Vad i blanka helvetet pågår? och frågor till Gud

GUD VAR RAKT PÅ SAK DENNA MORGON.

Jag snackar alltid med Gud på morgonen innan mina sinnen börjar koka i hjärnan och släcker ner förbindelserna med den andliga världen. Men en morgon hände något märkligt. Gud var ovanligt kortfattad. Detta hade jag aldrig varit med om tidigare. Mitt snack med Gud går alltid till så att jag ställer frågor och – om kommunikationen fungerar – får jag svar. Den här morgonen ställde jag frågor om politik. Jag fick så korta svar att jag studsade varje gång Gud svarade.


FRÅGA 1: Är Trump tillsatt av Gud?

SVAR: Alla har en mening med sina liv. Några har fått speciella uppdrag – Trump är en av dem.


FRÅGA 2: Är Alex Jones okay?

SVAR: Han har också utvalts till ett uppdrag. Han är en viktig aktör i det andra amerikanska inbördeskriget. För övrigt är frågeställningen om Alex Jones är ”okay” helt bakom flötet. Alex har fått ett uppdrag – that´s all.


FRÅGA 3: Varför tar öst över världen?  

SVAR: Därför att det amerikanska imperiet bara har krig på dagordningen. Som en motreaktion har öst rest på sig. Världsfreden växer fram i öster som en löpeld. Även Kinas och Rysslands presidenter Xi Jinping och Putin har fått speciella uppgifter. Där är här för att skapa fred i världen. Det är därför som krigens onda andar är rasande.


FRÅGA 4: Blir det fred i Mellanöstern? 

SVAR: När ondskans imperium går under blir det fred i Mellanöstern. Freden kommer som ett brev på posten. Freden i Jerusalem är själva tröskeln till världsfreden.


FRÅGA 5: Försvinner knarket på jorden?

SVAR: Drogerna är ansvariga för de mest fasansfulla massmord som tänkas kan. Smygreklam för drogerna flödar i hela den förljugna världen. Ingen nation överlever denna galopperande cancer om den inte stoppas med våld. Filippinernas president Duterte är inne på rätt väg. Ingen dör på riktigt – de kommer att få nya chanser. De som bär största ansvaret för drogernas epidemiska farsot sitter i bankvärlden i väst. Drogerna är på väg att skapa ett kokande helvete i nästan hela världen.


FRÅGA 6: Varför har Ryssland blivit världens matbod och Afghanistan världens heroinbod?

SVAR: Därför att ondskans rike härjar i Afghanistan. Ryssland besegrades aldrig av ondskan.


FRÅGA 7: När faller det amerikanska mördarimperiet?

SVAR: Det faller snart – sluta stirra er blinda på klockan. Krigarimperiets fall mognar fram steg för steg. USA:s ekonomi kommer att blomma upp strax före den oundvikliga banklavinen som startar i södra Europa – eller – i dess omedelbara närhet. Detta budskap har ni fått så många gånger. Människans fria vilja påverkar alla skeenden men ödet är bestämt. The Fiscal Cliff väntar USA.


FRÅGA 8: Blir det ett himmelrike på jorden sedan?

SVAR: Har du fortfarande inte fattat att det tar lång tid att omvandla en beboelig planet till ett himmelrike? Ni får världsfred – det är allt. Detta är ett hisnande och stort ögonblick. Ni har äntligen lärt er att sluta kriga. 

Ni har massor av läxor att lära även i en fredlig värld. Äkta demokrati växer inte fram i en handvändning. Men i en fredlig värld kan demokrati växa. I en värld i krigstillstånd går demokratin under. Ni är i kropp efter kropp på jorden för att så småningom utvecklas till hela varma människor. Först då kan ni skapa ett himmelrike på jorden.

FRÅGA 9: Stämmer det att du har övergivit oss?
SVAR: Det enda som betyder någonting är ert andliga medvetande – er själ. Era kroppar är bara tillfälliga bostäder. Om ni tror på döden uppfattar ni det lätt som att jag har övergivit er. Om ni tror på evigt liv förstår ni bättre. Jag har absolut inte övergivit er – det är precis tvärt om.

FRÅGA 10: Finns det skyddsänglar?
SVAR: Det vimlar av andliga energier överallt runt människorna på jorden. Många vill hjälpa er, men om ni har dragit ner rullgardinen för den andliga världen blir detta svårt. Era hjärnor blir inte mottagliga för skyddsänglarnas signaler.

HAR DU NÅGOT ATT TILLÄGGA?

SVAR: The Deep State gör ett försök att avsätta president Trump. Behåll lugn – det är jag som håller i trådarna. Glöm inte att mina gärningar äro outgrundliga. Slappna av i soffan och skåda vad som sker.

