Inferno /Alice i underlandet (swe)


Anna är riktigt förvirrad av all information?  Pusslet saknar fortfarande bitar.  Såvitt hon förstår styrs världen av NSA, CIA , FBI, Mossad, MI5 & 6 , Scotland Yard samt Saudisk & Turkisk säkerhetstjänst och den svenska; FRA, MUST, KSI. och troligen i någorlunda den ordningen, och enligt uppgifter av flera, bla Joe Phelps som studerat Jesuiterna,  så skulle de ALLA JOBBA TILLSAMMANS… Men det stora frågetecknet var, vem styrde  dem?
Alla spår ledde till Rom och Vatikanen. De hade styrt Hitler under ww2 och finansierat honom före kriget. Men vem styrde egentligen Vatikanen?
Det mesta pekade på att ”The Knights of Malta” eller  ” Jesus sällskap ”/ Jesuiterna som skulle försvara korset och Kristendomen och hade svurit en helig ed gentemot påven att vara honom trogen. Enligt ryktet var det alltså Jesuiterna och Stormästaren ” den svarta påven” , men troligen låg nog den mesta makten hos Generalen för Jesuternas militär. Jesuterna var ju en militär orden från början med stridande män som dödade alla påvens fiender. 
Generalen och stormästaren hade haft en konflikt precis som många påvar hade haft med Jesuiterna. De hade mördat många påvar och påvar hade i sin tur bannlyst dem från kyrkan samt beordrat deras avrättning, allihopa på samma dag i en stor konspiration, fredag den 13:e. Undras om de fortfarande var sura för det?
Jesuitena kontrollerade Frimurarna och en mängd andra slutna och hemliga sällskap. För att bli en frimurare behövde du bara tro på  en högre makt , för att bli Jesuit behövde du tro på JESUS och Kristendomen.

Men det var nu det började bli komplicerat? Hur kom Zionisterna och judarna och Satanisterna och Islam in i allt detta ?
Först och främst, hatade jesuiterna alla judar  för att de hade dödat Jesus? Och om nu det var så att 80 % av alla judar nu inte var ”riktiga judar” , då det enligt uppgift sägs att deras DNA inte är hebreiskt, medans Palestinernas är det, kunde de då hållas ansvariga för Jesus död?  
Kazarerna kom från sydvästra  Ryssland, någonstans vid Georgien, Armenien och Kazakstan. hade Anna läst. Deras kung ”Bulan” skulle varit attackerade av kristna från ena gränsen och muslimer från den andra , så för att undgå att behöva bli attackerad oavsett sida han valde så adopterade de judendomen.
Islam var enligt Jo Phelps m fl troligen skapade av vatikanen från början för att kunna ha en ursäkt att erövra och plundra nya länder och vara i krig, precis som idag, för att kunna behålla makt och kontroll över folket i deras rädsla för en (påhittad) fiende. Samtidigt kunde ”muslimer” också användas som ”styrka” mot sina egna som inte rättade sig i ledet och var upprorsmakare… sk” protestanter”  som kanske gade idéer att Jesus och Gud var viktigare än just påven och kyrkan. Detta skulle ju aldrig gå. Hur skulle man då kunna behålla makten och kontrollen över människorna om de tog sas ”direktkontakt” med Gud? Det kunde ju vara direkt skadligt? Det tyckte för övrigt den nya påven alldeles nyss i somras i ett tal.  Samtidigt som ”fienden”  avrättar ”protestanterna” för kyrkan massor av sympati och ”Goodwill” och ännu mera makt pga folkets rädsla mm. 
En himla fiffig grej det här med ”falsk flagga” egentligen , tänkte Anna?  Man gjorde ju massor av flugor på smällen.. och va rika de måste blivit av all plundring? Det gjorde de ju än idag ? Det var en jäkla kommers med  ”blommor och blad” som odlades i alla krigszoner.. de bevakades minituöst av ”NATO” . Eller var det , FN, NSA eller CIA? Cocain International Agency hette de ju inte av en slump? Anna hade sett mycket märkliga trovärdiga dokumetärer av alla möjliga avhoppare i den ”branschen” . Tydligen skulle Vatikanens bank också varit inblandad i att ”tvätta pengar” åt Pablo Escobar? Ja, jösses vilken soppa…
Kazar ”judarna”  var också den ökända finansfamiljens Rotchilds förfäder.  De domierade vad Anna förstod mycket av ekonomin och pengahandeln och guldhandeln i Ryssland, som dagens ”judar” fortfarande gör i hela världen.  ” Ge mig kontrollen över ett lands pengar  och jag bryr mig inte vem som stiftar dess lagar” .  De tog över nästan hela världens centralbanker. Alla Rotchilds 5 söner skickades över hela världen för att ta över och styra dem. Jesuterna äger och styr flera också, The bank of England, JP Morgan? Ansvarig för USA:s ”centralbank” är jesuit. De flesta som innehar ämbeten är Jesuiter.

