Döda fåglar, God Yul & Happy Satanalia?

En bisarr syn slog Mikael Lind från Örnsköldsvik. Ett hundratal gråsiskor låg helt plötsligt döda mitt på vägen.
– Det var surrealistiskt, säger han till SVT Nyheter.
Det var när han kom farandes på Gottnevägen i riktning mot Gottne i november som fåglarna bara stod där mitt på vägen på en uppskattad sträcka på 25 meter.
– Först trodde jag att det var stenar eller grus, så jag saktade ner till runt 50, men ju närmare jag kom så visa det sig vara fåglar. Men de flyttade sig inte så vissa av fåglarna bara small in i bilen och fastnade i grillen, säger han…Han vände sedan om för att undersöka den minst sagt absurda synen närmare.
– Jag började krypköra mot platsen och såg då att det var ett cirka hundratal som låg där döda och det var också ett hundratal fåglar som bara cirkulerade runt den där platsen, säger han…
Platsen var nysandad och Mikael Lind tror att det kan vara en av anledningarna till att gråsiskorna låg där livlösa. Allehanda.se har pratat med Anders Forsberg, biolog på Örnsköldsviks kommun. Han tror inte att det handlar om en förgiftning eller liknande.
– En sannolik teori är att de blivit försvagade och inte haft energin att flyga iväg, men det är svårt att slå fast något. Det som SVA tyckte var mystiskt var att det rörde sig om så många fåglar på samma gång, säger Anders Forsberg till tidningen.
Här på fejan har vi flera teorier än de gängse hos ”experterna” som tycker GMO, glyfosat och 5G är prima grejer, liksom vacciner, fluor tobaksrökning, socker och lättmargariner… 
Peter: ”Geoengineering”?Inte  dör 100-tals fåglar bara hur som helst och faller ner från himlen utan anledning? Skulle vilja höra ett utlåtande efter obduktion omvad som hänt, vilket rimligtvis borde göras men som självklart inte kommer hända för då kan man ju få reda på dödsorsaken ju 😉 
Solveig: ”Förra gången det hände här i Sverige var de brännskadade inuti vilket tyder på mikrovågsstrålning. Nu vågar de väl inte undersöka dem. Jag sa ju att de åskade och snöade samtidigt här och att det kunde vara HAARP-systemen som var orsaken kanske ett samband med fåglarna här?”

Nikki: ”Undras vad SLU säger om detta? JAg har ju redan några frågor på lager? Har det alltid varit så här? Bara anmälningsbenägenheten som ökat? ”

Korna som blev galna när 5G masten kom upp i Danmark och löpte amok, är det också vanligt? Det gamla koracet ? Eller behöver de oxå lite psykpiller som resten av världen för att inte förstå att det är VÄRLDEN SOM BLIVIT GALEN ? ” om vi lobotomerar hela bunten är det ingen som fattar ett skit” tänkte dom säkert?” lite fluor är tydligen perfekt att ha i vattnet för detta ändamål?   Och kvicksilver är en höjdare! Hur ska vi få in det i skallen på dom`? Kan vi spruta in det på nåt sätt? Det här att sätta det i munnen tar för lång tid.. halveringstiden är ju hyfsat lång.. och att övertyga folk att det är nyttigt kanske inte blir läka lätt som fluor? och dom som fattar sätter vi en kula i skallen på eller så får de ramla från balkongen eller nåt tåg kanske? eller så kan de få lite SV 40 ( cancer) i nån muffins lr drink vi kan ge dom nånstans? eller så bryter vi oss in i deras hus när de är utomlands och lägger det i kaffet, parfymen, hudkrämen eller schampot. Sen tror de att fått bacillen utomlands.. Jädra tur att folk är så himla godtrogna… om de visste vad vi höll på med skulle de döda oss.. tänk att det står står så ordagrant i #Talmud faktiskt? Vad skulle vi göra utan den biblen? Allt står ju där svart på vitt faktiskt. så det är HELT OK ATT VI TAR DÖR PÅ ALLA SLAVAR. DE är ju ändå inga människor, som vi? Annars kan vi konvertera om det kniper. Koranen är rätt bar också. Man blir befriad från typ allt ANSVAR så länge man tycker GUD ÄR STOR kan alla andra dö en obarmhärtig död. Ju fler desto fler jungfrur i himlen. Och om man tycker det känns jobbigt det här med att ha fyra fruar och befolka jorden med att sprida GUDS ORD riktigt ordentligt, särskilt som de bara behöver är barn en del stackare, ingen erfarenhet där inte hur man gör i sänghalmen, nej, då kan man ta JESUIT EDEN... den är sannerligen inte för några veklingar, här snackar vi sprätta upp buken p gravida kvinnor, slita ur bebisen ur magen och krossa dess skalle mot väggen,. ännen kan vi flå, slå och klå.. eller koka levande t om ? Uppfinningsrikedomen vet inga gränser faktiskt? Eftersom ISIS verkar ha läst just JESUIT MANUALEN undrar man faktiskt om deras legoarme av soldater BLACKWATER fått pröjs för att utbilda ISIS ?
Ja jösses, inget är så heligt längre att det inte kan köpas eller mutas med pengar? Det här med avlatsbrev var en verklig fiffig grej de kom på. .. det gäller tydligen i Saudi oxå ? Tydligen om man är en rik mördare kan man köpa sig fri från dödsstraffet?
Det gäller nog inte de stackars kvinnorna som männen tröttnat på när de vill ha en ny fruga.. då anklagar de dem för vänsterprassel.. lr skakat hand med nån .. typ.. vipsså choppas skallen av på torget inför alla, eller kanske rätt på motorvägen utan rättegång? eller så gräver man en grop så huvet sticker upp och kastar lite stenar ett tag.. har sett alla varianter faktiskt.. utan att kräkas tiill och med.. jag menar de sitter ju faktiskt i FN? Både för kvinnliga och Mänskliga rättigheter? Allt är sanktionerat så det är frid och fröjd. Tom JESUTEDEN är sanktionerad av påven. Man kan göra vad man vill mot ”fienden” kvinnor o barn ska man som bekant ocskå tortera, ingen pardon här inte.. GUD FÖRLÅTER ALLT. ÄNDAMÅLET HELGAR MEDLEN. .. Jo jag tackar jag. så hackar man en hjärna. Fast det var ju min förra blogg.
GLAD DÖD ÅT JESUS! oj då? var det det merry christ mas betydde? Hmm.. o vem var det nu som fyllde den 25 december EGENTLIGEN? Nä, nu får jag ge mig.. de står oxå i bloggen, satanism? GOD YUL Då? nej just det, det var ju då man offrade barn levande på elden och hade orgier? den 25 december.. i ett par veckor.. för att fira .. ja vem var det? Kolla i videon, HEJ SVEJS DÅ? Och förlåt mig Jesus för den hemska meningen. Hoppas du förstår syftet med den? Du vet att jag undrar hur vi räddar världen från ondskan?   

Puss från migEn kommentar Lägg till din

  1. Unknown skriver:

    så bra skrivit.Håller med om allt.Bra att det finns såna som du.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s