Värdegrundsvalsen & Satanistnytt

INRIKES AV PAUL PASCALOU : THE DAILY SWEDEN VÄRDEGRUND REPORT #74

* ETC fiskar i grumliga vatten och påtalar det olämpliga i att en majoritet moskéer och muslimska förbund finansieras av islamska diktaturer. Det var så det började 1683 utanför Wien, hälsar Arnstad.
* SSU, som ylat i sociala medier över skatteplanering, ertappas med att skatteplanera själva. Man kan dock inte klandra dem; det vore surt om de var tvungna att leva som de lär.
* Kävlinge kommun efterlyser privata bostäder för nyanlända då de kommunala tagit slut. Kom dock ihåg att inte ställa grupp mot grupp, såvida du inte har Fin Värdegrund.
* Hanif Bali har näthatats tre veckor i streck av förorättade raketforskare. ”Nätverket mot hat jagärhär” lyser med sin frånvaro, men de har säkert viktigare hat att bekämpa…
* Apropå föregående punkt; tidsskriften Nya Wermlands-tidningen har av Facebook markerats som skräppost. Man spekulerar i att det är just ”jagärhär” som ligger bakom detta. Censur är inte bara normkritiskt, det är också Rätt Värdegrund.
* Staden Malmö skärper kraven för bistånd bland annat till papperslösa. Det finns obekräftade uppgifter om att medlemmar i ”vistårinteut” sjukskriver sig själva i högar för empty värdegrund syndrome.
* ”De mest lättkränkta muslimska rösterna” i Sverige (enligt Bawar Ismail) gör gemensam sak för att attackera Timbros etc. granskning av Dramatens gulligullande med en islamist.
* Tunga LO-förbund kritiserar organisationens förföljelse av Sverigedemokrater och efterlyser en dialog. Nu förstår jag inte; att INTE trakassera människor som saknar rätt/rött åsikt, är inte det fascism?
* En 30-årig IS-sympatiserande man som tidigare friades för ett attentat i Malmö misstänks nu för förberedelse till terrorbrott; mannen skulle ha utvisats men blev inte det och försattes i stället på fri fot. Var inte rädda, rödvinspriset är dock oförändrat.
* En fyraårig flickas cancer upptäcktes först efter hennes död. Kom ihåg att vår sjukvård är i världsklass och att det är Leif Östlings fel om den inte är det, hälsar Skattefifflande Sossars Ungdomsförbund (SSU).
* Den muslimska friskolan Kunskapsljuset i Norrköping, känd för dåliga resultat och misstänkt förskingring, utreds av DO; bl.a. ska föräldrar ha motsatt sig att elever av motsatt kön sitter bredvid varandra. Vadå, är det inte härligt osvenskt och normkritiskt?
* En advokat skriver för Aftonbladet Debatt om hur han möter poliser som ”tappat hoppet” över den grova brottsligheten i Sverige. Oroa er inte, Rikspolitruk Dan Eliasson har säkert en ny upplaga armband på lager…
* I Eskilstuna berättar en lokalpolitiker om hoten han fått motta för att vara emot islamism. Kom dock ihåg; justera för socioekonomiska faktorer; om inte invandrade islamister hotade politiker för att kritisera bokstavstrogen Islam så skulle fattiga svenskar göra det.
* Löfven lovar att knäcka de utländska stöldligorna i Sverige. Minns ni när hans regering utlovade att deportera 80 000 och lyckades med en bråkdel? Gör ni det har ni fel värdegrund.
* En busschaufför i Stockholm kan råka illa ut för att ha bett en passagerare med burka identifiera sig innan hon fick kliva ombord. Jag hoppas han förlorar arbetet för alltid; det är islamofobi att kräva förtryckande postkolonialt svenskt hyfs av rasifierade offer.
* Pavel Gamov uppmanas lämna sina uppdrag till följd av en minst sagt blöt helg i Moskva. Såvida han inte försökte spela in en svensk variant av ”Fear and Loathing in Las Vegas” så förstår jag inte hur han ska kunna bortförklara sina eskapader.
* Till slut en god nyhet; även MP sällar sig till förnuftets sida och börjar förespråka en legalisering av cannabis. Lika bra det; av deras politik att döma har de ändå tjuvstartat.  

SATANISTNYTT : Hovrätten sänker den dom över de två män som våldtog en onykter och drogad kvinna på en parkeringsplats i Göteborg, efter ett besök på krogen Hard Rock. Att de sannolikt drogat henne föll antagligen inte domarna in, men att de två männen inte skulle betala så mycket som 180 000 kr i skadestånd för detta, samt 4 år i fängelse, när de tog turordning och inte gjorde det SAMTIDIGT ses som förmildrande.. Antagligen går det mycket hetare till på deras Saturnalier? Den svensk som inte vet vad Saturnalier är friskförklaras härmed från Satanism. Det ska man inte veta.

UTRIKES:   Katolsk präst, förlåten av kyrkan efter anklagelser om att ha förgripit sig på 29 barn har funnits död i sitt hem. Polisen tror han blev torterad innan han höggs ihjäl och kastrering skedde tydligen också. Troligen utan bedövning? Med tanke på ovan så bör nog domarna fundera lite till nästa gång de dömer? Det kan hända att folket får nog av att de skyddar sina egna. 