Rotschild ville att tsar Nikolaj i ryssland skulle låna pengar av honom efter en uppdriven kris, säkert av dem själva, och ordna en ”Centralbank”.  Nikolaj sa nej, ” Jag undertecknade troligen min dödsdom ” sa han. Och så blev det. Med fregatten”Aurora” ( som betyder bön av guld) så inleddes ”Ryska” revolutionen. De var inte ryska. Bolsjevikerna var kazarer och kunde inte ens ryska. Inte ens hebreiska. De talade Yiddish. Så kazarerna slaktade den kungliga familjen med barn och allt.. och halva Rytssland.. sominte var Kazarer.. Det är också vad Stalin och Lenin gjorde, som också hade ”judiska” rötter.. dvs mamma/pappa var ”judisk”.  Cirkus 60 miljioner slaktade ryssar senare sägs ha blivit mördade av ”Bolsjekvikerna” beroende på hur man räknar och vilka ”krig” man räknar in. Inte att förglömma hela Kina och Tibet där minst lika många slktades under hemska omständigheter.. samt Pakistan.. detta är det hysh hysh om . Inget Bonnier  eller någon annan ”kazar” vill skriva i historiböcker, läroböcker eller någon av de tidningar eller TV kanaler de kontrollerar.

Kazaraerna är också fd KBG eller FSB och maffian. De är därför inte ”ryska maffian” utan ”kazar maffian” . De spred sig också till USA där de växte sig MYCKET starka. Ännu större än den Italienska fast det inte nämns om det i TV. Kanske beroden på att de dominerade  Hollywood också? Funderade Anna. Det här med att kunna göra filmer var ju  en himla fiffig grej att indoktrinera människor på,.. CIA och ”maffian” hade tydligen haft en hand med i fler än folk fattade.
 ———————————–
Att ”judarna” ägde, styrde och kontrollerade i princip hela USA var allmänt känt. De satt överallt. I senaten, kongressen, bankerna, företagen, media, Hollywood, allt.  Var man inte för dem var man emot dem. Det spelade ingen roll vem som var president eller om det var repubilkaner eller demokrater. Det var ändå samma ”människor”  som höll i trådarna och bestämde vilka regeringar man skulle störta antingen via öppna krig eller ”dolda” krig via ”finansierade, utbildade och beväpnade” ”gerillagrupper”, förstod Anna redan innan Kay Griggs hade bekräftat det eller Hillary Clinton sagt det rent ut i en TV intervju om Muhjadein och Al Quaida och dessutom CIA:s eget bibliotek med ett dokument från 1983 där det klart och tydligt står HUR och VARFÖR de ska invadera Syrien. Vidare sa general Wesley Clark i TV att ” de”  hade bestämt att de skulle ”invadera 7 länder på 5 år”.  När han frågade sin kollega Varför då? Hade den andre  svarat ” Jag vet inte? Jag antar att de inte vet vad de ska göra annars?  Har de hittat något som knyter Saddam Hussein till Al Quaida? Nej, ../ men om vi har en bra militär och det enda verkyget vi har är hammare så antar jag att alla problem måste behandlas som spikar”
Anna funderade på det här med Castro och Kuba? Att han var Jesuit kunde förklara varför han tilläts leva och JFK inte? Om nu JFK verkligen var död eller om KAZAR-Hollywood körde blodpåse för att hans hjärna skulle sprängas på riktigt annars? 
Boken ” En oväntad vändning”  om ”Palmemordet ”antydde att det här med iscensatta mord var inget ovanligt . De verkade som de gjorde det lite till mans faktiskt? Hitler var nog varken den första eller sista? Nu gick ryktet att hela massakrar  i USA varit fejkade från början till slut med duktiga statister… vidare påstods att terrordåden i Stockholm OCKSÅ var fejkat, (hur gick det  till? Nån dog väl?  ) och en del ”mord” . Anledningen skulle tydligen vara att skapa rädsla och det klimatet man ville ha för att genomföra sina bakomliggande planer på en totalitär global världs-stat, med EN arme, valuta regering och lydiga dumma ”slavar” utan medelklass som kunde tänkas göra ”uppror” mot sina ” herrar”. Man hade tydligen lärt sig av historien i Frankrike.. ja jösses.. ? Eller den kanske gick enligt plan? Var det en halv miljon de avrättade med mantrat” Frihet, broderskap, jämlikhet?  Mycket man kan dilla i folk bara man hittar rätt ”slogan” och ”etikett” på det ?  tänkte Anna.
 VARFÖR dödade de JFK ? Om de nu verkligen gjorde det?  Var det för att han sa att han skulle avslöja ”the SECRET CONSPIRACY” och alla hemliga sällskap som styrde USA och resten av världen som han sa i sitt tal en vecka innan han ”sköts” ?  Eller var det för att han ville avslöja vad som kraschat i  AREA 51? Och vad de faktiskt höll på med där?  Det var ju inte bara rymdskepp det handlade om? Som förresten de flesta visste fanns och många  hade sett ändå, inklusive henne själv.  Hur mycket kunde de lura folk? En flock fåglar och ballonger.. ja jösses va lättlurade folk var? Tydligen gick merparten av deras budget åt till att lura folk också och muta media, inte knäppa dem i skallen bakifrån och skylla på självmord. Flygkrascher var annars deras specialare och ”hjärtattacker”. Dålig fantasi de hade tyckte Anna,  Mossad och KGB var påhittigare.  Hon undrade fortfarande om ränderna gått ut Putin och FSB/  KGB ?  Var de sura att Kazarerna slaktat halva Ryssland? Eller var de bara arvtagare till de gamla ”rävarna” lite smartare och lite mer pålästa?  Var det inte nassen HEINZ Kissinger som sänkte Sovjet med flit? Undras om de var med på noterna?
CIA och NSA var såvitt Anna förstått världens största knarkhandlare. De styrde allt. De kraschade tydligen ett plan med 4 ton kokain ombord sina egna plan. Det var tydligen nån räd också på CIA /NSA/Pentagon eller nåt där de kokade eget  syntetiskt Metamfetamin.  Undras vad Bayer gillade det? De hade ju liksom ”patent” på knarkbranschen? Detta var ju lite märkligt när det kom ANTRAX/ mjältbrand i heroinet och folk kolade vippen till höger och vänster.. Märkligt sett att bedriva business på ? tänkte Anna… ha ihjäl sina kunder verkade inte särskilt smart? Eller hade de nåt annat i kikaren? Ville de kolla av dödligheten i sin nya genmanipulerade bacill de grävt upp ur permafrosten ? Fallen i Sibirien liksom Sverige var YTTERST intressant. Hon tyckte de kunde gå och rulla sig i gräset på PLUM ISLAND NEW YORK.. och gotta sig ordentligt bland sina kompisar fästingarna, de spred överallt medsånt de kokade ihop i labbet på ön… lite olustigt nära stan om nåt hände tänkte Anna? En orkan typ?  De verkade ju som Guds vrede drabbat det landet? Eller var det HAARPS vrede? Eller vems var det egentligen? Det här med Lucifer och Jesus och Mithras och grabbarna hade hon inte riktigt pejl på ännu men var fast besluten att kolla det också. Nån hade snott mycklarna och haft lite lajbans var Anna i allafall övertygad om.

