändra… d e därför den undanhålls o vacciner, gifter o fluor mm ska göra oss dumma i huvet… (Stalin hade fluor i vattnet i Gulag)
Chris: ”Finns det en agenda, att vi människor skall vara en slutförvaringsstation,
för alla gifter, kemikalier och syntetiska ämnen? – Alla konserveringsmedel som vi äter, måste innebära att det blir förbjudet i framtiden att få en begravning i jord? … han spånar vidare. .: Om du börjar förstå vad du ÄR utan att försöka förändra,
då börjar det du ÄR att förändras.
~ Jiddu Krishnamurti”… tunga grejer…
Katarina st: If people continue to eat GMOs people will be sterile in only a few generations…
Bo Holst” När skall man sluta kalla bidragsbedragare för flyktingar? Det är bara 3 % som har flyktingstatus.”
Annika  o Stefan  : Kvinna hittad död vid joggingspår – polisen misstänker mord. Hur vågar man jogga ensam? Verklighetsfrånvänd?
Mickael  minns oxå att Anders Borg tyckte att vi skulle ”ARBETA, INTE SUPA”…. hmm snacka om projicering… man törs inte gå in på övriga grejer han sagt o gjort…
Anne May: människor med Rh blod… var kommer de ifrån egentligen?
Mikael :
” Att stå upp för kristna. .. räcker det för att få sparken från Svenska kyrkan? Via Katarina Janouch

Jag instämmer… upp o ner vända världen:
* Sjukvården gör oss sjukare…
* Rättsamhället betalar brottslingar och straffar offren. .
.
*Journalister sprider lögner och förvränger sanningen. ..
*Åsiktspolisen finns överallt. .. till o med dina vänner är indoktrinerade att anmäla o avfölja o förtala om du yttrar nåt om hur illa d är i Sverige och/lr världen… FOLIEHATT blev ett skällsord och källa!!! Skrek alla o ville ha en länk till Aftonbladet. .. annars var d fejk… tjena..
* De som drar nazistkortet och rasistkortet… hur behandlar d andra egentligen? Är d okej att våldta råna o mörda om d står så i Koranen lr Talmud? ? Står deras skrift över våra lagar? Fråga dem.. . Vad som står i Talmud skulle få vilken normalt funtad nation som helst att förbjuda den o alla bokstavstrogna…
* Fängelset : ett ställe för ”gratis” mat o bostad o utbildning till nya brott o att bli radikalist… om man nu inte vsr d innan? O nya kontakter förstås… 325 miljarder kostar det… men vi gör inte tillräckligt enligt vare sig stackars pojkar på Medborgarplatsen lr EU.. Per  o Elisabeth har samma oro..
Suzanne :
Bonniers äger Tv4. De äger tydligen även Adlibris. http://mediakoll.blogspot.se/2005/03/vem-ger-medierna.html……. japp nog har Mutade Sinnesslöa Medier =MSM monopol på ”nyheter” o tryckta ordet..
Peter  : Polen som är ett föregångsland i Europa med noll invandrare eller flyktingar som Eu säger. Kan nu sänka sin pensionsålder . Men Sverige som är ett mycket rikare land men som valt att ta hit alla som vill komma och få ett bättre liv måste nu höja medborgarnas pensionsålder och vi måste jobba till vi nästan är döda. 😐😐😐
Jonas n : Either you look for truth or not…there is no inbetween … You can’t just pick the comfy ones 💚
Ronny n: påminner att sjukvården bara trycker ner symtom o gör oss sjukare…
kort sagt skruva bara ur varningslampan i bilen tills den säckar ihop… o så lite silvertejp lr fogmassa om det kniper…
KarlJohan n : ” När folk säger att Israel och Sverige inte utgör en del av den djupa staten som söndrar länder! Hur tänker ni då? ” undrar jag med…
Sven : Den här grejen om #metoo känns lite ”för mycket” för mig. Som Man kan man känna sig som hotad i största allmänhet. Inte kul. Kan det vara så jag är en korkad typ som inte vet ett strunt om kvinnors liv i vår tid?/…/Må ni yngre sätta stopp på sådant skit i denna vår nya tid.
Svaren : Jag förstår inte varför jag skulle ta illa vid mig av kampanjen bara för att jag är man – den gäller ju inte mig!
Däremot vet jag att den behövs, och jag stödjer den helhjärtat.
Jag tror att det är så här:
Män i min ålder och äldre är marinerade i en patriarkal samhällsanda där det exempelvis var självklart att kvinnorna skulle ta hand om hushållsarbete, och där det var självklart för en man att kunna ”ta sin rätt” i den äktenskapliga sängkammaren utan att polisen skulle kunna invända.
Idag har vi en ung generation för vilken det är självklart att man delar på hushållsarbete, och där kvinnor har rätt att bestämma över sina kroppar.
JOHAN B Lofquist svarar: Men äldre män som inte kunnat anpassa sig till förändringarna har svårt att se de stora orättvisorna mellan könen eftersom deras perspektiv från början byggt på obalansen som norm. De ser därför kampanjen som ett påhopp på dem och som ett tecken på att ”feminismen” gått för långt; att de sprider split mellan könen och liknande dumheter.
För det handlar egentligen bara om att de män som tagit sig friheter gentemot kvinnor skall veta att den tiden är förbi nu, och att stärka kvinnor så de vågar reagera och anmäla övergrepp.
Leo  : ”Going all in now, no remorse no regrets 😉 It cant get so much worse anyway ! ”
Absolut! !! Vem e på ??
Å SÅ VÄLKOMMEN UT!! Annika H  :
Utsläppt från face book fängelset!
Har haft 30 dgrs arrest. Åker väl in snart igen. 
Har inte kommenterat något speciellt men blev dömd ändå som tiderna nu är så behövs nästan inget för att åka in….
Lite länkar:

http://www.bt.se/sverige-varlden/480-000-sexbrott-mot-kvinnor-i-sverige-pa-ett-ar/
http://katerinamagasin.se/att-sta-upp-for-kristna-racker-for-att-fa-sparken-fran-svenska-kyrkan/
http://mediakoll.blogspot.se/2005/03/vem-ger-medierna.html?m=1https://pjjonasson.wordpress.com/2017/10/23/ny-undersokning-om-utlanningar-och-sexualbrott/

http://countercurrentnews.info/2016/09/cia-jet-crashed-with-4-tons-on-board/

Mera Vatikanen o Lucifer?? : https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=ya-DhFdR6Jk

Jimmy Carter om IS RA EL https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=uvtC_qzHVM4

2 kommentarer Lägg till din

  1. Morgan SE Larson skriver:

    FNs Agenda 2030 har två regeringar signerat i FN som utan folkomröstning innebär att vårt land ska utjämna våra levnadsstandard med 3:e världen som första i land i världen. Vår unika välfärd faller redan sönder pga Nya Moderaterna och Sossarna som krossar innehållet pga de tar 10% av de 32% i avgift för våra gemensamma sjukförsäkringar, ja 20 miljarder som skulle gå till vård och omsorg av sjuka, olycksdrabbade och nu föder migration.

    Gilla

  2. Morgan SE Larson skriver:

    Att: Justitieminister Morgan Johansson samt Rikspolischef Dan EliassonUtred det glappande regelverkt mellan medlemsnationer och EU kring avvisningar vilket som det nu är utformat leder till sämre flöden i asylsystemet.Kanske borde därför utvisningar hanteras av EU då ju Shengen inte låter enskilda länder upprätthålla gränser dvs ett utvisningstegsteg ut ur Sverige betyder ju per automatik för asylavslag även ut ur EU.Sverige har varit dåliga på att verkställa utvisningar, därför bör EU resurser för en utvisningstjänst åt hela Unionen skyndsamt utredas och anslås och en EU:s utvisningskår instiftas som tillåts kunna verka obehindrat inom hela EU, inklusive i sk. No go zones. Detta skulle vara försvarligt om, genom en ny regel enbart EU medel gick till att finansiera uppehälle åt de som fått asylavslag i exempelvis Sverige, isället för som nu medel från migrationsverk och eller socialtjänst. Härmed överförs handläggningen åter på EU som ju har ansvaret för Shengens yttre gränser och dessas upprätthållande och handläggning.- Det är mer rationellt som framgår av här redovisade förslagsdelar och skäl med en regelverksövergång till nya EU regler som bör formuleras för att i samanhanget inkludera: – Enbart EU medel till uppehälle för de som fått asylavslag inom en enskild EU-nation- En ny EU – avvisningsmyndighet som bör instiftas för ändamålet med: – Ny operativ personal som bör utbildas till att kunna lösa avvisninguppgiften med särskildförtur för avvisning av kriminella som fått asylavslag.- Biometriskt bevisning avseende asylsavslagnas ursprung, genom samordnad in till Shengen och till varje nation ankomst relaterad global lexbase sökning och biometrisk registrering vid färjeterminaler och på flygplatser etc.- Dessa nya EU regler och nya EU institutioner bör instiftas för att träda i kraft och kunna ta vid för att de facto lösa uppgiften, vid ”ett nationellt avvisningsbeslut”, för en EU gemensam verkställighet.- Vidare ursprungsnationer som ej återtar egna medborgare skulle då i motsvarande grad sanktioneras av hela EU i stället för av enbart en nation, med ett bättre flöde i asylsystemet som följd. – Även politiskt är det fördelaktigt att låta EU ta ansvaret för Shengen utvisningarna.Härmed hemställes om skyndsam tillsättning av utredning av detta förslag i samtliga delar, också via våra EU – kommissionärer, vänligen därför O.s.a med diarienummer samt uppge handläggare.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s