#Metoo tar fokus från det viktiga

Kära Media,
Stort tack för ert halla-baloo om #Metoo…
Det är inte för inte man undrar varför detta fick så stort utrymme i media att man knappt fattade att det var sant? Varenda liten kotte skulle yttra sig om vart gränsen gick för sexella trakassier… Den gränsen är inte alls svår att fatta ?

 Lite vanligt bondförnuft kanske?  När kvinnan inte uppskattar det ?  Använd ögon och öron och några grå.  Ser hon glad ut? Blinkar hon förföriskt och ler? Eller ser hon obekväm ut eller har rentav mord i blicken? Det betyder NEJ!! Svårare än så är det inte, sen att vissa män behöver lite ECT chocker för att fatta är en annan femma… de tror liksom att de är bossen.. och de har liksom köpt dig på nåt vänster… NEWS for them.. när man är anställd ingår endast det som står i kontraktet.. inget annat… sen om man heter Virtanen, Timell, Clinton eller Weinstein är ovsäentligt.

Det för mig in på det ämne som verkligen ska upp på agendan och som man kan ana att ni faktiskt vill ta fokus ifrån? För det är ju så ni gör.. lägger ut rökridåer för att vi ska missa det stora, det som händer någon annanstans, lite testsktjutning av atommissiler, FEMA camps eller vad maffian pysslar med?

Vad maffian pysslar med och vilka de är är en oerhört intressant läsning. Den är så intressant att den nog skulle skulle klassas som FEJK NEWS av åsiktspolisen anlitad av dem. Att de numera ska indoktrinera hela social Media via #Jagärhär gänget och anmäla allt som inte passar deras agenda är ju oerhört passande. Det är faktiskt dags att sätta ner foten nu och visa att vi inte accpeterar detta i vårt samhälle. Sen att de har köpt alla med makt i samhället är nästa femma… Vi förstår ju att vi slåss mot väderkvarnar, men det är en kamp vi tänker ta. David vann mot Goliat…

Förutom vapenhandel droger, spel, trycka pengar mm så sysslar faktiskt maffian med människohandel. Människor som köps och säljs för sina ”tjänster” och även faktiskt sina organ efter lång och trogen tjänst som prostituerad, tiggare eller arbetare. Dessa människor har inte valt detta själva. De har inga möjligheter att fly då deras familj hotas och i många länder är polisen är inblandad och lägger locket på och vägrar undersöka.

T om i Sverige utredde inte Nationella Operativa avdelningen pedofili ärenden som legat på deras bord i två år. Vi vet idag att rättsamhället skyddar brottslingar och straffar offer. Vi vet att media förvränger sanningen och ger bröd och skådespel och undviker de riktiga frågorna.

Nu är det bra. Vi går inte på det här längre. 45 miljoner människor kan inte behandlas värre än djur i bur utan att ni gör någort åt det.
#NotMe betyder att vi fått nog. Inget mer sexslaveri. Ingen mer människohandel.
Se gärna filmerna o dela.

Utan information kan ingen ta ansvar.  Ansvaret för vårt samhälles framtid vilar tungt på medias axlar. Välj rätt fokus. 

https://topdocumentaryfilms.com/sex-slaves/( 45 min An undercover police unit and an international team of detectives join forces to uncover a well-established Thai-Uzbek sex trafficking ring. Their intention is to save thousands of women involuntarily kept as sex slaves.

These criminals earn millions of dollars a year selling women from Central Asia into Bangkok and Pattaya, Thailand. Steve Galster, a man who has risked his life for two decades fighting the most dangerous wildlife traffickers in the world, now uses those same hard earned skills to combat human trafficking in Thailand.
Sex tourism may be one of Thailand’s most profitable industries, but for ‘Operation Graceland’ and the Thai government, this mission is do or die. Success will depend on whether or not the two are able to work together to bust the ring in order to supply the evidence necessary to win a case against the Thai and Uzbek traffickers.) 
https://www.expressen.se/nyheter/michael-holls-som-slav-av-asfaltslaggare-i-26-ars-tid/
En helt sinnesjuk historia am zigenare som lever lyxliv på Bahamas medans slavarna jobbar… normalt är det flickor som säljs som sexslavar, massor försvinner varje år.
https://www.thesun.co.uk/news/4224193/traveller-family-kept-18-homeless-people-as-slaves-for-25-years-and-spent-the-money-they-earned-on-boob-jobs-and-trips-to-barbados/

https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=zQFOrwyFopA 6 min Anneke Lucas var sexslav åt ”eliten” från 6 års ålder.  Anledningen till att de inte gör något åt det och lägger ärenden på is, om de utreds alls.

Hela världen vet vilka dessa är… o några modiga offrar livet..   https://youtu.be/x8yhyvOGFRc Corey Feldaman 7 min.

När man börjar gräva lite hittar man the ususal suspects.. Pizzagate o Vaticanen o Hollywood är inte ensamma… EU och FN är lika drabbade… borgmästaren som försökte berätta för alla att EU styrdes av sinnesjuka satanister som har sexuella ritualer och våldtar o h offrar småbarn hittades med halsen uppskuren från öra till öra ( enligt manualen för de som avslöjar Illuminati) på kyrkogården.   https://www.theguardian.com/world/2001/jul/29/unitednations

 45,8 miljoner befinner sig i en slaverisituation. Globalt 1,2 miljoner barn vara offer för sexuella ändamål,  organhandel, adoption och slavarbete. Huvudparten e sexuella ändamål 60- 70 % av all människohandel. 95 % kvinnor och barn. Ca 15 % är män utnyttjas som arbetskraft. Läs mer här.. Barnsexhandel omfattar också barnsexturism , rika länder åker iväg och begår övergrepp http://realstars.eu/om-trafficking/fakta-om-trafficking/

Trafficking, eller människohandel, kallas ofta vår tids slaveri. Det förekommer över hela världen både inom, och… 45,8 miljoner befinner sig i en slaverisituation. Globalt 1,2 miljoner barn vara offer för sexuella ändamål,  organhandel, adoption och slavarbete. Huvudparten e sexuella ändamål 60- 70 % av all människohandel. 95 % kvinnor och barn. Ca 15 % är män utnyttjas som arbetskraft. Läs mer här.. Barnsexhandel omfattar också barnsexturism , rika länder åker iväg och begår övergrepp http://realstars.eu/om-trafficking/fakta-om-trafficking/

 filmen nedan, den är relativt kort och det går att välja text.   

För de som vill dyka lite djupare i kaninhålet är detta en bra början så pusselbitararna om vilka maffian är kan börja falla på plats. Sedan har jag flera andra artiklar om det i historiken. https://m.youtube.com/watch?feature=youtu.be&v=MQNitCNycKQ

REALSTARS.EU Se filmen nedan, den är relativt kort och det går att välja text.   

Ingen kan göra allt, men alla kan göra något och tillsammans kan vi sätta stopp.
#NotMe! / Nikki

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s