De flesta inom ”Intelligence” community visste att det var så de finansierade, rekryterade och beväpnade ”gerillas” och ”rebeller” för att störta regeringar som inte dansade efter deras pipa, genom att skapa kaos och terror via inbördeskrig och styra dem via den roemrska principen ”söndra och härska”. Syrien skapade de en plan för redan 1983 därför att de delvis ville ville hindra pipelinen av (LNG )gas till Kina från Ryssland. De ville sälja olja och kontrollera den samt hålla priset på Petro-dollarn uppe. Annars skulle den falla. Det är precis det som sker nu och en av anledningarna till att de mördade Gadaffi och bombade Libyen, förutom att han inte ville ha Rothschilds centralbank. Han ville förena OPEC/oljeländerna och handla och skapa en valuta som kunde växlas i guld istället för dollarn som egentligen är värdelös.NSA/CIA invaderade ALLA länder som inte dansade efter deras pipa eller hoppade när de sa hoppa. Till deras hjälp har de huset av SAUD och den kungliga ( ”judiska”? ) familjen ett helt land uppkallat efter dem. Och det här var här det blev komplicerat … Saudi hade hade varit styrda av en CIA vänlig kung, som sedan i somras var avsatt under en kupp av sin bror och CIA hade slängts ut ur huset.. Turkiet följde deras exempel. Israel kämpade fortfarande som besatta med att försöka få tillåtelse av USA att invadera Syrien och starta ww3 och slängde iväg lite missiler här och där och sköt ner lite plan då och då, på den SYRISKA armen, inte ISIS man låtsades bekämpa. Både Israel och USA var styrda av Zionisterna, inte ”judarna” men hur var det med Jesuiterna? Att saudi , USA och MOSSAd utgjorde ISIS fick många pusselbitar att falla på plats för Anna. I början hade det verkat motsägelsefullt, men ju mer hon läste på om det desto tydligare framträdde motivet i pusslet.