Sedan bröts kontakten tvärt.
Nu väntade morgonkaffet. Jag blir alltid sugen på kaffe efter en pratstund med Gud. Denna morgon njöt jag av fläskpannkaka till kaffet. Då kom det över mig några lustiga religiösa visdomsord:


Saliga äro de saktmodiga, ty de skola leva lugnt och tryggt på jorden.

Osaliga äro vi som har ADHD, ty vi skola ränna omkring som skottspolar.Brage Norin – Skogså Tankesmedja.


Brage är helt jä*la underbar  ❤ jag oxå har några frågor?  Han kan kan kolla mina artiklar, även opublicerat, samt  denna fråga:  Varför stryker de goda med ? Är ni underbemannade?  
Är rätt övertygad nu om vilka som låg bakom försöken på mig efter denna video,  trots en suspect list som Gula sidorna… könner mig lättad att detvtroligen inte var du? Jag jobbade ju med samma som dem? Och könde nåra i min närhet vid Lejonens kula..


VAD I ”BLANKA HELVETET” PÅGÅR I SAUDIARABIEN???

Muhammed bin Salman har tagit makten i kungadömet och han har rensat rejält. Vilket enastående väl planerat maktövertagande. Han lockade hem massor av korrupta prinsar och företagare till en jättekonferens som organiserades på lyxhotellet Ritz-Carlton i Riyadh. Ett möte med landets kung någon dag senare kunde eller vågade ingen missa. Då slog fällan igen. Idag vet vi att över 500 affärsmän och saudiska prinsar och rader av före detta ministrar och ett antal ministrar i tjänst spärrades in på Ritz-Carlton och ett annat lyxhotell alldeles i närheten. 
Landets chef för marinen och chefen för det Nationella gardet – liksom cheferna för landets alla tidningar och TV-kanaler fängslades samtidigt. En mäktig prins som försökte undkomma i en helikopter sköts ner med 7 andra ”höjdare” ombord. En missil från södra delen av landet oskadliggjordes nära Riyadhs flygplats nästan samtidigt som kuppen inleddes. Samtidigt lurades Libanons premiärminister Hariri till Saudiarabien där han i direktsänd TV läste upp sin avgång som premiärminister i Libanon. Hela världen gapade. 
Någon dag senare ombads den palestinska presidenten att omedelbart infinna sig i RIyadh. Abbas reste motvilligt. Fredsförhandlingarna mellan israeler och palestinier skulle snabbförhandlas fram. Israel gapade.
Saudiarabiens utrikesminister anklagar Iran för missilattacken mot Riyadh. Missilen hade smugglats i delar till Jemen där Hezbollah hade monterat ihop den och ”rebellerna” hade avfyrat missilen mot Riyadh. Denna sensationella information avslöjade utrikesministern i saudisk TV. Missilattacken betraktades som en krigsförklaring mot landet. Hela världen hisnade.

En så total förvirring som Muhammed bin Salman ”MbS” lyckades skapa har ingen lyckats med i historien. Det kommer att skrivas så många böcker om vad som egentligen hände att ingen bokhylla rymmer dem. Jag bara gissar att Putin drog på munnen. Kinas president måste ha blivit orolig. Inte ens James Bond kan mäta sig med Muhammed bin Salman. 

VAD HÄNDE?
MbS blev nationens hjälte. Hela det saudiska folket jublade. Han blev på en gång landets mest omtyckta person. Sedlighetspolisen – som äcklades av hela folket – försvann från gatorna och tvingades in i armen – där de skolas om till militärer om de inte anses mentalt sjuka. De mest galna spärras in.

PUSSELBITARNA BÖRJAR FALLA PÅ PLATS.

En konferens i Riyadh den 26:e november med över 40 muslimska stater – som skapat en anti-terror-organisation IMCTC – träffas för att diskutera frågan om kampen mot terrorn. Hör och häpna – Saudiarabien menar allvar. Till chef tillsätts en sanslöst populär pakistansk general som nyss pensionerats – Raheel Sharif.

Denna tillsättning var en fruktansvärd chock för CIA. Han är nämligen en person som har blivit oerhört hyllad för sina framgångsrika insatser mot terrorismen i Pakistan. Det går inte att tänka sig en mera olämplig person att tillsätta som chef för IMCTC – sett i CIA:s ögon. CIA har ett hårt grepp över Indien och generalen VET massor om CIA:s agentnät i Indien. Indiska CIA-agenter har organiserat många terrorattentat i Pakistan. Detta faktum har varit generalens största bekymmer. I den förljugna västvärlden är denna obekväma sanning fullständigt nedtystad.

