Nyhetsvepet bland Tomtar & Troll 16 nov

Hej, här kommer ett kort sammandrag av senaste nytt , ett axplock i urval från vännerna på Fejan. En del är dock gammal skåpmat vi det här laget. Och vad är väl egentligen nytt under solen?

Kostas delar en länk om kravaller i brysselfrån Generation Europas video , som var den andra denna vecka i Bryssel där stenkastande skäggbarn med huvajackor går bärsärkargång och kastar stenar mot polis och vandalsierar affärer och juldekorationer mm…  kommer bli tufft för dem att påminnas om Kristna symboler under juletid?  Ska vi avveckla det oxå av hänsyn till våra nya ”flyktingar” som flytt för sina liv i Iran och pakistan och Afganistan? en o annan kanske kom från Syrien, men inte flertalet och de flesta verkar definitvit inte förföljda kristna, snarare tvärtom. De är här för att förfölja Kristna och fortsätta Jihad i europa. Vem kan ha kommit på den idén att finansiera o planer nåt sånt?  Då får man göra en djupdykning i historien bland Tomtar o trooo, demoner o andra Spöken.. ( se tidigare poster)

Häromdagen hade vi en motdemsonstartion i Paris där en halv miljon människor samlats på torget för att protestera mot globalisternas planer att förslava världen och ha ihjäl 9 miljrader enligt Guidestones riktlinjer och agenda 21 och Kalergiplanen mm se också lite av manalen nedan i ” SILENT WEAPON” hur man förslavar befolkningen innan man förintar dem och samtidigt tjänar sjukt med pengar på sjukdom, krig och elände…http://www.lawfulpath.com/ref/sw4qw/index.shtml

Hans Olof & Co delade ett inläff om hur psykopaterna försöker normalisera pedofili i samhället med att sexualisera barnen tidigt. Denna agenda syns i TV, film, musik ,reklam, spel och nu tom leksaker.. senast en grej från Disney som vänder sig till flickor som ser ut som en dildo. Nej, Diseny verkar inte ha rent mjöl i påsen när de granskas. Det är de många som inte gör.

På tal om granskning, Hillary & Podesta verkar ligga pyrt till… en hel massa verkar ha fastnat i Trumps drev och åtal väntas eller är redan väckt.

Hur det står till med Vatikanen vet jag inte hur djupt jag ska gräva och skriva.. kan kort meddela att den som söjer han finner.. en hel massa lik i deras garderober.. och kryptor… ett spår av stank efter döda ungar rent bokstavligt inte minst i Irland.. men över allt.. tydligen hade de slängt ungarna i nån slags septitank utan korrekt begravning? Stackars flickor.. som blev ditskickade efter sin ”olycka” om den var frivillig eller ofrivillig förtäljer ju inte historierna heller.. är väl gott o blandat.. meddet skiter ju som sagt Vatikanen i. Nån abort vid våldtäkt godkänns inte.. däremot helt okej att de ”kolar vippen” på nåt mysko sätt senare när det väl är fött o modern fått slitas från sitt barn.. herregud.. det kaninhålet e så mörkt så jag vet inte om jag vill ner där igen.. tydligen sattde de frisak ungar bland de med TBC med flit så de skulle bli ”naturlig avgpång oxå” ( se Candada genocide natives)

Då går vi vidare.. Jan Hammar delar det sinnesjuka förslaget från Liberalernas Riksförbund att ” Vi vill göra det lagligt med incest och nekrofili” , som beslutades på mötet 21/2 2016. Att artiklen är gammal gör den inte aktuell. Detta är högaktuellt att nåt inte står rätt till i våra politikerws skallar. De verkar lida av psykos de flesta eller ”empty head syndrome” som paul pascalou kallar det. Liberalernas ungdomsförbund i Stockholm vill göra det lagligt med incest. Förslaget som lades fram på ungdomsförbundets årsmöte i dag säger att syskon över 15 år ska med varandras samtycke få ha sex.
– Vi tycker generellt inte om morallagar, den här lagstiftningen skyddar ingen just nu. Vi är ett ungdomsförbund och en av våra uppgifter är att tänka ett steg längre. Jag förstår att det kan anses ovanligt och äckligt men lagstiftning kan inte utgå ifrån att det är äckligt, säger Cecilia Johnsson, LUF:s ordförande i Stockholm.
”Ska få ligga med den”
Samtidigt har ungdomsförbundet tagit beslut om att man bör tillåta en form av nekrofili. Den som vill ska få testamentera att andra tillåts ha sex med kroppen efter man är död.
– Man ska få bestämma vad som händer med sin kropp efter att man dött, och om det råkar vara att man vill testamentera sin kropp till museum eller forskning, eller om man vill testamentera för att någon ska få ligga med den så borde det få vara okej, säger Cecilia Johnsson.
Vi har oxå en bild från Thomas N som säger att ”PK- Sverige går bananas när Lasse Kronér skickar sex-sms men när 20 män gruppvåldtar en kvinna är det dödstyst.. troligen ingår inte detta i kampanjen #metoo utan mer #notme som är närmast obefintlig ( klicka gärna på min profilbild)