När trump kom till makten började han bomba rätt huvuden i Syrien och han fick hjälp av Putin. De besegrade ISIS på fyra månader, något OBAMA inte lyckades med på 5 år. Så NSA/CIA ( som inte lydde under Trump) fick order om att utföra räddningsoperationer för deras höga ISIS officerare och deras familjer. Ryssarna hae satllitbilder hur deras konvojer åker genom ISIS kontrollerade områden utan att bli attackerade. De hade också fångat flera ”ISIS” soldater som visade sig vara MOSSAD officers. De hävdade att de var ” under cover” och Anna undrade återigen hur mycket skit de kunde tuta i folk? Någon klantskalle  hade stjärnan tatuerad på kroppen. Varför inte pannan? 

Trump var inte på samma sida som senaten , kongressen, CIA och NSA och de krigshetsande kazar-judarna. De försökte sannolikt ta livet av honom allt de kunde. Anna utgick ifrån att dessa var sionister hela bunten. Var de Satanister också? Oh var de i maskopi med Vatikanen och/ eller Jesuiterna?

De som var i de högsta cirklarna dyrkade Lucifer och offrade t om barn i ”heliga” ritualer hade Anna förstått av alla vittnesmål hon sett och läst. På något vis var det sammankopplat med den Egyptiska och Babyloniska dyrkan av solen och guden RA. Eller AMEN RA? Märkligt att man sa Amen i kyrkan tänkte Anna? De dyrkade också gudinnan ISIS, också märkligt sammanträffande? tänkte Anna, samt massor av andra gudar. Solen och mångudinnan ISIS verkade iallafall väldigt centrala och det kanske var därför de vände sig till Lucifer? Han var förknippad med ljuset och ILLUMINATI och dessa skulle enligt vad Anna förstod hata allt JESUS stod för och ha siktet på att utrota kristendomen? Eller kanske alla religioner i ett sista Armageddon/ religionskrig?

Så, det kluriga var, vad hade de för koppling till Vatikanen och / eller Jesuiterna? Hade de agit över och låtsas att de var tjänare av Gud? Påven? Eller var deras agenda att döda alla som fallit för Lucifer? Och på något vis orsaka apokalypsen med allihopa i en blodig sista strid som det väl stod i bibeln? Följde de inte den till punkt och pricka? Hon undrade om de försökte hetsa Putin till att skicka en atombomb på Mecca ( Babel i bibeln som ju skulle förstöras) . Han hade redan hotat Saudi med det faktiskt, innan MbS tog över var det väl? Vad de hade för planer för Damaskus kunde man ju fråga sig? Och skulle det finnas någon ”Ark” som kunde rädda några eventuella överlevande ”goda” själar? Vad de skulle äta var ett mysterium? Hon hade sett så många döda fåglar falla ner från himlen och döda fiskar och valar spolas upp på land i bibliska katastrof – mått och på köpet dog alla bin och insekter, att hon undrade om naturen skulle överleva? De hade sannerligen sprejat på rejält med Chemtrails och Fukushima var en gigantisk katastrof de dämpade effekterna av. Hon hade tom hört att det var ett attentat med flit? Var som tsunamin i Thailand också det? Tydligen var det bara att detonera en bomb på rätt ställe på havsbottnen… stackars alla varelser i vattnet också tänkte Anna.. måtte dessa människor stoppas nån gång innan de sprängde hela planeten.

Det här med Damaskus och Syrien och korstågen var intressant tyckte Anna. Hade inte korsriddarna redan slaktat en massa kristna i bara farten? Nog måtte de väl vetat att de var kristna? De kanske inte var ”rätt kristna” enligt påven? Var det inte det de skulle ha Islam till? De kanske inte hade tid just då? Hade de fullt upp med judarna kanske ? Hon visste inte riktigt?

Vatikanen anlitade alltså Jesuiterna för deras ” dirty- work” eller så var Jesuiterna de som numera styrde det huset.. och de hade tydligen en till arme som de kallade BLACKWATER. Hur vad det med den armén egentligen? Det var en samling topptränade legosoldater som avhoppade SEALS och annat. Försvarade de verkligen Jesus och kristendomen? Eller var de lite som ” The white helmets”. Man visste inte riktigt vad de pysslade med och vilka de jobbade för?

