Råttorna always leave skutorna when they sink..

Ja, skrattade högt åt Brages formulering. Nog flyger det hundar alltid, som troligen Nethanaiu o han där nere dirigerar i maskopi med det heliga i ROM, Jerusalem o Malta. Visste ni att det fanns nåt superheligt tempel i Malta förresten? Har ni inte läst mina eller andras texter om ”Knights of Malta” eller Jesuiterna är det nog dags o göra det nu innan det är för sent.  T ex här  http://nikkicocaracha.blogspot.se/2017/09/inferno-conspiracy-notes.html

Fast det är snart fem över tolv. Inte fem i. Frimurare och loger styr HELA VÄRLDEN inklusive Sverige och vårt rättsväsende , media, sjukvård , regering etc ända snart ner till minsta Scoutklubb eller golfklubb. Snart har de väl nästlat sig in i jaktlagen i Norrland oxå? Trots att de är så röda däruppe att man nästan blir lynchad om man nämner nåt blått, sen att KOMMUNISMEN och BOLSJEVIKERNA är så nära FAAN själv man kan komma, vilket är ett påhitt av , ja just det, FRIMURARE, aka ILLUMINATI aka JESUITER varav de flesta är Cabal-Kazar  maffian  är liksom ovidkommande. De verkar inte ha fattat nånting? Ingen verkar ha fattat nånting? Vilka är kazarena? https://www.veteranstoday.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/  se videon oxå ovan.   Jesuiterna : 

Det påstås att 1 % äger världen och 99 % är  dess slavar.  5 % av dem är medvetna om agendan från de en procenten  att de via ww3  SKA minska jordens befolkning till 500 000 ”utvalda människor” ( läs sinnesjuka pedofil satanister), resten ska stryka med i atomkrig och eller en ny ”Spansk sjuka” som dödade fler människor under ww1, en tredjel av jordens befolkning, än bomber och granater gjorde. Och ja, Spanska sjukan var ingulanda nån liten farsot som ”råkade drabba” världen just då. Det var medvetet framtaget och medvetet spridet. Från början från en amerikansk militärbas i Arktis som dödade alla Inuiterna i byn och vidare till en isolerad Stilla havs ö. Sen tog det hus i helvete och det blev fart på råttorna. Det kommer det bli nu med. Sanna mina ord. Och knappt en jä*la kotte fatttar nånting. De få procent som nämligen gör det blir aktivt motarbetade både av de 95 % som inte fattar och de 1 % som inser att deras agenda är hotad. Vad gör de då? Kast från liten balkong ? Lite SV40 ( cancer) via förgiftat kaffe? Eller kanske lite råttgift där? En klassiker faktiskt som är svår att diagnosticera då cyanid eller superwarfarin som ger förblödningar i inre organ inte ger utslag på CRP och inte är det första testet på sjukan direkt. Har patienten ätit råttgift? Näe,.. Kanske glyfosat och GMO och marinerat sig i WIFI och blutetooth då? Om inte det funkar har Kabalråttorna strålning riktad via satelliter mot deras Targeted Individiuals som de chippat. HUR de chippat dem är nästa gåta?  Hur många KABALråttor är anställda i vården? Att det  finns ”Nano-dust” nu som sprids via luften i Chemtrails, vatten, mat, vacciner och mediciner mm brjar alltfler reageras över Folk lider av Morgellons utan att veta om det som bokstavligen tar över deras organ och hjärnor. Det känns som det kryper under både huden och i hjärnan. Undertecknad har känt det utlösas särskilt av viss mat då jag ej längre tar piller som utlöser. Mer info här om Transhumanism agenda via nanondust

Nu skulle ju denna artikel handla om råttorna som flyr, ja de borde dra ner till sina hålor där de hör hemma. Sen tycker jag vi ser till att det blir blött under fötterna på dem. Alla på en gång. Hur går det för Trump, MbS och Putin egentligen?  Har de nån lycka i jakten? Har de bett till Artemis ordentligt? Undertecknad har dålig pejl på vilken Gud/ar man skall be till nu för tiden? Det är en j*la röra i det kaninhålet?  BAAL aka Lucifer som ILLUMiNATI och råttorna tillber är borträknad. Oavsett hur många rubiner på de fantastiska hästarna som utlovas i livet efter detta eller vilken hjärntvättsmörja han än nu använder sig av.. ( se artikel Hacka en hjärna för detta kaninhål) http://nikkicocaracha.blogspot.se/2017/10/dodskulturen-com-part-mental-lie-zation.html  Alice in Wonderland är nästa   http://nikkicocaracha.blogspot.se/2017/11/alice-in-wonderland.html
Japp, undertecknad har funderat ansluta till Hizbollah (är en bra skytt med PMS förvärrad av psykopaterna som förstört mitt liv)  eller undervisa barn i Afrika så de kan bryta sig fria från helvetet här på jorden de är födda till, eftersom slavdrivarna, Illuminati, vill ha det så och via FN och EU, Världsbanken och lite NGO´s  medvetet ser till att någon bot på problemets verkliga orsak till fattigdom och förtryck ej ska angripas från grunden. VEM FAN VILL BETALA 100 KR FÖR EN RADIO LR NÅN TEKNISK PRYL, ELLE T-SHIRT FÖR DEN DELEN , NÄR DEN KAN KOSTA 10 SPÄNN?     Varför i hela h’vete ska jag bry mig om ifall en sömmerska kan leva på sin lön och måste jobba 16 timmar om dan o ändå inte kunna försörja si familj? Eller ungar jobbar i livsfarliga gruvor i Afrika för kobolt mm ? Näe, jag skänker en femma i röda korsets bösssa och känner mig som veckans hjälte som räddar världen.