I Stor Britanien har också en flicka åtalats för rasism när hon anklagat två muslimer för våldtäkt.  Hon får väl vara glad att hon inte blev stenad till döds? Sharia har invaderat inte bara Sverige utan även Stor Britanien som sägs ha 600 000  övergrepp som inte följts upp ordentligt. Må hända att de är rädda att bli anklagade som rasister? Eller är det möjligtvis Muslimska brödraskapets tåtar som jobbar i det fördolda? Hur ska det gå nu med den nya prinsen i Saudi? Är han verkligen för en mer human religion som överenstämmer både med kvinnliga och mänskliga rättigheter? Att kvinnor nu för köra bil och rösta är ju ett gigantiskt kliv framåt.  Innebär det att vi ses som människor? 

På tal om vad som anses som människor några citat från Satansbibeln själv, Talmud: 
” Mordet på en icke jude är som att döda ett vilt djur. ” Min lilla fundering är om nu 97% av de ”judar som bor i IS RA EL egentligen är KAZARER från Georgien och saknar hebresiskt DNA , medan 80% av PALESTINIERNA har hebresikt DNA och dessutom pratar hebresiska, inte Yiddish, hur funkar det då med deras världsbild? 

HÄLSONYTT:  Det ryktas om 1-0 i första ronden mellan THE RESISTANCE &  MONSATAN i kampen om att kriminalisera den så för kroppen nyttiga CBD- oljan utan narkotisk THC, efter att de beslagtagit SCANDINAVIANS HEMP hela lager av lagliga hampaprodukter, även salvor mm för häst och hund, och dragit dem inför domstol.   Att Olympiska komitten redan slagit fast att det ej är narkotika liksom hovrätten tidigare kanske bidragit? Hur skall de nu försörja sina aktieägare? Om de förlorar kunder till cancerindustrin? Varje förlorad kund är väl värd en miljon eller något?  Kanske därför de varit förutseende och storsatsat på den mycket lukrativa branschen trafficking?

KORSTÅGSNYTT: JIHAD verkar verkligen ¨på krigsstigen”Vi ska bränna er levande” sedan slaget om Syrien gått förlorat, även om det nu fördes med en annan agenda , pipelinen av gas och slaget om oljan och handeln av den i amerikansk dollar. När Crooks In Action och Co med inhyrda Blackwater inte lyckades med islamiseringen av hela Syrien och försvara pipelinen, så kommer både dollarn och CIA falla som stenar. De har de redan gjort. Saudi har ju redan slängt dem ur huset trots deras anor av ”judisk ” börd i blodet och IS RA EL s enträgna bedjan om WW3 och bomba skiten ur dem . IS RA EL körde sitt eget lilla race emellanåt.

 Om slaget i Syrien verkligen är forlorat är ju nästa tanke? Nu har de liksom sänt en ordentlig ström med ”flyktingar” ( att de är födda i Iran är en annan femma)  till hela Europa, inte minst Sverige, och hela Europa har skickat både pengar och ”stridshjälp” i kampen mot de ”otrogna” . Dessa återvändande och fullfjädrade tränade Jihadister är nu liksom skolade i tortyrens ädla konst för skattebetalrnas pengar. Kan det bli bättre? Man får både CSN bidrag i klumpsumma samt bostadsbidrag och socialbidrag och etableringsstöd och återvändande stöd mm. Att man dessutoim har Alzheimerz och Schizofreni samtidigt, så man kan ha trippla personligheter, gör saken än mer lönsam… för den verkliga agendan förstås. Den folket har svårt att förstå eftersom den är rätt invecklad.. vilket kommer till nästa punkt

ALIENNYTT:  Har nyss sett den otroligt spännande dokumnetären på Netflix ” Unacknowledged” (som även finns på tuben)  där NSA ” No Such Agency” comes clean och berättar saker de borde sagt 1945. JFK gjorde ett gott försök och det gick ju inte så bra. Detta mina vänner, är bara en hint om vad allt som händer just nu egentligen handlar om,  och om vad förre NASA chefen sa kommer i nästa nytt.

Tills dess ,
KARMA will Catch you, work on it 😉       

Källor i ordning:

* ETC är det nya NMR?
https://www.etc.se/…/saudiarabien-finansierar-var…

* ”Do as I say, not as I do” – SSU edition
https://uvell.se/2017/11/08/ssu-och-skattefifflandet

* Värdegrundslägenheter sökes
http://www.skd.se/…/privata-hyresvardar-sokes-till…/

* #jagärhär episode 1
https://twitter.com/hanifbali/status/928080798531637248

* #jagärhär episode 2
https://nyheteridag.se/nwt-se-utsatt-for-misstankt…/

* Malmö fiskar i grumliga gölar
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83…

* Islamist? javisst
https://twitter.com/thelemon…/status/928299964391968768…

* LO is the new Reichsarbeitsdienst
http://www.dagensarena.se/…/tunga-lo-forbund…/

* #varinterädda #jagärhär
https://www.sydsvenskan.se/…/misstankt-forberedelse…

* Humanism, barnavård edition
https://www.svt.se/…/4-ariga-annas-cancer-upptacktes…

* Normkritisk javisst
https://www.svt.se/…/muslimsk-skola-granskas-om…

* DON’T PANIC, Liftarens Guide till Värdegrunden
https://www.aftonbladet.se/a/79vpV

* Al-Eskilstuna
https://www.svt.se/…/sabuni-musa-zemzem-awad-abdulkadir…

* Totally believable, Löfven edition
https://www.svt.se/…/stefan-lofven-vi-ska-knacka-de…

* LITERALLY HILTER
https://www.aftonbladet.se/…/sl-chauffor-slappte-inte…

* Fear and loathing in the Kremlin
https://nyheteridag.se/sd-uppmanar-pavel-gamov-lamna…/

* Reality catches up
https://www.aftonbladet.se/…/miljopartist-oppnar-for…

GRANSKNING. Ger miljoner till svenska moskéer. 17…
etc.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s