Anna hade sett och läst många konstiga artiklar och videos om hur de dyrkade urgamla symboler och gudar i Mellanöstern. De största frimurare-logerna fanns också i Kairo och Turkiet. De verkade djupt förbundna med Egyptiska/ Babyloniska traditioner. Hitler och Nazisterna var också besatta av det. Han hade varit påvens marionett. Jesuiterna och KKK och Nazisterna hade solkorset som symbol. De hade också nån slags fågel? Liksom Vatikanens militär. Himmler var en Jesuitpräst precis som Stalin. De var alla mycket för ”WHITE- Supremacy” alla andra var lägre stående utan hjärna och bara ”slavar”.

Så var fanns kopplingen här? Eller var de motsatsen till Zionisterna och Illumninati? Det faktum att det verkade finnas en ”skyll på judarma” kampamj igen , precis som innan ww2 var ju intressant. Det var ingen tvekan att dessa var riktigt smarta människor som använde alla tricks de kunde. Låtsas att du är någon du inte är för att komma nära… du håller dina vänner nära men dina fiender ännu närmre, din fiendes fiende är din bästa vän och du har dem att slåss mot varandra för att spara resurser. Detta görs förstås genom att infiltrerar dem med dubbelagenter och prata skit bakom deras rygg i de egna leden, sprida rykten och tom skapa ” false – flag attacks som 11 september… härska genom att söndra. Man behövde skap rökridåer så att deras uppmärksamhet var fäst någon annanstans än där den verkliga attacken / agendan var så inge fattade vad som pågick. Och naturligtvis, håll dem dumma, sjuka och underhållna med sex, spel, droger och film så brydde sig de allra flesta inte om vad man gjorde. ALLT VAR LUGNT, de kunde fortsätta sitt mördande och förstörande av planeten för vilken anledning de nu hade? DET var en väldigt stor fråga, anledningen

Del 2. 

Hon brukade visualisera sig själv som ett instrument med en bra partner och gå djupt inom sig själv för att kunna svara på minsta lilla rörelse nästan telepatiskt. En instruktör hade varit helt betagen och sagt att hon var ett fenomen och hennes bäste vän att  hon visste innan han själv visste och inte fattade hur.  Hon levde på båda dessa komplimanger länge. De var som guldstoft i hennes själ och ett fint komplement till den mobbning hon kände fanns bland de professionella dansarena trots att hon visste att hon matchade deras nivå. Hon var aldrig snorkig mot de som behandlade folk med respekt, vilket tyvärr inte var kutym, men hade satt några på plats som trodde de kunde sätta sig på henne. Hon hatade sånt och hade alltid gjort. I det här fallet var det faktiskt inte avundsjuka kvinnor utan den intre cirkeln av män överst i hierakin. De kände sig säkert hotade som vanligt av kvinnor med hjärna, ponuds och karriär. Huruvida någon av dem låg bakom hennes öde visste hon inte, suspect-listan var som telefonkatalogen av flera anledningar.


Hon antog att det inte enbart var  änglar, archons, demoner, gudar eller aliens eller vad de nu var som var STOLTA över sin skaplese och våra förmågor till stordåd.. utan också AVUNDSJUKA, att vi kunde skap så mycket skönhet och kärlek och harmoni emellan oss när vi fick alla förutsättningar för det.  Det var som om de ville förstöra det och ta bort den förmågan och harmonin och skapa kaos och hat så att de lättare kunde kontrollera oss genom sin princip söndra och härska.   VARFÖR VILLE DE DET OM DE NU HADE SKAPAT OSS? Varför? om nu Aliens påstods vara vänliga av Dr Steven Greer? Hon fattade inte? Men det fanns andra än Dr Greer som var av andra åskiter att de var vänliga. T ex fd chefen för NASA och Canadas premiärminister som menade att det fanns flera raser och långt ifrån alla var vänliga.


Alla de som hade lyssnat på project Camelot, Leak project David Icke , Kavasallas och andra på youtube mm, hade de haft rätt? Naturligtvis hade det funnits något bakom de alla pratat om, hon hade bara inte varit mottaglig för att ta in det och smälta det. Detta var en lång resa. Inget man kunde ta in på några veckor. Många hade läst och forskat i decennier. Det David Icke sa för tjugo år sen ser vi redan idag. Transhumanism och Cyborgs och andra dimensioner via CERN pratar ”de”själva om. I själva verket säger de en hel del öppet utan att folk fattar innebörden och allvaret och baksidan av en världsiktatur där våra hjärnor är delvis robotar och uppkopplade till ett MATRIX, som styrs av… ROBOTAR … som styrs av… DEM. Någon medelklass kommer inte finnas. Bara några lydiga slavar enligt de som visste och det stod ju faktiskt hugget i Georgia på Guidestones? Hur de skulle ta livet av alla värdelösa på botten och hela mellanskiktet fanns deten manual som hette  Silent Wars  nånting.. och dessutom kunde man väl läsa De Vises protkoll.  Det skulle enligt uppgift finnas nåt dokument på NASAs websida också enligt Cassidy på Camelot, men nån förstå sig påare menade att hon minsann sett den på CIA:s hemsida och då såg den inte ut som det hon höll i handen. VEM skulle man tro på? CIA hade betalda troll som hittade på allt för pengar. De skulle säkert sälja sn morsa eller fru för några spänn? Tydligen såldes flickor också för några cigg av ISIS. Kvinnor var liksom inte värda nåt. Hennes väns som jobbat mycket i Mellanöstern sa att en del där menade att KVINNOR HADE INGEN SJÄL!!? Det skulle inte förvåna henne det minsta? Det trodde att man blev gravid av dildos också. Hur många kunde läsa ens? Talibanerna förgiftade ju flickorna som gick i skolan så de slutade rätt snabbt faktiskt.


