Värdegrundsvalsen o bye bye CIA & Satanistnytt

Paul Pascalau  INRIKES: 
THE DAILY SWEDEN VÄRDEGRUND REPORT #67
* Vårt land beskrivs av polisen som ett ”smörgåsbord”… för hitresta kriminella. #Sverigebilden fortsätter att leverera, fast kanske inte på det sätt som det var tänkt.
* Sjukhusdirektören på Nya Karolinska varnar för att barnakuten inte är barnanpassad. På Danderyds sjukhus läggs barnakuten ned. Oroa er inte, dock; vår sjukvård är i världsklass, hälsar Strandhäll.
* Mammor i Malmö slår larm om att småflickor riskeras att rövas bort för tvångsgifte. Ett Sverige utan detta fenomen är en idyll som aldrig existerat, åtminstone inte innan Birger jarl införde kvinnofridslagarna på 1200-talet.
* Polisen kritiseras för att godtyckligt hindra lagligt vapeninnehav. Det är säkert bara för att det begås så många brott med lagliga vapen; att Brå påstår att det nästan uteslutande sker med insmugglade illegala vapen är NRA-propaganda.
* Apropå föregående punkt; tre män åtalas i Skåne för att ha smugglat in 235 vapen till Sverige; flera har använts för mord och brott. Justerat för Netflix-pizzonomiska faktorer smugglades dock ett negativt antal vapen in i landet så de åtalade borde frias och rentav belönas.
* Kommunernas och landstingens utgifter för väktare har ökat markant sen 2014. Detta är ett bevis på att vi aldrig varit tryggare; håller ni inte med så fiskar ni i grumliga vatten.
* Sjuksköterskebristen beskrivs av SR som ”livsfarlig” då den i flera län leder till att viktiga ingrepp måste ställas in. ”Livsfarlig” är ett problematiskt uttryck, skriv ”spännande” nästa gång.
* I Skåne får Pågatågens tågvärdar kroppskameror för att förebygga hot. Vem minns inte hur Nils Holgersson hotade tågpersonal under sina resor genom Sverige? Nothing to see here.
* Den 20-åring, bokförd i Angered, som häktades för mordförsöket på en polisman i Västerås ska ha tvingat medintagna på Sundbo ungdomshem att skära av sig örsnibbar och bröstvårtor. Vi ser att regeringen Löfven skapar nya enkla jobb inom plastikkirurgin.
* Fastighetspriserna sjunker, och fastighetsägare kan då gå i konkurs enligt en ny konjunkturrapport. Kom dock ihåg att vår ekonomi går som en Tesla enligt Magdalena Andersson – bara det att bostadsbubbla-batteriet håller på att ta slut.
* Margot Wallström vill i ljuset av ”metoo”-kampanjen se över islams roll i att främja en kvinnofientlig syn bland pojkar och män som leder till sexövergrepp. Förlåt, sa jag islam? Jag menade porren. Slip of the tangentbord…
* Busschauffören som ”satte på en porrfilm” åt skolbarn frias då det visade sig vara en romantisk komedi, och det dessutom var ett av barnen som spelade upp filmen och inte chauffören. Barnen säger sig dock fortfarande må fysiskt och psykiskt dåligt, vilket tyvärr visar att Fjollträsk-viruset med dess kräntkhetssymptom har spridit sig norr om Dalälven.
* En åttiotvåårig funktionshindrad kvinna i Västerbotten nekas särskilt boende och har suttit i princip isolerad i fem månader. Kom ihåg att humanismen kräver denna uppoffring, hälsar en förmögen kvinna från en flott Östermalmsvåning.
* En mor till en dömd terrorist som halshuggit civila i Syrien har lämnat in en nådansökan till regeringen då hon menar att sonen behöver kärlek. Jag menar att han behöver en isoleringscell till döddagar, men jag har väl fel värdegrund…
* Polis fick använda chockgranater vid ett ingripande mot Hotell Ibis Odenplan i går. Kom dock ihåg att Sverige alltid haft problem med beväpnade hotellgäster alltsedan Gustav II Adolf införde systemet med gästgiverier och SKJUTshåll.
* Ledarsidorna skriver om hur lite vi vet om islam i Sverige; till skillnad från andra europeiska länder är det tabu att utföra undersökningar om muslimers syn på demokrati och sekularism. Oroa er inte, bara för att en tredjedel av franska muslimer anser att sharia står över fransk lag så behöver det inte betyda att liknande trender finns i Sverige…
* Bestämmelser i EU:s nya gränskodex medför att Sverige kommer skärpa passkontroller fr.o.m. den 1 mars 2018, t.ex. vad gäller matchning av utlänningars fingeravtryck och deras pass. Även en blind höna hittar ett korn då och då…
* Apropå föregående punkt; passkontrollerna i Skåne ligger periodvis nere pga personalbrist. Så att man inför tuffare regler kanske inte kommer hjälpa så mycket ändå…
* MSB distanserar sig från Jan Guillous enligt Annika Strandhäll ”klockrena” artikel och menar att Guillous hänvisning till dem saknar grund. Det är upp till rakryggade tjänstemän att bekämpa fake news i den kommande valrörelsen, inte journalister…
* Till slut en god nyhet; Försvaret får i uppdrag att redovisa förslag för att utöka värnplikten.

