Saudis dödsvals med CIA?

Den spännande thrillern bland tomtar & troll, demoner och andra spöken fortsätter, del sjuttielva, och spänningen är rafflande när vi nu kommer in på slutspurten..  ska Putin och Trump slutligen bekänna färg för vilken sida de står på? Är de medlemmar i ”klubben” som spelar sina kort väl inför ett väl regisserat skådespel och vi kommer att få se ett anfall av Iran inom kort? eller är de faktiskt motståndare till ”Globastierna” , ” Nazionisterna, ”Jew world order”, ”Illumaniti” , ” Pedofilerna” eller ”Satanistklubben” kort o gott som jag föreadrar och kalla dem eftersom de flesta gått i Albert Pikes skola och är Luciferianer som är djupt ”religiösa” och tillber den Babyloniska guden ”Baal” ( aka Lucifer).  Brage Norin berättar;

Nattens arresteringar i Saudiarabien har sänt seismiska chockvågor i den globala politiska Richterskalan”. Washington Post beskriver nattens händelser i Saudiarabien i mycket upphetsade ordalag. De har förstått att kuppen misslyckades. Alla hämningar har släppt. Att likna Muhammed bin Salman med Putin är det mest ondskefulla de kan komma på.
“Night of the Long Knives” – Kronprins Muhammed bin Salman attackerar när mörkret faller. CIA:s agenter får inte ens sova lugnt om nätterna. Privata jetplan är förhindrade att lämna landet. Alla s k VIP-avgångar är inställda.
Det som nu har skett är definitivt ännu en misslyckad CIA-kupp. Vid en tidigare arresteringsvåg fängslades cirka 70 personer. Sannolikt har ännu fler fängslats denna gång. Alla chefer för säkerhetstjänsterna har fått gå. Alla chefer i de stora TV-bolagen har också fått gå. CIA:s språkrör i landet sitter fängslade. CIA:s gunstling Mohammed bin Nayef – konungadömets tidigare ”kronprins” – sitter sedan tidigare i husarrest.
Den förljugna världen år i chocktillstånd. Ordformuleringarna i det dollarmutade imperiets press når nivåer som sällan skådats: Muhammed bin Salmans spectacular move rarely seen since Michael Corleone eliminated all his enemies while being crowned godfather.
Det var bara någon månad sedan som landet fick en ny kronprins Mohammed bin Salman – MbS. Nästan alla prinsar, drottningar och prinsessor jublade. Den tidigare kronprinsen Mohammed bin Nayef var grov och ful medan bin Salman var den stiligaste och mest intelligenta prins som fötts i konungariket. Nästan två tredjedelar av befolkningen är under 30 år. De unga älskar sin nya kronprins. Alla prinsessor är i hemlighet kära i den vackra prinsen.
LÅT OSS LÄGGA IHOP PUSSELBITARNA.
En helikopter med tio ”prominenta” personer – varav en högt uppsatt politiker sköts ner bara några timmar efter den nya arresteringsvågen. Detta var naturligtvis ingen ”slump”. De flydde landet i panik i en armehelikopter – eftersom alla privata jetflyg hade flygförbud.
Libanons premiärminister tillkännager sin avgång i Saudisk TV. Detta överraskade många i Libanon. Saad al-Hariri har saudiskt medborgarskap och var i landet under ”de långa knivarnas natt”. Hariris nära medarbetare i kungadömet var desamma som fängslades under natten!
CIA:s viktiga agent – Libanons premiär minister Saad al-Hariri – som skulle vara på plats under CIA:s palatskupp – fångades i stället in och tvingades avgå i direktsänd saudisk TV.
Det svenska oljeföretaget Preems ägare Mohammed Al Amoudi är en av de drygt ett hundra personer som greps i Saudiarabien i helgen. (Dagens Industri idag den 6:e november).
Mitt i detta kaos rapporteras den palestinska presidenten Abbas gör ett blixtbesök i landet:
” Palestinian President Mahmoud Abbas is traveling to Saudi Arabia on Monday in a surprise visit, where he will meet King Salman and Crown Prince Mohammed Bin Salman”. (Haaretz -Israel).
Muhammed bin Salman svär in nya prinsar på löpande band och ersätter arresterade befattningshavare i hela statsapparaten. Ingen behöver tveka – aktionen är noga förberedd.