”CPEC”: China-Pakistan Economic Corridor – är en av hörnstenarna i det asiatiska mega-projektet BRI – Belt and Road Initiative (populärt ”den nya sidenvägen”). BRI blev BINGO för Pakistan. Nu tokhyllas det pakistanska underverket i ekonomiska tidskrifter. Pakistans ekonomiska framtidsutsikter skrivs upp i skyarna. Pakistans tillväxt exploderar.

NYSS LADES YTTERLIGARE EN PUSSELBIT.
För att förverkliga Vision Saudi 2030 är den ekonomiska korridoren CPEC genom Pakistan av strategiska betydelse även för Saudiarabien.  Landet vill storsatsa i projektet. CPEC är bryggan mellan Asien och Saudiarabien. Saudiarabien är bryggan mellan Asien och Afrika. Både Kina, Ryssland och Pakistan och en hel serie andra asiatiska länder ansluter sig – bland annat Sydkorea. Korridoren är även avgörande för Irans integration med öst. Hela Mellanöstern är på väg att integreras med Asien. Det är i detta globala skeende som händelserna i Saudiarabien ”faller på plats”.

Den vilda retoriken mot Iran var politisk teater – ett vilseledande skådespel. Den pakistanska generalen som nu leder IMCTC har jobbat mycket framgångsrikt med kineserna som jobbar med CPEC-projektet i Pakistan – under flera år. Generalen har även mycket goda förbindelser med Iran – liksom många av Pakistans ledande politiker och militärer. Massor av attentat mot bygget av CPEC har inträffat. CIA har arbetat intensivt för att stoppa Kinas försök att förverkliga den nya sidenvägen – Kinas väg västerut. Naturligtvis får vi inget veta – vi bor ju i den förljugna världen.

Det plågade pakistanska folket börjar känna stolthet. Landets tillväxtsiffror är i närheten av Kinas tillväxt i år 2017. CIA:s förlamande terror mot Afghanistans folk har drabbat Pakistan fruktansvärt. Landet infrastruktur har skadats svårt. Valet av Pakistan som en brygga mellan Asien och Mellanöstern är en kinesisk form av Marshall-hjälpen. Det plågade pakistanska folket har äntligen börjat drömma. Förlamningen har släppt. Landet har öppnat famnen österut. Landet har klippt banden med CIA.

MbS har lagt korten på bordet. Nu klarnar skeendet. Utan detta globala perspektiv kunde ingen  bedöma vad som hände i Riyadh – ”de långa knivarnas natt” – natten mellan den 4:e och 5:e november 2017. Det blev för kaotiskt. Alla politiska analytiker blev förvirrade. 

VÄSTVÄRLDEN BÄVAR.
Förlusten av Saudiarabien är så hisnande att det måste få mogna. CIA är i chocktillstånd. Vilka säkerhetstjänster hjälpte MbS till makten? Pakistans säkerhetstjänst har redan utpekats i massor av artiklar – utan att rikta någon kritik mot MbS för denna misstänkta hjälp. Den fråga som vilar i luften är – har även andra säkerhetstjänster varit inblandade? Planeringen av det fantastiska och storskaliga maktövertagandet hade aldrig kunnat hemlighållas om detta arbete hade skett på hemmaplan. Detta är absolut säkert.

MbS makövertagande möjliggör landets integration med Asien. Det bäddar även för ett fredligt Mellanöstern. Maktkuppen är avgörande för det saudiska folkets framtidsdröm – Vision Saudi 2030. Därför organiserades kuppen mycket noggrant.

Netanyahu är lamslagen. Planen förutsätter nämligen att terrorn på Sinaihalvön upphör. Denna terror är inte bara ett hot mot Egypten utan även ett hot mot Vision Saudi 2030. CIA:s krigshetsande korrupta drängar sitter nu inspärrade i Saudiarabien. Pakistan och Turkiet har redan rensats rent. Samma historiska uppstädning väntar alla länder som plågats av de onda ”neokonservativa” krafterna i världen under så många decennier.

Miljarder människor i världen börjar förstå.
Det amerikanska århundradets terror är snart förbi. Världsfreden är på väg med stormsteg. De sionistiska krafterna har gjort sitt. Fördelarna med fredligt samarbete omfamnas av folk efter folk. CIA:s krigshetsande terrorpolitik har dragit tillräckligt många länder ner i fördärvet. Nu äntligen besegras ondskan. Mordors rike krossas. Det är Gud som håller i trådarna. Vi får världsfred. Det känns redan tydligt i luften. Världen håller andan.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s