Hungriga lejon jagar bäst?

Läste nyss en mycket skrämmande artikel från både Kjell Olof Feldt och en annan man som varnade starkt för att Satanistklubbens plan att ta över hela världen utan folkets medgivande fortskrider enligt plan med att stifta lagar över deras huvuden som de ej kan ta sig ur lagligt. Enda chansen att klara sig ur detta i tid är att bums gå ur EU och utlysa nyval i Sverige där vi inför Schweistisk modell med direktdemokrati och folkomröstningar om ALLT viktigt. Vad som är viktigt ska dessutom avgöras av folket, inte de ”förtroendevalda”.

För att återgå till frågan och rubriken, ”Hungriga lejon jagar bäst” kommer den från en helt sanlös intervju med en ännu sanslösare man vid namn Marian Radetetzky , professor i nationalekonomi!! i programmet Striptease 28/5 1997!  Om han inte ingår i Satanistklubben och är trogen Talmud som han där nere skrivit ska jag äta upp min hatt?  Hans teorier går helt i linje med det som förs i den ”boken.”
Att han undviker att nämna att alla ”Goyms” är djur som ska slava för ”de utvalda” (judarna) undviker han dock nämna. Kan vara för att det enligt Talmud är dödstraff att nämna det?  Jag ser fortfarande fram emot den dagen det går upp för alla ”judar” att de är simpla kazarer som dessutom dyrkar sex, våld och rån i sin kultur, dessutom på andra utanför deras ”klan” som de ser som deras ”slavar”. Det fanns en anledning varför detta folkslag blev bannlyst varhelst de kom i världen. När det går upp för dem att de är bara bestar som kan våldtas, rånas och mördas från 3års ålder (det anses inte värre än att döda ett vilt djur),  kommer de skrika som  i tavlan ”Skriet”, och några 2800 slavar var kommer de alltså ej att ha när Messias kommer. 
Hur som helst denna sanslösa Marian anser tydligen att vi ska drivas i fattigdom så ”vi kan ta oss i kragen” ? Strejkrätten ska tydligen också bort? Uppfattade inte hans försök att rättfärdiga det?  Demokrati verkar också en onödig lyx då den ”lamslår beslut”? Ja du.. Stalin var snabb på sina beslut vilka som skulle in i krematoriet.. oklart där också om det slösades med kula i skallen först? Hitler var ju också rätt duktig…  Nu för tiden har troligen chefen för hjärntvättcentralen, Vatikanen , gett WHO order om humanare metoder; man använder en steriliseringsgen i ”vaccinerna ” ( läs patogenspridarna)  för att förhindra befolkningsexplosionen. Måhända har de hört mina nattliga gråtattcker och böner om att de kunde väl valt ett humanare sätt än att ha ihjäl dem med sjukdom, torka och svält? Vilket allt tyder på att de faktiskt gjort med HAARP o ”vaccinprogram” mm. Så huruvida jag ska vara glad eller ledsen att sterilisering pågår vet jag inte? Vad jag däremot vet är att jag klarar inte av det andra alternativet. Att se utmärglade barn dö av hunger och döda kadaver till följd av tio års torka på Afrikas horn, komplimentärbombat av Saudi och desutom har flertalet förlorat sina föräldrar i AIDS eller krig. Muslimerna har dessutom tagit över och förföljt och dödat kristna och bränt kyrkorna, ibland med folk i i sann Kazar-kommunistisk anda.
Har verkligen svårt att hålla tråden här, men åter till Marian som anser att en revolution kan va bra ”så slipper vi dom här besvärliga frågorna” ? WTF? ( vad i h-vete)  Pratar han a lá diktaturen tar över?  Det är ju precis det den andra Polacken också varnar för att ”New World Order är runt hörnet med central diktatur överallt. Och då menas allt. Banker, myndigheter, militär, vård och utbildning.  Kan inte minnas många exempel i historien där detta någonsin lyckats? När makten sätts i händerna på några få har det endast gått käpprätt åt ett håll. Det är också syftet och har jobbats på i evigheter nu.  Polacken varnar också för detta. I den sk ”Vakna” delen av världen som till sin förfärelse insett att INGET varit som de trott och ALLT har varit ett led i att förslava den del av mänskligheten som ska överleva det ”slutgiltitiga slaget” som skrivts om i både ”religösa skrifter” och de i KKK´s anda av Pike som ju förutspått första andra och tredje världskriget, dess tidpunkter och orsaker och följder med exakthet.