På tal om sälja ungar och sexslaveri Hade Jan oxå nån bild fråm Afrika där barn var till salu på fejan.. påminner mig om @SVD och @Guardian som har en kampanj om flickor just nu och att de förtrycks i samhället o förvägras utbildning… den trumman har vi slagit på för döva öron rätt länge nu.. Percy Barnevik har gjort mycket gott med Hand in hand prohjekt och gratis cyklar mm så flickorna ska kunna ta sig de ofta långa sträckorna till skolan i bl a Indien. Undertecknad hade lite andra grejer som såldes i butiken för liknande projekt. Lite trist att min butik o shop gick i graven. Hur som helst SVD har en artikel om en grupp skäggbarn i VästAfrika som skjuter hela byar efter att de våldtagit flickorna inför åsynen av familjen o sen tas flickorna o blir hjärntvättade terrorister som ska springa in i folkmassor med självmordsbällten o spränga sig själva.. den senaste flickan gjorde det med ett spädbarn på ryggen… Det har gått så långt att polisen skjuter flickor liksom i förebyggande syfte. De kan ju ha bomber på sig? Och andra människor går omvägar om de får syn på någon. I vanlig ordning skriker ungarna ” GUD ÄR STOR” .. Ja.. du? Han får kämpa på lite nu när vansinnet eskalerat så till den grad att helvetet är här på jorden. Vi ska hjälpa til förstås. Skäggungarnas organisation heter ” Ingen Västerländsk utbildning välkommen” på nåt inhemskt språk..https://www.svd.se/har-spranger-flickor-sig-sjalva-i-luften–i-allahs-namn

Lars  meddelar att en ny studie säger att ”Influensavaccin ger ökad inflensarisk” och visst smittar det förbaskat ocå när de tagit sprutan .. till andra.. blir epidimerier, man är INTE välkommen på NEONATAL om man tagit sprutor.. man borde inte va välkommen nånstans? Det är känt på äldreboenden oxå att de som får sprutor blir dåliga.. Vaccinhålet är väldigt djupt.. Gardasil är oxå dödligt.. vem var det som sa det? Jo vår fd svenske vd på PHIZER. Nåt att sprida till de som har unga flickor tycker jag. För övrigt anser jag att de ska inte ha sprutor mot sexuellt överförbara sjukdomar när de är bebisar . Det är hål i huvet… empty head syndrome talar igen..

Carina delar att Mutade Sinneslöa Medier mörkar riskerna med strålning? NÄ hä? Nån som vill ha info om hur farligt strålningen är? Se Sophia Smallstorms videos eller gå med i nån av grupperna här på fejan.. Hans Olof är oxå en sann kämpe liksom Thomas Eriksson m fl.

Christin  delar ”Humanoid Sophia” som är en artificell robot som ska svara på frågor om vad hon ska va bra för? ”Expressive motions is necessary” kan robotar vara medvetna om sig själva? Har vi sett filmen ”Bladerunner” ? Hur vet robotar att de är robotar? Hon kontrar me frågan ” Hur vet du att du är en människa” ? Ja.. det svaret är lite speciellt faktiskt. Om man forskar i de tidiga skrifterna från Sumerera som är 6000 år gamla och ser lite andra videos om detta samt tittar på filmen UNACKNOWLEDGED kan man börja fundera lite över den frågan på riktigt.
Christin delar oxå det jag skrev igår att att ”USA” & Co (om man nu kan kalla det det? ) ”stroke a deal with #ISIS” Pentagon förbereder tydligen ett långtgånde krig i Syrien att kriga mot ”ISIS” så länge de gör motsnd.. vilket ju är lustigt dåBBC avslöjade att de räddat ISIS medlemmar när de förlorade Raqqa som var tänkt att bli deras huvudstad. Ryssland har oxå satllitbilder som sar hur deras konvojer rör sig oattackerat genom ISIS kontrollert område. e gårdagens inlägg. där förklaras att motivert numer är att använda dem o kruderna som språngbräda för att få anfalla Iran. Nä hä? Som är gnisat n för ww3? Den såg vi inte komma alls? O v i vet vilka som står bakom oxå.http://www.bbc.co.uk/news/resources/idt-sh/raqqas_dirty_secret


Avslutar odyssen på fejan så länge och fyller ev på med länkar och info.

Njut av SOLEN.. ni vet väl att det är det fina med att leva… en gratisresa varje år runt den 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s