Brage 2 nov 2017 UTRIKES :

”THE WHOLE WORLD HAS CHANGED”DET SOM ÄGER RUM I ASIEN ÖVERGÅR MÄNSKLIGT FÖRSTÅND.

Turkiet, Georgien och Azerbajdzjan inviger en nästan ett hundra mil lång järnvägslinje mellan Kars i nordöstra Turkiet till Tbilisi i Georgien och vidare till Baku vid Kaspiska havet i Azerbajdzjan. Färjebunden tågtrafik över Kaspiska havet till Baku skapar nya förbinder till hela Asien. Tågtransporterna från Kina når södra Europa på rekordtid. Både olje- och gaspipelines förenar de tre länderna sedan tidigare – men person och godstrafiken har äntligen fått sin egen navelsträng. Ännu en viktig pusselbit i det kinesiska megaprojektet ”den nya sidenvägen” är därmed klar.
Saudiarabien är nu formell ägare till de två öarna Tiran och Sanafir vid Rödas Havets norra kust. Egypten sålde de viktiga öarna som ligger mitt i infarten till Akabaviken av både ekonomiska och s k ”strategiska” skäl. Saudiarabiens nya kronprins har nämligen MYCKET stora planer.
En mega-satsning på 500 miljarder dollar ska skapa en ”industriell frizon” (NEOM) på över 25 tusen kvadratkilometer, som sträcker sig från Saudiarabiens gräns över Jordanien ända fram till Egypten. Broförbindelse mellan Saudiarabien och Egypten planeras. Hela Sinaihalvön kommer att dras in i projektet.
Kina satsar enormt på liknande infrastruktursatsningar i många länder – bland annat i Pakistan. Snart förbinds östra Asien via Pakistan till Arabiska havet. Därmed knyts Asien ihop med hela östra Afrika. Landtransporter mellan Kina och Iran går i framtiden genom Pakistan.
Sjötransporterna från pakistanska hamnar till Saudiarabien är ”raka spåret” – som att passera Medelhavet.
Gigantiska pipelinesystem för transport av rysk naturgas till Kina byggs så att det knakar.
Ryssland är snart framme med Turk Stream för rysk naturgas till Turkiet för vidare transport till södra Europa.
I norr fortsätter bygget av Nord Stream 2 med rysk naturgas till Tyskland med oförminskad fart – trots motståndet från alla outtröttliga agenter i CIA:s gamla spindelnät i EU.
Världen har förändrats totalt på några få år.
För några år sedan var nästan alla länder i världen under CIA:s kontroll. Sionisterna hade total makt över CIA. Legoarmén ISIS rekryterade krigare från hela världen. Flera länder i Mellanöstern styrdes direkt av CIA/Mossad. Alla hjälpte till att bygga upp slaktararmén ISIS. Blodet forsade i Mellanöstern. Flyktingvågorna sköljde in över EU. Alla CIA:s vasallstater i EU var på ett eller annat sätt inblandade. Australien, Kanada och Storbritannien och flera länder i både EU och Mellanöstern deltog i det sataniska skådespelet – ”låtsaskampen mot terrorismen”. Hela Mordors imperium bombade dag ut och dag in – i flera år – ISIS ställningar i både Irak och Syrien – allt medan ISIS erövrade provins efter provins i bägge länderna. Ett sjukare skådespel går inte att föreställa sig.
Kalifatet blommade upp. Allt var ett verk av ”den fria demokratiska världen”. CIA höll i trådarna för historiens största satsning någonsin på en ”muslimsk legoarmé”. Om detta är det dödstyst i hela den förljugna världen – trots att många har erkänt den obehagliga sanningen. ”Inte ett vapen skickades till ISIS utan CIA:s godkännande” erkände nyss en före detta minister i Qatar. Pengarna till ISIS slussades via flera länder i Mellanöstern. CIA/Mossad organiserade den jättelika operationen. Många höga politiker och militärer har bekräftat det som hela den sanna världen redan vet – ISIS är ett verk av CIA under Clintons och Obamas tid vid makten. Även Trump bekräftade sanningen under sin presidentvalskampanj. Det var extremt modigt gjort.
Emellertid valde Putin att hjälpa till i ”kampen mot ISIS”. Den förljugna världen förstummades – det var på allvar. Putin menade allvar!!! Efter tre månader var hela ISIS enorma infrastruktur i spillror – träningsläger, fältlasarett, ammunitionsdepåer – allt smulades sönder. Det blev början till slutet för ”den fria världens” satsning på ISIS.
HELA VÄRLDEN HAR FÖRÄNDRATS PÅ NÅGRA FÅ ÅR.
Det kinesiska underverket smittade först av sig i Asien. I nästan hela Asien har liknande industrialiseringsvågor nu dragit igång. Receptet ”den nya sidenvägen” var extremt vinnande. Den fredliga vägens politik håller på att ersätta CIA:s krigspolitik. Stat efter stat bryter med CIA och utformar nu sin egen oberoende politik. Att detta kunde ske på så kort tid är omöjligt att fatta. Hör och häpna – sionisterna har förlorat makten!!! Netanyahu sammanfattar läget elegant – ”The whole world has changed”. Ryssland och Kina måste tilldelas Nobels Fredspris för sin insats för freden i världen. Så kommer det att bli – även om vi får vänta något år.
Det väller fram en ström av industrialiseringsprojekt i öst. Ovan nämnde jag några få – men det handlar om en historiskt satsning utan motstycke i mänsklighetens historia. Om jag skulle nämna dem alla i skrift skulle inte en hel bok räcka. Det som händer i öst är magnifikt.
UTVECKLINGEN I VÄST ÄR RAKA MOTSATSEN.
USA är paralyserat och lamslaget. Storbritannien bryter sig lös från EU. En av EU:s största ekonomier Spanien är på väg att splittras. EU-projektet skakar i sina grundvalar.
Den sjuka världen går under. Hela den förljugna världen – ”Mordors Imperium” – följer med i graven. Vi får nu själva skåda det helvete som vi skapade i många andra länder. CIA:s storsatsning på opiumfälten i Afghanistan drabbar nu ondskans centrum USA med full kraft. Terrorn drabbar oss redan skoningslöst – men det är bara början. Det är den himmelska lagstiftningen vi skådar – det du gör mot andra gör du mot dig själv. Vi får nu skörda den draksådd vi själva sådde – så enkelt är det.
DET RYGGRADSLÖSA SVERIGE.
Det var vi som med vårt stolta krigsflyg hjälpte till i kampen för ”demokrati” i Libyen. Det var vi som med vapen och militär ställde upp på NATO:s krig för de ”mänskliga rättigheterna” i Afghanistan. Det var vår svenska statsminister som hjälpte Ukrainas folk att skapa ett eget helvete på jorden. Det var vi som lovade alla flyktingar från Syrien att komma till Sverige och komma undan den terrorarmé – som väst skapade. Alla svenska massmedia spred lögnerna om västvärldens kamp mot terrorn. Vi utsattes för en hjärntvätt dygnet runt – år ut och år in. Vilken skam som vilar över vårt land. Vi är ett offer för ondskan.
Gode Gud – vad kan en ensam människa göra? Jag hörde svaret tydligt:
”Jag är vägen, sanningen och livet – följ mig”.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Peddonytt : 

