Tips mot Influensa & virus

  (min post i Facebook gruppen Figt Sickness)
Hej alla, det verkar som många ligger däckade av diverse virus.. o lite mässling kanske som helt plötsligt låter som EBOLA när Läkemedelsmaffian lobbat tillräcklitg på MUTADE SINNESLÖA MEDIERS journalister. Nåväl, at även ovvacinerade drabbas glömde de säkert..
Undertecknad har ju grävt en del bland deras lik i garderoben o litar inte ett dyft på dem. (är i gott sällskap även om många trillar av pinn lite lägligt)  den spanska sjukan H1N1 som dödade 1/3 av jordens befolkning o mer än bomber o granater under ww1 har en synnerloigen intressant historia o ursprung ( sök i rutan) . Mer om vacciner på just vacciner..
Hur som helst,  enligt artieklen av min hjälte MIKE ADAMS i Natural News/ health Ranger så överlevde 100 % av H1N1 smittade som botades med traditionell hjälp jämfört med sjukhusens.
Deras råd o hans råd finns i kommentarerna / länkar nedan och jag skrive själv här o blandar med mina egna.
  1. DRICK MASSOR AV VÄTSKA MED HAVSALT & GÄRNA I FORM AV LÄTTSMÄLTA SMOOTHIES MED BANAN, HALLONPULVER , ANANAS , APELSIN OCH COCOSMJÖLK.   Recepten kan varieras i det oändliga och gärna kryddas med tex fänkål som smakar laktrits och blandas med tranbärsjuice och hallon .
a) #HALLON: innehåller ellagensyra som förhindrar viruset att läsa värdcellens DNA . ta över den och  replikera sig. ( se i sökrutan)
b) #BROMELIN/ANANAS: anti allt , ska kolla studierpå H1N1 oxå. Se länkar
c) #COCOSinnehåller flera verksamma syror o är en av de mest kraftfulla kroppen har att besegra patogener med och finns i mödrars bröstmjölk för att bygga upp deras immunförsvar. Se länkar.
d) Banan: helst halvmogen med jättebra stabilisator för tarmen både mot diarre och  förstoppning , precis som havregrynsgröten som innehåller betaglucan som är #ANTIALLT  och dessutom tar med sig gammalt skit ut. Banan är bra mot Helicobacter /HP oxå liksom granatäpplejucie. Det är ett elakt jäkla virus som kan motstå en trippelkut i antibiotika som pajar typ allt utom dem..   snällt för bebisar oxå..   min egen gröt kryddade jag med salt, chilli , tranbörsjuce, råriven ingefära och toippade med kanel o åt med Bacill youghurt. Se till o få mjölksyrebakter.. fiendens fiende taktiken ni vet.. men ABOLUT INGA ANDRA MJÖLKPRODUKTER som bildar slem så de får kalas.  Kanel är hur bra som helst.. se länkar .. jätte effektivt mot patogener OCH DIABETES.
2 ÄT MASSOR AV SOPPA med kycklingbuljong, vitlök, broccoli, morätter, kryddnejlika se receptet på fisksoppan nedan.  Alla ingredienser innhåller sånt som dödar patogener + att VÄRMEN behövs .. kroppen behöver värmas inifrån.. upp till temp 39 ca. De trivs inte då o kolar vippen så smång om.. står oxå i Mikes tips. Själv använder jag hårtorken innanför fleccejackan när jag inte dricker het kryddstark soppa med chilli  o vitlök som jag börjar svettas floder av.. svetten bör man oxå torka av utan att kylas ner.. den innehåller gifter som inte bör stanna på huden. ( huden e ett jättebra avgiftningsorgan, skonar organen) Vissa basyar just pga detta o det finns särskild IR bastu nu för detta. ( se länkar)
