Universums hemlighet?


Hej alla!
Hoppas ni har en fin tid med att ”ladda batterierna” på och umgås med nära & kära! Det här med  att ladda batterierna var det som fick mig att söka kunskap om Bilas tidigare inlägg om elektriskt laddat vatten. Vatten är ju TVÅ vätemolekyler och en syremolekyl. Trodde inte det fanns andra varianter faktiskt? men det gör det tydligen och det ska utgöra en fundamental byggsten i våra kroppar  ? Nu har jag inte svaret på just den frågan för jag halkade in på ett sidospår som oxå handlar om vatten.. får lov att återkomma om det första senare, för detta är så mycket  Det här blir del ett. Tidigare har vi talat om att allt i universum är materia som vibrerar  vilket skapar vågor av rörelse av materian i kring, sk. frekvenser, en del hör vi, ljudet, och en del ser vi olika färger, ljuset. Vissa frekvenser är skadliga, t om dödliga för våra celler ( 5G) och andra tvärtom mycket läkande för våra celler.
När jag skulle söka mer kunskap om HUR och VAD  ”Bilals” laddade vatten gör i kroppen hittade jag denna film, som är ungefär som ; ” jakten på svaret efter ” UNIVERSUMS GÅTA?”.  Att vi, människokroppen och våra celler och vårt DNA är en del av mysteriet är det ingen tvekan om , och att ALLT hänger ihop o att svaret finns därute , inte heller…

Jag tror Nikolai Tesla fann svaret på gåtan och att VATIKANEN & ILLUMUNINATI  kan gå över lik för att dölja det. Nåväl, över min döda kropp att jag är tyst och må nån däruppe vaka över mig…

Videon nedan jag sett pratar om Dr Len Horowitz som skrivit boken ”DA VINCI code 528. ”
Da Vinci Code anspelar väl på religionens gåta, som jag också håller på att nysta i, men 528 är FREKVENSEN  ett grsästrå vibrerar i samt ALLT I  NATUREN & UNIVERSUM INKLUSIVE SOLEN. 528 är ett slags ”Heligt tal ” eller resonans.  Allt I UNIVERSUM är som ”musik” som är matematisk.

Detta  får mig att tänka på den spiralformade HELIXEN  ( som telefonsladd) i vår DNA som OXÅ är fundamentalt för allt i universum samt även i naturen och vattnet. VATTNET rör sig i sprialformade HELIXER troligen både i badkaret och bäckar och floder..  att floder slingrar sig som ormar i landskapet vet väl de flesta, men hur många vet att när det forsar kretsar kring runt sig själv i en virvel som denna helix? Denna virvel löser upp bottensedimentet på flodbädden så de livsviktiga mineralerna från berg och sand kan lösas upp i det och när Nilen / Amozonas i sin tur svämmar över åkern/djungeln eller djuren dricker så får de alla mineralerna från vattnet.. och ALLT går runt i det eviga kretsloppet.. att vattnet sedan i sin tur är en ” SUPER CONDUCTIVE LIQUID MATERIA ” som alltså transporterar bokstavligen energi och elektroner till våra celler så de kan göra sitt jobb, är en helt annan femma… och det är DEN femman Kräkemedelsindustrin vill dölja kunskap om.