För att ta oss tillbaka till samtiden  anser K-O Feldt att regeringen svikit svenska folket som inte respekterat deras val av SD och vägrar samarbeta med hänvisning till att de är rasister och eller nazister?  Vid lite grävning i Socialdemokraternas mörka historia och samarbeten med Nazister och även Sovjet så tycker jag man ska undvika att kasta sten i glashus. De är vänstervrida PK idioter allihop som saknar både koll på historia, insikt om nuet, konsekvensanalys dvs förmåga att förutspå framtiden och allt vad mod och civilkurage heter.
En kort liten dykningen ger vid handen :

Den socialdemokratiske riksdagsmannen i första kammaren Erik Brandt nominerade 1939 Hitler till Nobels fredspris:”Till det Norske Stortings Nobelkomitté: Undertecknad tillåter sig härmed vördsamt föreslå att Nobels fredspris för 1939 måtte tilldelas Tysklands rikskansler och Führer Adof Hitler, vilken enligt miljoner människors uppfattning framför varje annan man i hela världen är förtjänt av denna höga utmärkelse.
Adolf Hitler är vår tids oförliknelige, gudabenådade frihetskämpe, och miljoner människor blicka upp till honom såsom fridsfursten på jorden.
* Ett gäng sossar var antisemiter ( se länken nedan)
* Tage Erlander var högsta chef för 14 konc läger under ww2 där bl a kommunister placerades
* 8 regeringar godkänte 63  000 steriliseringar på Rasbiologiska institutet 
* Omar mustafa som är ”antisemit”  när han menar att Sions protokoll är verkliga och är invald i partistyrelsen   http://politikfakta.se/tag/socialdemokratins-morka-historia/

Kj ell Olof Feldt : Isolering och misstänksamhet mellan invandrare och infödda är på väg att stöpa om Sverige

Asylprognosen från Migrationsverket hösten 2014 var en larmsignal som borde ha lett till eftertanke bland de ansvariga i både regering och opposition. I stället öppnade man för en migrationsvåg som ytterligare förvärrade redan kända segregationsproblem. Kriminella nätverk och inbördeskrigen mellan dem är det tydligaste, men inte enda, symtomet på vad främlingskapet i segregerade områden kan leda till. Det skriver Kjell-Olof Feldt, finansminister (S) 1983-1990. https://kvartal.se/essaer/ett-fattigare-och-farligare-land

I korthet

  • 800 000 svenskar valde 2014 att rösta på Sverigedemokraterna. Oavsett vilken etikett man sätter på SD pekar den siffran på samhällsproblem.
  • Utpekandet av SD som ett rasistparti ledde till att människor har skyggat för att ta upp de verkliga problem migrationen mött, i dag bland annat bostadsbrist.
  • Invandrartäta enklaver har gradvis utvecklats till problemområden, ett sextiotal är i dag i växlande grad hemvist för organiserad brottslighet.
  • En myndighet som Migrationsverket har i realiteten efterlyst en paus i invandringen, men etablerade politiska partier har tidigare undvikt att svara, måhända av partitaktiska skäl.
  • Vi måste nu med kraft vända utvecklingen bort från ett land av segregation och alternativa samhällen. I annat fall blir Sverige sämre att leva i. 

För att avsluta, en världsdikatatur står för dörren, varnar Julian Rose bland massor av andra, inklusive unertecknad. Det är så ohyggligt att man liksom förstår varifrån antisemitismen har sina rötter hur hemskt det än låter, och man förstår VARFÖR sossarna sympatsierade med Hitler och låste in kommunister. Har man läst på om Stalin och kommunismen i stort samt ”ryska” eller rättare sagt ”judiska” revolutionen så har man också förstått att det var kazarer som mördade uppemot 50 miljoner kristna  rysssar, inte yddishtalande kazarer.  De hatar sedan  1800 talet både USA och Ryssland för att de ”vägrat bli deras slavar” som står i Talmud och har svurit helig hämnd. Jo tack. Den har vi märkt av. Nethanaiu har talat klarspråk så det är ofattbart att andra länders regeringar inte fattar vilka som styrt USA före Trump? och fortfarande styr både militär och kongressen.

  Quietly, without most people noticing, the European Commission is moving ahead with a strategy that will arguably make the EU into the first fully operational model of a centralised ‘one state’ supranational authority: ‘A New World Order’; the long standing neoconservative ambition which lies at the heart of global secret society agendas and US geopolitical hegemony.he key ingredient of this strategy is the establishment of an ‘EU Treasury’ which, according to Donald Tusk, President of the EU Council, will come into effect in June 2018, under the official title: European Monetary Fund. This will result in the single point control of all EU member state finances.The plan will involve a further leveraging of the power of the major banks, to consolidate their controlling influence over EU affairs.
By combining an ‘EU Treasury’ and a consolidation of banking power, a major step will be taken in the ‘amalgamation of everything’ heist; to be brought under the single umbrella of a Totalitarian Super State. We are talking about individual country’s moneytary policies; the military; police forces and intelligence services all being run from a central control unit in Brussels. These will be followed by more of the same – covering almost all areas of administrative control, that were once the domain of individual countries.

https://www.globalresearch.ca/a-totalitarian-europe-now-on-our-doorstep/5617176   

Mina vänner, läs ovan artikel och gärna mina tidigare med försök att dyka in i soppan Satanisterna skapat åt oss.  Men vi ska röra om i den så det kokar över, ondskan segrar som bekant bara om de goda inte gör något. Det är också hög tid att det Amerikanska folket reser sig ur sin dvala och åter blir landet för ” de modiga och Fria”.. som Jack Otto  avslutar i sin lysande lättförklarliga föreläsning om vad det handalr om nedan, Svenska folket och EU´s befolkning, ja hela världen faktiskt, måste också vakna innan det är försent. Lucifer spelar chack. Han har ställt vita och kristna på ena sidan och mörka och muslimer på den andra, själv tittar han och Kazarerna roat på tills vi slaktat varandra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s