Å när vi ändå är inne på temat slavdrivare och slavar vill jag be er sudda ut föreställningen att det är ett påhitt av vita kristna. Det är ett gammalt påfund med rötter hos kazarerna vidare fört till muslimer m fl. De allra värsta var mkt riktigt kazarer. Här e videos o min tidigare artikel om stoppa slaveriet http://nikkicocaracha.blogspot.se/2017/10/metoo-tar-fokus-fran-det-viktiga.html

Å nu när jag lättat mitt hjärta överlåter jag resten till BRAGE: 

DOLLARNS ÅRHUNDRADE ÄR ÖVER.

Kinas guldbackade valuta ”Petro-Yuan” knäckte odjurets ryggrad.
Kaoset i Saudiarabien förebådar en ny värld. ”The Deep States” – USA:s förenta stater – har gått in i väggen. Råttorna börjar fly. De har äntligen fattat. It´s over.
KINA ERBJUDER EN FRISTAD ÅT ETT ANTAL UTVALDA.
Detta inbjudande påskyndar skeendet. Krigarimperiet i väst faller. Saudiarabien är den sista brickan i pusslet som heter ”Öst tar över”När denna bricka är lagd syns hela pusslet tydligt. Det eurasiatiska århundradet – det är det färdiglagda pusslets budskap. Kina erbjuder en fristad åt ett antal flyende från krigarimperiet i väst. 
SÅ ENASTÅENDE LUSTIGT.
Den vedeldade kaminen ”Brage Stove” har sålts bra i utlänningskvarteren i Beijing. Nära Beijings internationella flygplats har många fantastiska miljöer skapats. Inom rimligt avstånd ligger diplomatkvarteren. De mest underbara maträtter som tänkas kan erbjuds överallt i dessa kvarter. Grekiska moussaka är en kulinarisk chock. Nära ambassaderna finns restauranger som erbjuder specialiteter från nästan hela världen. 
Västerlänningar gillar vedeldning. Det är importerad rysk björkved som skapar trivseln. Kina saknar egna björkskogar. Den skitiga kinesiska poppeln kan inte ens eldas. Den bara glöder och fyller hela kaminen med aska. Det är rysk björkved som gäller.

Finska Tulikivi och norska Jötul skär guld med täljknivar. Alla flyende råttor från väst vill leva med elden och de gillar nordisk design. De vill njuta av elden. De vill även njuta av den gudomliga kinesiska maten. De vill njuta av den fantastiska kinesiska kulturen. De vill njuta av livet.  

Detta är omöjligt i några cementerade bunkrar i Antarktis. De har övergett idén. De föredrar Kina. De har tänkt om. De har fattat – det andra amerikanska inbördeskriget är oundvikligt. De har förstått att helvetet i USA är nära.

För drygt 25 år sedan flydde massor av råttor från öst när Sovjetunionen kollapsade. Nu flyr råttorna från USA när krigarimperiet kollapsar. Råttorna lämnar alltid skutorna när de sjunker.

EN VEDELDAD BUDDHA-KAMIN VÄNTAR.
Drömmen kommer att förverkligas. Den mest rogivande kaminen i Homo Sapiens historia kommer att skapas. En modell ska designas för koleldning och en för vedeldning. Buddhas varma mage är hjärtat i den Buddhaliknande kaminen. Naturligtvis är kaminen gjord av gjutjärn. Kaminen är en gåva till Kinas president XI Jinping och till det kinesiska folket. Det kinesiska folket föredrar självklart asiatisk design.

Kanske skapas denna kamin i ”Brage Laboratory” i Shanxiprovinsen i Kina. I en storstad i denna provins är jag hedersmedborgare.  Jag längtar alltid efter denna kamin. Jag drömmer om projektet varje natt. 

Kina var mycket nära att gå under i vilda österns massiva korruption.
Men som genom ett under lugnade situationen ner sig. Jag bara gissar att ett nedärvkonfucianskt tänkande gjorde detta möjligt. Xi Jinping är en enastående vis ledare. Deng Xiaoping och Xi Jinping har betytt så mycket för det mäktiga riket i öst. Det är tack vare Kina och Ryssland som vi äntligen får fred på jorden.

Det är i de jättelika skapande centra som byggts upp överallt i Kina som utvecklingen sker. Det är de unga generationernas skapande som förklarar det kinesiska underverket. I dessa skapande miljöer kan alla drömmar förverkligas. Min dröm om en Buddhakamin är en mycket fin dröm. Om och när den förverkligas får framtiden utvisa. Vi behöver en Buddha som sprider värme inomhus. Det skapar både frid och fred.


2 kommentarer Lägg till din

  1. Frimureriet har fått stå oemotsagda i sina utövningar då de i strid mot gällande uppdrag som politiker, rättsskipning och myndigheter bryter mot alla lagar. Släpp dom alla fria nu!

    Gilla

  2. Nikki Jansson skriver:

    Vilka ska släppas fria?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s