Hon hade själv studerat knappt tre år, även om det hade varit väldigt intensivt under varje vaken minut då hon inte skrev på sina egna böcker, videos och artiklar av såna som själv studerat länge eller varit avhoppare från CIA / militären eller involverade i MIND CONTOL eller själva utsatta för det samt satanism. Det fanns många ”avhoppade” utövare inom satanism / frimureriet samt offer för dem. Mängden av mord och  ”självmord” med två skott i bakhuvudet vittnade o  ingen rök utan eld..  här fanns hela JURKYRKOGÅRDEN begravd. Vad visste Stephen King egentligen?  De visste nog mer än folk förstod. De visade nog det mesta faktiskt som skulle komma och redan fanns.


Anna var rätt snabb på att bearbeta och minnas mycket information och försökte samtidigt förmedla det till omvärlden någorlunda sammanfattat och begripligt vad hon fått reda på och antyda de slutsatser hon drog av det . Ibland blev hon ledsen. En del verkade inte vilja förstå eller trodde hon försökte spela viktig. Samma gamla vanliga visa. Vissa var helt enkelt för hjärntvättade för att kunna ta till sig. Men många var helt enkelt betalda troll för att medvetet förstöra folks rykte. Hon visste inte vad som var värst? Att folk inte insåg att de inte skulle ha någon planet att bo på som fria medborgare, OM de överlevde utrensningen var en stor sorg. Ibland brydde hon sig inte ens om att dra strecken mellan prickarna så mönstret framträdde tydligare på tavlan och lämnade bara en länk så de fick dra sina streck själva och lägga sitt eget pussel.  Att ”de” spred bitar i pusslet som inte hörde dit med desinformation , med flit , bara för att vilseleda oss, både de som arbetade för ”den goda sidan” och den ”onda sidan” gjorde ju inte saken lättare direkt.

Hur som helst, det var VÄLDIGT läskigt i det där hålet och det var kolsvart. Anna ville lämna massor av gånger och gjorde så emellanåt. Hon tog paus i några dagar eller t om veckor och skrev på sin egen bok när hon inte orkade längre. Första gången hon fått reda på att Vatikanen  kunde vara inblandad hade hon gråtit en vecka, Naturligtvis visste inte vare sig prästerna eller frimurarna i de lägre graderna vad de överst verkligen höll på med. De var säkerligen lurade att tro att de gjorde något gott för mänskligheten och alla pengar de fick insamlat…  när de i själva verket var del av enplan för att förgöra mänskligheten och följa bibelns text till sista bokstav och Apokalypsen.


DEL 3
Att de hade noll respekt för mänskligt liv, lidande och elände fick Anna att bli nästan galen av ilska. De torterade sina offer långsamt innan de dog, både ISIS och Satanisterna. DE var väl säkert samma klubb? Hon hatade dem så intensivt att de borde höra hennes tankar ända till Sirius eller Saturnus eller var de nu kom ifrån eller dyrkade. Det behövdes troligen inte. Hon misstänkte att de kunde läsa hennes tankar ändå utan att hon koncentrerade dem så hårt och att de säkert försökte och hade ”planterat” tankar och drömmar i hennes hjärna när hennes frekvens var för låg. Dr rauni Kilde hade upplevt samma sak innan hon dog, förmodligen pga dem. När hon sov verkade de ha lättare att komma åt henne, oftast under ”vargtimmarna” . Kanske hade det något att göra med att den elektriska aktiviteten? Det var då hon oftast vaknade. Två gånger trodde hon sig ha blivit konfronterad av han där nere himself i drömmen. Det var förstås väldigt otäckt med hon vägrade låta sig skrämmas och ge upp. Han kunde dra tillbaks till vilket svart hål eller planet han nu kom ifrån och leka lite med elden där om han nu gick igång på det? Frågan var om han hade initierat häxbränningarna? Av nån anledning fick hon för sig att han hatade kvinnor särskilt? Sin mamma ISIS han inte kunde tygla sin hatkärlek till? eller var det prinsessan Europa som dissat honom?. Samma gamla vanliga visa… Så vad skulle de göra? Bränna henne TVÅ gånger? Hon var fast besluten att fortsätta sina studier om var ondskan kom ifrån och berätta så mycket som möjligt om de tankar och teorier hon hade och hoppades att folk inte skulle tycka att hon hade tappat konceptet fullständigt.