Dr Len Horowitz menar att det är hög tid för den SPIRITUELLA renässansen nu.. o ärligt talat är jag skitless på den vetenskapliga ”upplysningen” .   Efter att FORD tillverkat bilen och ROCKEFELLER och gubbarna hittat oljan som drev den, EFTER att de förbjudet den att gå på miljövänligare ETANOL den först gick på, så gick allt sjumila kliv bakåt. TESLA bokstavligen knäckte universums gåta och hur man gör FRI ENERGI av ANTI GRAVIATIONSTEKNIK och alltså flygande UFOS mm… så blev det locket på… här skulle ingen ”Fri energi” få förekomma och heller ingen fri sjukvård.. allt skulle köpas för dyra pengar som dessa i CFR council /psykopatklubben skulle tillahandahålla. Sagt o gjort, med the FLEXNER report förbjöd de bl a frekvens terapi och  kolloidalt silver och alla möjliga sätt man behandlat sjukdomar på under lååång tid, man halverade antalet utbildade läkare genom att fördubbla avgiften och stänga de skolor och sjukhus som inte följde deras sk ”riktlinjer.”  Vidare så stal man Teslas patent liksom 5100 andra efterföljande om hur man kan driva hus hem och bilar mm gratis utan fosslilt bränsle som detillhandahöll och kontrollerade. Det var naturligtvis där skon klämde, kontroll, pengar och makt, utan det var de förlorade. Hur skulle världen se ut annars? Och konflikter och krig måste man ju också ha för att få folk rädda, splittrade och möjliga att kontrollera och tjäna pengar på, samt vapen och utlåning av pengar till statsmakterna så de kan köpa dem o lite bomber o granater (och bioweapons)…  De ägde naturligtvis ALLA sk FEDERALA / centralbanker i USA och Europa, så de var privata institut som tjänade multum i ränta på konflikterna plus att alla länders ledare hoppade när de sa hoppa. ..
Tillbaks till universum.. jag har tidigare skrivit en dikt där jag påstår att ” the essence of life is love” och frågan är om detta faktiskt är sant rent bokstavligen? Att vatten är ett av essenserna är nog alla överens om, men kärlek?  När Tibetarna  och andra ”gurus” mässade sina vokaler och klingade i sina klangskålar och stora kopparskivor/trummor och blåste i horn trodde man ju att de inte hade alla hästar hemma riktigt? Det kanske var vi (jag ) som inte hade alla hemma? Hur skulle jag kunna veta att mina celler i kroppen börjar vibrera i  samma takt som detta ljud? Kärlekens ljud? frekvensen 528? Detsamma som chakrat runt hjärtat och vårt eget skratt, gäspning med flera ljud.. ( man törs knappt gå in på alla.. ) Så detta sk, ljud 528, skulle det kunna utgöra ”the dark materia” i universum? Vårt hemliga energifält som driver hela baletten? Är 528 tyget i universum? Dess heliga väv? som bokstavligen är detsamma som kärlek? Man blir ju nästan både religiös och filosofisk här, och jag bara älskar när dessa korsar sk ”vetenskapliga” vägar som går att bevisa matematiskt och ”ta på”. Nu är det ju i och för isg inegne som mig veterkligen tagit på ”Dark materia”, men CERN har i alla fall teleporterat partiklar genom tid och rum från en plats till en annan med hjälp av ljusets hastighet. slår vad om att de satte en laser som översteg ljuset hastighet, VIPS så kröktes universum and all hell broke loose.. men det är en helt annan blogg.,.

Dr Len menar att det är hög tid för den sprituella revolutionen och säger ;

LOVE = universal language
WATER = universal solvent ( lösning/vätska))
SOUND – universal music
Allt hänger ihop i universum och livet, det gäller också att förstå vilka som försöker SKADA DIG och VARFÖR säger han.. precis min QUEST oxå. Vari bottnar ONDSKAN o VARFÖR? ( se blogg)
Det finns 9 huvudsakliga NOTER  /Main core frequenses  which makes the perfect circle of sound../ som utgör den perfekta cirkeln av ljud..  solen strålar som sagt i 528 och naturen och även vårt hjärta.. valarna i havet har  tom lärt sig att läsa av havsbotten så att deras ljud ska kunna färdas fortare. Min vän berättade att kappseglare oxå vet att dra nytta av strömmarna på vattnet och att tom GRUNDVATTNET beter sig annorlunda efter månens gravitation, vilket var nytt för mig.. havsnivån är en sak men det UNDER jorden en helt annan. 

Tydligen så var det nån gubbe som gick till kyrkan och ville ha alla harmonier men fick dem inte.. och det finns oxå många som äger att kyrkan eller Illuminati (kanske samma sak?) MEDVETET förvrängt hela den musikaliska skalan och tagit bort den perfekta tonen och gjort den inkomplett.  Här pratar Len om matematiska sekvenser i den sk. ”Fibonacci serien” samt Pi och möjligt.. ( se länkar senare) och även att det i Bibeln nämns nånting i kap 7 ver2 12-53 .. ” healing codecs for the biblical apocalypse” . Jerikos murar ska tydligen oxå ha fallit pga ljudet från trumpeterna .. 6 st? ( vilket påminner om att det sägs att dessa ljudit på jorden IGEN.. se länk senare)  . Hur som helst, tydligen ska vi bombarderas med en frekevens i musiken som är direkt skadlig för oss oxå.. ( surprise? ) den ”onda ” tonen vibrerar i 741 dissonsans, alltså EJ harmoniskt. 

Jag skippar det här med religionen nu innan folk får spader.. men han nämner  KEY TO HOUSE OF DAVID & spritual portals mm..  ( vi kanske kan teleportera oss till SIRIUS ändå? som jag skämtsamt skrev i en annan artikel.. 😉


Anyway, det pratas oxå om pyramiderna och 528 och alla tal hit och dit.. samt att cellerna läker fortare, växterna växer fortare och djur och fåglar fullkomligt ÄLSKAR detta ljud..kanske är dags sätta på nån härlig CD  med ljuv musik då ? Man kan oxå köpa en stämgaffel som låter så här och troligen få vätska man vill dricka att vibrera först? Både elektriskt laddat och laddat med kärlek. I LOVE it … 😉 

och jag känner att jag måste sätta punkt för nu o lyssna på intyervjun;     https://youtu.be/cUiSMPHRrhc  för jag har bara sagt hälften än..

Make Love & memories  ❤ 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s