En artikel publicerad i TIMES OF ISRAEL idag den 6:e november avslutas: Saudi Twitter accounts released several other names of those arrested, including Alwalid al-Ibrahim, a Saudi businessman with ties to the royal family who runs the Arabic satellite group MBC; Amr al-Dabbagh, the former head of the Saudi Arabian General Investment Authority; Ibrahim Assaf, a former finance minister, and Bakr Binladin, head of the Saudi Binladin Group, a major business conglomerate.
KOM IHÅG: Bin Ladens familj var de enda som fick tillstånd att flyga från USA (hem till Saudiarabien) efter CIA-attacken i New York den elfte september 2001.
Mordors imperium har tystnat. Tyvärr avstannade inte kuppförsöket samtidigt på alla områden. CIA-artiklar som redan var färdiga att publicera – hann inte stoppas i tid före pressläggning. Aftonhatet vet inte vad de ska skriva. En liten artikel om att Trump skämde ut sig när han matade karpar i Japan(som senare togs bort). Inte ett ord om CIA:s misslyckade kupp i Saudiarabien finns att läsa i gårdagens eller dagens nätbilaga. De utrikespolitiska journalisterna får vänta ett tag till Reuters skickar ut nya mallar som de får brodera med egna ord. CIA:s megafon Reuters måste få betänketid.
DJÄVLAR SÅ SNABBT ALLTING GÅR.
Ryska Rosneft är i särklass den största investeraren i norra Iraks ”Kurdistan”. Kurderna överlämnade Kirkuk till den irakiska armén utan motstånd. Rosneft investerar stort i det oljerika området runt Kirkuk. Samma sak hände i Deir Ezzor i norra Syrien. Naturgasfälten ska rustas upp av ryska storföretag. Kina storinvesterar i hela Mellanöstern. Det blir inga nya stater- det blir välmående autonoma regioner. Kurderna har också brutit med CIA/Mossad. Äntligen får kurderna fred. Även detta folk har vänt armarna österut.
Även i Nordkorea har en kupp inträffat. CIA:s agenter har har förlorat sin vasallstat. Trump vet. Han käkar hamburgare och spelar golf i Japan. Äntligen får han slappna av – men bara nästan. Han matar karpar på fel sätt. Fiskrättsaktivister rasar. I morgon drar han över till Sydkorea för att direkt dagen därpå dra vidare till Kina. Där får han också slappna av och vara sig själv. Trump och Xi Jinping gillar varandra. Sedan kanske han får träffa Filippinernas Duterte. Överallt där han drar fram har CIA:s herravälde havererat. Vilken pervers rundresa i Asien – ett minne för livet.
Hemma i Washington planerar man en s k riksrätt mot presidenten. Hans nära medarbetare har nämligen pratat med ryssar. Det land som i alla tider spionerat och intrigerat i alla länder i hela världen skriker upphetsat – Putin har påverkat valet i USA. Något så djävulskt ofattbart – Ryssland har på något sätt påverkat det amerikanska presidentvalet. Om detta är sant så innebär det att USA har förlorat sitt monopol på att lägga sig i andra länders inre angelägenheter.
Kaos sprider sig i USA. Kyrkor måste rusta sig med beväpnade vakter. Det skjuts överallt.
Trump twittrade glatt till den framgångsrika saudiska kampen mot korruptionen: ”Jag har stort förtroende för Kung Salman och Saudiarabiens kronprins Muhammed bin Salman. De vet exakt vad de gör”. I ett andra tweet skrev han: ”Några av de (som fängslats) har mjölkat sitt land under många år”. (”Some of those they are harshly treating have been ‘milking’ their country for years!)”
Trump sörjer djupt över att han själv inte lyckades ”drain the swamp”.
Genom att upprepa ett påstående dag ut och dag in året runt, så slutar hjärnan att ifrågasätta. Vi faller offer för hjärntvätten. Upprepas en lögn gång på gång så sjunker lögnen till slut in i hjärnan. Detta fenomen är känt sedan urminnes tider. Den nakna sanningen är att USA alltid har lagt sig i andra länders val. CIA har mutat tiotusentals journalister i hela den förljugna världen i årtionden. CIA har organiserat massor av politiska attentat i många länder. CIA har organiserat massor av militärkupper i världen. CIA har byggt legoarméer i hela Mellanöstern – krigarmiliser som krigar åt det onda imperiet.
CIA:s enorma kontaktnät runt hela jorden arbetar dygnet runt med att skapa krig och konflikter överallt i världen. Inget land i Homo Sapiens historia har lagt sig i andra länders inre angelägenheter så mycket som USA.