 a) Soppan värmer som jag skrev ovan och kryddas med #chilli/ cayennepeppar/sambal som sätter fart på TERMOGENESEN ds vår inre temp liksom fettförbränningen. Dessutom dödar den patogern o hindrar infallmation o läker magsår. ( jo , du läste helt rätt. ) stoppar oxå hjärtattack o stroke på både kort o lång sikt.. gott ere oxå 😉 odla gärna själv för råttorna pissar på dem när de torkas i solen o de har SJUKT mkt patogener.. finst i fönsret faktiskt.
b) #Vitlök tillsätt den gärna i slutet råpressad i soppan / makrillen  för det där med pulver funkar inte.. en av de kraftfullaste patogendödarna naturen känner till och det finns drygt 3000 studier ni kan läsa mer.. anti allt.. inlkusive H1N1..  sök i rutan oxå.
c) #Kryddnejlika (Clove) precis som ovan en av de kraftfullaste ämnena mot patogener.. bara o hälla i soppan .. o vinglöggen.. låt den gärna ligga o dra först.. innan ni värmer den ( jag hade en burk med hela i sambal olek och riven ingefära o apelsin/ananas konc juice)  bara o hälla i kyckling / fisk/räksoppa eller het choklad.. gifter sig fint med smakerna…
  1. SKÖLJ NÄSAN MED SALTVATTEN FLERA GGR OM DAN OCH LÅT SNORET RINNA UT . Koka upp vatten o häll i lite salt , låt svalna lite innan ni suger in det i näsan via en matsked.. det svider duktigt utan att skålla er.. sen rinner det vill jag lova.. annars stoppar ni in en rå vitlök så komme det snart o lätta där..  i tidigare inlägg tipsades att h2o2 /väteperoxid dödade allt.. så detta ska man absolut testa! Detta är JÄTTEVIKTIGT för att undvika bihåle och hjärnhinneinflammation. Använd gärna valnligt koksaltlösning på bebisar i öronen och näsan , ofta!!! ( övriga råd får jag inte ge för barn, dessa ska ha läkarvård o testas för MYCOPLASMA, PNENEUMKCOCKER o helst TBC oxå förutom vamliga strep, även A, G mm ) ellagensyran biter finfint på mycoplasma o allt ovam.. 😉
  2. Värme har jag redan skrivit ovan, men håller supervarma! INGEN FEBERNEDSÄTTANDE OM NI INTE HAR ÖVER 40 GRADER o då är det bättre o ta en kall blöt handulkt på pannan som man byter /blöter ofta. I sängen kan man lägga en fleccefilt ovanpå lakanet . det värmer kanonbra! Finns ox elektriska värmefiltar o vetekuddar o flaskor mm.  Tofflor på fötterna.. lungorna måste till varje pris hållas jättevarma!!
  3. SLEMLÖSANDE O  MOT HOSTA är just det som stått ovan med ingefära /chilli /kryddnejlika samt stark aplesin juice e suveränt.!  Hela halsen bara lossanr o då SPOTTAR MAN UT DET I VASKEN!!  Förr i världen höll man huvet ovanför ångande vatten me VICKS i  o så hade man vicks tuber man stoppade i näsan.. den innehöll bla kampher.. ska se om jag har kvar länken…
  4. VILA. Behöver man väl knappt näämna? Men gärna några dagar extra så man inte smittar ndar.
  5. Mike Adams skriver att man ska tömma tarmen med lavemang.. det brukar ju gå av sig själv liksom.. men att fasta o se till att bara få si sig flytande näring är viktigt. Kroppen SKA INTE ANSTRÄNGA SIG att bryta ner föda nu. Lyssna på den, för övrigt finns lavemangsutrusning på apotektet.. en slang man pumpar in ljummet vatten eller kaffe som många föredrar .. kör gärna vitlök oxå! Tarmens bakterier tål vitlök.. men inte influensa eller typ alla andra patoghener heller…
  6. Rå gul lök under fotsulan sa farmor.. har inte provat..men under foten kan vi släppa in större molekyler i kroppen o gul lök e suveränt.