Keven Spacey får Weinstein att framstå som en korgosse… han har använt sitt inflytande i decennier..  Alla i branchen känner till honom… hans offer är hetro tonårspojkar 
Kevin Spacey is a well-known sexual predator who boasted of “drugging and raping Justin Bieber” when he was underage, according to a House of Cards producer who warns that Spacey’s behavior “makes Harvey Weinstein look like a choir boy.”
“I’m not trying to play down what Harvey Weinstein is accused of doing,” the production staffer said, “But his victims were adults. Kevin has spent decades using his power and influence to fraternize with young, often underage boys.
“Everyone in the industry knows about Kevin. Spacey’s crimes are some of the worst kept secrets in Hollywood. He preys on young usually ‘straight’ male child or teen stars early on in their career, and of course the ‘straight’ victims don’t say a word about it because they are ashamed.
“The problem of older male power players abusing far younger male and female wannabe or fledgling stars is endemic.”
He picked me up like a groom picks up the bride over the threshold,” Anthony Rapp told Buzzfeed. “But I don’t, like, squirm away initially, because I’m like, ‘What’s going on?’ And then he lays down on top of me…He was trying to seduce me…I don’t know if I would have used that language. But I was aware that he was trying to get with me sexually.”
The producer describes the House of Cards cancellation as “painful but necessary”, while alleging that Netflix executives have long been aware of Spacey’s lecherous and predatory behavior and have had contingency plans in place to protect themselves for years.
“They wouldn’t cancel a very profitable show because of one accusation. This is going to blow up much bigger than that and they don’t want to be part of it.”