Detta land anklagar Putin för att ha påverkat presidentvalet i USA. Om det är sant att Putin på något sätt bidragit till att Trump under presidentvalskampanjen fick tillgång till Hillary Clintons egna mejl – så har Putin gjort en stor insats för sanningen. Hennes egna ord kom ut – så djävulskt pinsamt.
VILKEN SJUK VÄRLD VI LEVER I.
Vi lever i den förljugna världen – suck och stön. Att ständigt duschas med lögner från morgon till kväll känns inte trevligt. Jag längtar efter Mordor fall. Jag längtar efter sanningens värld.
Brage Norin – Skogså Tankesmedja
(Nytt inlägg). Först dog Mansor bin Moqrin i en ”helikopterolycka” – tillsammans med ett tiotal andra som försökte fly ut ur landet. Alla privata Jetplan var belagda med flygförbud. De försökte fly i en armehelikopter. Denna prins var guvernör i en provins i söder som gränsar mot Yemen. Det var från detta håll en missil avfyrades mot flygplatsen i Riyadh!
Bragge 8 Nov 2017
TVÅ PRINSAR DÖDADE.
Först dog Mansor bin Moqrin i en ”helikopterolycka” – tillsammans med ett tiotal andra som försökte fly ut ur landet. Alla privata Jetplan var belagda med flygförbud. De försökte fly i en armehelikopter. Denna prins var guvernör i en provins i söder som gränsar mot Yemen.
Det var från detta håll en missil avfyrades mot flygplatsen i Riyadh!!!
Sedan dog prins Abdul Aziz bin Fadh – den yngsta sonen till före detta kung Fahd bin Abdulaziz Al Saud. Han dog i en eldstrid när säkerhetsstyrkor försökte gripa honom.
MUHAMMED BIN SALMAN SLOG TILL FÖRST.
Helvetes så nära det var. Det var bara minuter innan CIA-kuppen skulle sättas igång. Startsignalen var missilexplosionen på Riyadhs flygplats. Men under den orientaliska natten – de långa knivarnas natt – fängslades nästan alla som var inblandade i kuppen. På löpande band ersattes CIA:s agenterna med prinsar som inte är köpta av CIA.
FÖRSTA NÖDÅTGÄRDEN.
Skyll missilattacken på ”rebellerna” i Jemen. Skyll även på Iran. Anklagelserna är naturligtvis absurda. Det absolut sista tänkbara från Irans sida är att beväpna Jemens rebeller med missiler som kan bomba den saudiska huvudstaden. Men att anklaga CIA för att ligga bakom vore att sätta världen i brand.
VAD SA SAUDIARABIENS UTRIKESMINISTER OM MISSILATTACKEN?
”It was an Iranian missile, launched by Hezbollah, from territory occupied by the Houthis in Yemen,” – så sade Adel bin Ahmed al-Jubeir.
ATT ÖPPET ANKLAGA CIA FÖR FÖRSÖKET TILL STATSKUPP VORE ETT ENORMT POLITISKT MISSTAG.
Muhammed bin Salman låter CIA komma undan. Muhammed bin Salman har fått ett mäktigt ESS i rockärmen. USA vågar inte röra sig ur fläcken. USA vågar inte sabotera den gigantiska affären där andelar av Aramco Oil ska säljas. USA vågar inte frysa alla saudiska banktillgångar (”frysa” – stjäla) på Wall Street p g a inblandning i CIA-terrordådet i New York den elfte september 2001. CIA har ännu en gång lyckats begå ett gigantiskt politiskt misstag. Försöket till statskupp i Saudiarabien var ett djävulskt misstag.
Trump twittrar:
Would very much appreciate Saudi Arabia doing their IPO of Aramco with the New York Stock Exchange. Important to the United States!
(4 nov). Okay – det var klokt. Men är det någon som inte fattar att det blir Kina som genomför köpet – och betalar i Yuan som kan växlas in mot rent guld på marknaderna i Hong Kong och i Shanghai. Affären
är redan klar!!!
SENASTE BOMBEN – The New Arab (En ekonomisk vätebomb).
Över 1 200 bankkonton har spärrats – på order av Muhammed bin Salman.
(On tuesday, Saudi Arabian banks froze more than 1,200 accounts belonging to individuals and companies in the kingdom, part of Crown Prince Mohammed bin Salman’s ongoing purge).
Gustav Eriksson beslagtog en gång kyrkans egendomar. Han blev vår svenska landsfader och i våra historieböcker kallas han Gustav Vasa.
Nu har Saudiarabien fått sin landsfader – ”MbS”. Grattis!!!
Stackars alla journalister som ska ljuga åt CIA. De får inga anvisningar från Reuters. Ni stackars tomma skal som ska ljuga åt husbonden – varför skriver ni inte om det som inträffat? Sover ni oroligt?