 Mike Adams råder er oxå att ta Elderberry dvs fläder samt Echinaea.. se min artikel om Cytokiner och fläder.. Glömde att ni ska ta oregano , gurkmeja o ren askorbinsyra.. 1 gram /dag o förstås rå honung i teet… eller på valnötterna 
Fänkål o lök oregano salvia basilika.. u name it.. allt har antipogeniska egenskaper…bevisat i studier oxå som ibland ”försvinner ” https://www.hemhyra.se/tips-rad/fixa-gront-husapotek/

OM DEN FANTASTISKA ELLAGENSYRAN OVAN  


http://nikkicocaracha.blogspot.se/2017/07/superkryddor.html 

https://www.naturalnews.com/042383_the_flu_natural_cures…
  Gunnar.. jag köpte fläderbrännvin o hällde hallonpulver i.. ellagensyran BÖR alla se videon på http://nikkicocaracha.blogspot.se/…/gott-blandat-flader… 

Rauni Kilde klagade över hur hon blev oförskämt bemött av den norska ambulanspersonalen och att de vägrade att köra henne till det sjukhus hon önskade. Hon klagade också över att läkaren på det icke önskvärda sjukhuset, gav  henne morfin för smärtorna mot hennes vilja. Hon var allergisk mot morfin, vilket hon också berättade för läkaren. Hon sa till sin vän Elisabeth Nyström Barringer, att hon var rädd att det norska sjukhuset var ute efter att mörda henne och att det var bättre om hon hamnade på ett finskt sjukhuset, för att hindra att man tog hennes liv.

Under den senaste veckan var det inte möjligt att komma i kontakt med Rauni längre och läkarna indikerade att hon var döende.

Här en av hennes sista e-postmeddelanden till en vän, skickat 14 jan 2015:

”Tack XXX, jag attackerades svårt den 17-18 dec. med fjärrstyrda energivapen för sinnespåverkan. Jag hamnade på golvet under EXTREMT svåra smärtor tills efter midnatt. Nästa dag var jag tvungen att ringa efter ambulans för transport till sjukhus. Där felbehandlade man mig från första stund. En manliga läkare slog så hårt över min högra njure att jag nästa dag hade blod i urinen. [När jag fick tillgång till] en kvinnlig läkare, så tog hon ÖVER HUVUD TAGET EJ i min kropp under tre dagar. Jag talade om för henne att min sjukdom berodde på att jag utsatts för attacker från strålvapen. Den kvinnliga läkaren sa att 'ingen kommer att tro dig'. Jag sa att insiders skulle tro mig. Man lyssnade inte ens på mitt hjärta.”

”...Den kvinnliga läkaren stod 2-3 m. ifrån mig under hela tre tre dagar, tills jag sa att jag ville åka hem [till Finland?], samtidigt frågade jag mig [själv] om strålattacken hade utlöst en allvarlig sjukdom. Efter att ha vilat sängliggande en tid så fick jag hjälp att resa till Finland i rullstol, där jag kommer att begära att alla tester tas om. Finland är inte ett NATO-land och behöver inte ta order från USA, och det är just nu mycket bättre för mig att vara här och få behandling på ett finskt sjukhus.”

”Förutom detta så försvann min gamla katt under natten och jag såg i en vision hur man slog sönder hennes skalle med en träplanka. ... Även om de försökte röja undan mig, genom att två gånger ge mig en injektion som jag är allergisk mot, så talar min automatiska skrivning [Raunis mediala kontakt med en avliden släkting] om för mig att JAG KOMMER ATT ÖVERLEVA och även att kunna vara aktiv [som tidigare] .. Men det [kommer att] ta tid. Jag är fortfarande helt tom på energi, [och] mestadels i sängen hela dagarna.”

”...Var snäll och FÖR INTE detta vidare, men om du känner till några 'healers' [alternativläkare] så skulle jag uppskatta att få deras hjälp. [Detta] eftersom jag försöker bli bättre BARA genom alternativa metoder, och om det lyckas skulle det vara ett medicinskt mirakel och visa kraften bakom 'healing och tankens kraft.”

”Hälsningar till yyyyyy, i Kärlek och ljus,
Rauni”


Dr Rauni-Leena Luukkanen-Kilde var mycket välkänd världen över för sinna föredrag och böcker om ämnen som reinkarnation, UFO:n och fjärrstyrd tankekontroll. Hon lärde oss att inte frukta döden eftersom det inte finns någon verklig död. Vad som händer när vi dör, är bara att den astrala kroppen och själen lämnar kroppen. Rauni kände till detta eftersom hon hade utanför-kroppen-upplevelser.

Hon var en mycket modig kvinna, och fick utstå många försök mot hennes liv och trakasserier av alla slag,

Läs mer: http://www.bakom-kulisserna.biz/news/dr-rauni-leena-luukanen-kilde-dod-sannolikt-mordad-dr-rauni-leena-luukanen-kilde-dod-sannolikt-mordad-/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s