Hon funderade mycket på det här med alla gudar hit och dit. Det var en salig röra när alla hade minst tre namn var. FADERN, SONEN och Den Helige ANDE trodde hon var El, Ra och Isis. El var solen (eller kanske Himlakonungen , även kallad Zeus bla ) Ra var hons son och Isis var den heliga jungfrumodern av hela universum och jorden och naturen och ALLT. Ra föddes och firades den 25 december och vi avslutade varje bön i kyrkan med hans namn Amen. På något sätt verkade Lucifer och Ra vara samma ? Om han också var Satan själv var ju en annan fråga? Eller var han ytterligare en ”entitet” ?

Vatikanen och frimurarna dyrkade Lucifer. Betydde de att de också dyrkade Satan? Hon kände han där nere ganska väl vid det här laget och hade förstått att he was a smart son of a bitch.. och det var verkligen en annan intressant grej? Eva skulle enligt Gamla testamentet inte varit den första kvinnan utan Lillith? Hon framställdes också som hämndlysten och elak när Adam klagade inför Gud att han inte ville ha en smart jämlik fru utan en undergiven lydig. Samma gamla visa…

Den heliga tre-enigheten skapade varelser på planeten som skulle fungera som slavar för dem och tydligen även föda enligt skriften? ”Vår” uppgift var att utvinna guld åt dem. Det skulle också stå om hon inte mindes fel? De behövde troligen det som antingen bränsle till sina rymdskepp eller skydd mot hettan från solen eller friktion. De fick tydligen slut på guld på sin gamla planet. Undrar om det var den de förstörde? De elaka? Detta hade Anna läst och sett från de Sumeriska stentavlorna. De hade bilder på Saturnus, solen, månen, rymdskepp, aliens och/eller reptiler med något som såg ut som syrgastuber ? Och allt möjligt märkligt faktiskt? Förutom stjärnkonstellationer, bilder på pyramider och matematiska formler och annat som de OMÖJLIGEN borde haft kunnande och teknik om för 6000 år sedan? Det kunde knappast anklagas för fejk news när det var hugget i sten? Ingen kunde hävda att det var påhittat. ”Bevisen” verkade ju finnas överallt? Men ”folk” verkade göra sig stora besvär att dölja sanningen för oss? Varför? Hade de mixtrat med kol- dateringen också? Hur gamla var pyramiderna egentligen? Skeletten de hittade lite här och där matchade ju faktiskt de som avbildades på tavlorna? Och de var både jättar och varelser med tre fingrar och såna med avlånga stora kranier. Vidare hade de faktiskt detekterat icke mänskligt DNA i dem? Hur i hela friden skulle de bortförklara det? DNA var ju alltid DNA? Inga missfoster de haft spännband runt kranierna och på nåt sätt trollat bort sömmarna från fontanellerna?

De reptilliknande varelserna hade dyrkats som ”Gudar” av Sumererna, men det fanns också bilder på ”The Tall Whites” , ”The Greys” and the ”Giants”( aliens). ”Jättarna” var avbildade med långt skägg och Anna antog atten av dem eställde ”El” och den högste guden, precis som i Gilgamesh eposet.

Stentavlorna trodde hon var nyckeln till allting, även om massor fanns på grottväggar över hela världen liksom skelett och annat. Detta var inte unikt för Mesopotamien. Bibeln återberättade bara historier från tavlorna som föregick de med några tusen år.