“There has been hush money paid out on at least three occasions that I know about,” the producer said, also revealing  House of Cards junior production staff have been fired at Spacey’s request as punishment for refusing his sexual advances.
“He was always harassing the male PAs on set, pretending to blow the boom microphone, just basically assuming he was entitled to every young, decent-looking guy he had any power over on the set, straight or gay.” http://yournewswire.com/kevin-spacey-raped-justin-bieber/

Satanistnytt:

Kate Perry… om sitt första möte med kannibalism i Hollywood..inbjuden till den årliga middagen med människokött. .. Foie gras.. turns Foie Humaine.? 😲

There is a group of old Hollywood guys who have an annual dinner party where the main dish is human. Every guest is allowed to bring a plus one. A few years ago, when I was new in town, I got invited by a good friend, I shouldn’t say his name I guess,” said Perry, who also explained that “each year a new host is selected for the following year by drawing straws, you know? It is the new host’s responsibility to provide the main course, and it has to be human. If he can’t find a suitable person to serve as the meal… Well the joke, I think it’s a joke, is that the host will be eaten instead!
I was a bit squeamish about the idea of going to this dinner party, but when I heard who else was going I jumped at the chance. I was like, ‘People die all the time and their bodies just go to waste. If we can use their organs for medical purposes why shouldn’t we eat their meat?’”
Asked what happened at the dinner party, Perry explained, “It was a huge, lavish feast. Oh my god. The featured dish was what they called Foie Humaine. You guys should appreciate that, being French. It’s a pun on foie gras, get it? But instead of force-feeding a duck and then eating it’s liver, this was the liver of a human who had force-fed themselves on junk food.”

http://m.beforeitsnews.com/alternative/2017/11/katy-perry-human-flesh-is-the-best-meat-cannibalism-got-a-bad-rap-3568501.html

Vilka ÄR egentligen psykopaterna?  Listan på de 300 har cirkulerat ett tag nu… och underteckand har läst artiklar och tittat på föreläsningar riktigt ordentligt … och pusselmotivet är relativt tydligt nu. Vissa artister och skådisar lättar ju också på hjärtat ibland, inklusuive Bowie en veckanföre sin bortgång.  

David Bowie was a regular contributor on bowie.com, the forum at his official website, and his final message, written weeks before he died, contained a prophetic warning about the future of humanity in a world of information controlled by Google.
Describing the future of our society, if it’s controlled by Google, as a “fascist dystopia,” Bowie warned that the internet search engine has been infiltrated by the elite in an attempt to enslave humanity.
Google’s motto is b.s. They are destroying the most glorious gift humanity was granted in the last 300 years. Google is illuminati. Illuminati is google. The future under google is a fascist dystopia, their way or the highway, no room for dissidents, no room for free speech. Google is a boot stomping on your face for eternity. sailor.http://yournewswire.com/david-bowie-google-illuminati/

Kyrkonytt:

* Minareter. .. snart vid en väg nära dig… kl 5 på morgon… 5 gånger om dagen,  men glöm inte..  Gud är STOR! 
Alla kyrkor i Karlshamns Trensums pastorat stänger under obemannade tider efter en vandalisering på Carl Gustafs Kyrka.

Hälsonytt:

Se till o skriva på nåt papper att sjukhuset inte får sno dina organ medans du lever… lite kortison kan göra susen om du förmodas hjärndöd… oklart hur många resor till Bahamas läkarna med famil får betalt. .. 
http://openyoureyespeoplebreakingnews.com/2017/10/31/stroke-victim-unable-to-talk-heard-doctors-discuss-selling-his-organs/

:
Om de försökt förgifta dig finns massor av knep… DETOX kommer väl snart va Fejk news o förbjudet..  av google… som för övrigt är Illuminati.. https://juicing-for-health.com/zeolite-heavy-metal-radiation-detox

Resistance Nytt:   Krigsveteraner utbildas o jagar pedofiler på nätet precis som vår svenska ”sheriffen”, se Kalla Fakta.. (mer info i komments)

The H.E.R.O. Child Rescue Corps is a project – trains veterans to hunt child predators — developed by the National Association to Protect Children (SOCOM), they receive 11 weeks of intensive training and 10 months of on-the-ground experience.
They work in unison with law enforcement, serving as computer forensic analysts as part of a year-long unpaid internship. After completing their training, the vets are placed in Homeland Security Investigations (HSI) field offices across the US.
In addition to helping thousands of victimized children, the group’s mission is also to help the veterans find a new purpose and way of giving back to the community and country.

Till sist… o till alla kämpar ute… GE INTE UPP ❤ /Nikki..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s