militären i nya Sverige & microweapon mm

Stulet: Svenska militära underrättelse verksamheten och den nya Sverige.
Redan innan 2013 har Sverige försvarsstrategi för kommande åren vid strategiska platser runt om Sverige kartlägga på flera nivåer av samhällsplan människors beteende, nätverk och politiska intresse . Olika grupperingar av nätverk och deras sysselsättning har varit i fokus. Mest har det lagt ner på människor som kan vara fara för kommande tider. Människor som har tillgång till skarpt laddade vapen,med i olika våldsamma nätverk och alla vill uppleva när maten tar slut .
Alla länder har skapat eller byggt om stora underjordiska komplex för liknande situation ,Nato har tillsammans med Norge, Sverige och Danmark kopplat samman stora militära underjordiska komplex i nästan hela Skandinavien. .
Kartläggning av människors dagliga rutin, intresse för mat,film,böcker m.m tillsammans hur denna rör sig i nätverk.Finns i databas och kommer användas när det blir undantagstillstånd i Sverige. Dom använder sig av mikrovågs skanners som kan se igenom lager av betong. Andra maskiner mäter den svaga elektriska fältet runt kroppens och känner vilken svängningar det har på våg kurvan,därmed kan det gå att avläsa lika känslor eller tankar kroppens genererar.
Samma databas som register över alla tankar eller känslor och i kombination vilken bär-våg den har ,går det ”läsa” av på långa räckvidd ca 10-100 meter utan sladd , andra tekniker har räckvidd på mer än 1 kilometer.
Sverige har inte varit lika aktiv som USA eller andra länder när det gäller utsätta stora massor av elektronisk-manipulation.
Hur skulle situationen råda sig på land när människor inom topp-positioner håller sig säkra i underjordiska komplex. Vilka grupperingar börjar bete sig vårdslöst och börjar med våld i massor mot andra? När maten är slut då , börjar letade efter människor som är förbereda, men med mycket vapen i omlopp kommer det bli mycket dödande. Många glömmer bort att det går vara utan mat i flera veckor, du rensar och läker kroppen bara. Det som behövs varje dag är ren-vatten.
Vissa människor med ”speciella” förmågor rekvisitas till militärens speciella enhet inom det meta-psykiska ,även om vanliga forska inte tror på det så är det många som jobbar dubbelt . Detta har skett hastigt nu ,innan behövde du ha rätt blodsband som var rätt avlad för sådant.
Det finns människor i svenska underrättelse verket som har otroligt intressanta förmågor ,fast själens orientering kan vara annorlunda. Att använda detta förmåga och militarisera är inte bra !
Många länder gör samma sak.
Det finns mycket bra krafter i Sverige som är i styrande position och vill skapa ännu bättre, dom får jobbas stenhårt med den rådande primitiva ordningen tror att sitt eget blod är det överlägset !
Inofficiellt så är det kris i svenska djupa -statens samarbete med många myndigheter. Många vill skapa till ett bättre Sverige som är självförsörjande och har egen central bank som inte är styrd.
Det är en splittring inom den svenska djupa-staten och många svenskar som jobbar hela sitt liv för landet ska bättre känner bli helt överkörda av NATO !
En splittring inom de svenska frimurare orden ,fast det talar man inte så öppet om . Dom försöker dölja det inom även inom den”hemliga Ordern” också.
Vi pratar verkligen om en splittring !

Ovan person berättade för mig redan i oktober att han skulle lämna livet här efter jul. Jag förstod inte riktigt först vad han menade, jag trodde han menade att han skulle utomlands men hade på känn att han menade något mycket mycket djupare, något jag precis börjat dyka in i utan att ha fått så mycket bekräftelse på att det existerar. Nu har ingen hört något på en vecka sedan han låg på intensiven och vi får väl se om han ”lämnat jordelivet” enligt ”ingånget o uppgjort kontrakt” . Med anledning av alla helt sanslösa historier jag läst på senare tidvar jag aldrig helt säker på vilket lag han spelade för.  Jag hoppas och tror det var den goda, trots likheter med Luciferianismen som trots allt kapat många saker i New Age, religion, kommunism mm så det är svårt att veta.  Mina tankar & tacksamhet går till honom om han lämnat oss och jag hoppas kanske vi ses igen och tack för vänliga ord o förlåt för min misstänksamhet ❤ de är sluga våra motståndare.. låtsas va Jesus själva.. när de i själva verket är lakejer för ondskan med avsikt att infiltrera,kartlägga och söndra.  Som sagt, vi vet vilka knep de har och jag börjar lära mig genom skåda dem lättare nu.

Artificella robot-profiler som söker vänkontakt 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s