2017-11-06, Riyadh

SAUDIARABIEN ANKLAGAR IRAN FÖR MIILTÄR AGGRESSION, PÅSTÅR AGERANDET SOM EN ‘KRIGSHANDLING’

Saudiarabien har anklagat Iran för att vara medverkande i att skjuta en ballistisk missil mot Riyadh av Houthirebellerna i Yemen och hävdar att Teheran var bakom attacken och förklarar det som en potentiell krigshandling.

Ett uttalande som utfärdades den 6 november via det statliga nyhetsbyrån SPA fördömde ”en militär aggression av de iranska kontrollerade Houthi-miliserna”. Det sa också att en undersökning av dess rester ”bekräftade Irans regims roll i tillverkningen av dessa missiler och smugglandet av dem till Houthimiliserna i Yemen i syfte att attackera kungariket, dess folk och vitala intressen. Houthimilisen har inte tillgång till sådana tunga vapen utan hjälp utifrån’.

”Irans roll och direkta befäl över sin Houthiproxy styrka i denna fråga utgör en klar aggressionshandling som riktar sig till grannländerna och hotar fred och säkerhet i regionen och globalt”, säger uttalandet.

”Därför anser koalitionskommandot detta en förkastlig handling av militär aggression av den iranska regimen och kan komma att uppgraderas till att betraktas som en direkt krigshandling mot Konungariket Saudiarabien.”

Uttalandet noterade också att Iran kränkt FN: s säkerhetsråds resolution 2216, som förbjuder stater att leverera vapen till Yemenitiska beväpnade grupper.

Enligt uttalandet ska Saudiarabien tillfälligt stänga alla Yemenitiska mark-, luft- och sjöhamnar, medan man undersökte hur missilerna smugglades in. Yemens nationella flygbolag, Jemenia, avbröt därefter alla flygningar till och från landet.

Irans islamiska revolutionära garde och politiska ledare har avvisat påståenden om landets engagemang i räden.

Saudiarabien upptäckte och förstörde en ”ballistisk missil” nordost om huvudstaden Riyadh den 5 november efter det att den avfyrats från Yemen. Överste Turki al-Maliki sa att de saudiarabiska styrkorna bemötte den ballistiska missilen med en ‘patriotmissil'(USA tillverkad), som orsakade att den detonerade i fragment i ett ”obebott område” öster om Riyadhs ‘Kung Khalid International Airport’.

Yemens Iranbackade Houthi rebeller hävdade att de hade avfyrat missilen. De avfyrade en Burkan 2-H-missil – en Scud missil med en räckvidd på mer än 800 km(80 mil) – mot Riyadh den 4 oktober enligt Al-Jazeera.

Den saudiledda koalitionsbombningen i Yemen genomförde minst 29 flygräder i Sanaaprovinsen i efterdyningarna av den uppskjutna missilen, rapporterade Al-Jazeera. Den Houthi styrda nyhetsbyrån SABA rapporterade mer än 15 flygräder i Sanaa och ytterligare 14 i distrikten Sinhan och Bani Bahloul.

Southfront.org

SouthFront: News, politics and analysis for those who…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s