Sumererna offrade också sina förstfödda genom att lägga barnet i armarna på en jättelik stenstaty som föreställde en tjur med en brasa av eld under så de blev grillade levande. Detar denna delen Anna hade svårt för. En god Gud skulle inte kräva detta av sina ”tjänare”? Då måste de vara sinnessjuka eller onda. Så oavsett vad, om Lucifer var den som gällde , så brydde hon sig inte, de fick avräkna henne. Hon var inte med på det här ” rosta-ungar-levande –grejen, även om Satanisterna verkade ta det på största allvar och följa hans order? Och hade han inte gett dessa order borde han banne mig vara tydligare med att be dem sluta. Om han nu var ”gud” och allt? En blixt i huvudet på dem kanske ? eller två? Bara för att vara säker att budskapet gick hem ordentligt eftersom den nu inte ska slå ner TVÅ gånger ? Hon hade faktiskt sett det på youtube.. rätt fascinerande faktiskt? Hade han varit snäll eller ond? Hon visste inte vad DE straffade för? Det verkade som att de GODA skulle straffas på alla sätt? Det var därför det var så nödvändigt att detta stoppades NU! Detta VANSINNE kunde inte fortsätta en enda dag till! Vi kunde inte fortsätta skicka dem levande barn för deras ”nöjen”. Antagligen våldtog de dem också, det var ju en del av deras ”kult” och ritual. Genom att göra det så överfördes tydligen en del av barnets själ, kraft och ungdom till dem själva, enligt deras sjuka sätt att se på det. Det var en uppfattning nu att alla bara var ” vessels” ”kärl” och vår själ kunde frigöras från denna och bli tagen av de goda eller onda. Själen reinkarnerade i andra kroppar efter döden som egentligen inte fanns enligt dem och många andra.

Det sades att vi skulle mötas av ”guider”. Anna hoppades att de skulle vara barmhärtiga när det var dags för henne. Hon hade sett ”ljuset ” och en masssa färgexplosioner ett antal gånger. Om det var hennes hjärna som hade syrebrist eller ”änglarna” visste hon faktiskt inte? Men hon kom tillbaks iallafall. Hennes livsresa kanske inte var klar ännu? När den var det hoppades hon att de skulle låta henne gå. Hon hade gjort sitt bästa och hade ingen lust att stanna kvar längre. Hon bara hoppades att planeten och mänskligheten skulle överleva. Det fanns så många goda själar och skönhet att rädda. Vi hade inte alla korrumperats av deras ”Silent Weapons for Quiet Wars ” taktik som ledde oss till undergången och kaos som framkallade rädsla så de kunde skörda våra själar och näras av dess energi. Detta var en annan sak hon hade tänkt på. Hade de inte tänkt igenom saken ordentligt när de skapade oss? Det var som ett dataspel för dem? Och vi var deras SIMS-dockor? De la in lite avundsjuka här, lite kärlek där och andra katastrofer och elände efter behag. Från ovan satt de alla och tittade ner och såg oss spela våra roller och verkade ha riktigt kul? Precis som en svart komedi? Anna kom att tänka på romanen ” En gudomlig komedi” av Dante som utforskade alla cirklar i helvetet, för övrigt titeln på hennes bok 1:a bok, den andra skulle heta Inferno. Hon behövde också en ängel som guide som han haft. Hon hade varit i Skärlelden och nästan alla cirklar av helvetet och undrade om de njöt av showen? Var hon ett experiment? En labb råtta? Läste de hennes tankar samtidigt? Det var märkligt hur många sammanträffanden det fanns annars när hon tänkt hon skulle ringa eller sms:a personer hon inte haft kontakt med på länge som minuten efter hörde av sig. Det fanns andra exempel också, hur hennes texter och idéer och annat liksom dök upp på andra ställen nästan ordagrant. Hon var lite generad över att de antagligen hade koll på hennes ”privata” liv också. Hade de ingen skam i kroppen? Var det därför de straffade henne? Hur som helst hade hon sannerligen tagit det nöjet ifrån dem med besked.

DEL 4

Hur som helst, tydligen när de  hade skapat aporna kom de på att de skulle göra sin slavar lite vackrare och meckade lite i labbet med DNA från dem själva så vi skulle se ut mer som dom. Vi blev skapade till deras avbild. Först skapades ADAMU och sedan LILLITH.. . ”Först skapades GUD mannen, han behövde ett UKAST innan han skapade KVINNAN”  😉  Lillith var hans jämlike  och kanske t om överllägsen och han klagade till ”Gud” att hon inte gjorde som han sa.. och då skapade han EVA som var lydig och undegiven.  Såvitt Anna mindes var Adam beordrad att befolka jorden och att inte äta av kunskapens frukt i Edens lustgård i Paradiset för att förevigt stanna i okunskapens ”barmhärtighet” . Huruvida han fick barn med båda mindes hon inte, men Lillith fick ialla fall barn med ”Nefilims” dvs ”gudar”  och Adam blev arg och hon också. Legenden som finns i de sumeriska stentavlorna och Talmud bl a säger att hon blev bitter och hämnades Adam. Historien om Lillith finns inte i moderna biblar, förutom att hon omnämns som en demon och ”uggla” . Det kanske är den Moloch ugglan de avgudar vid Bohemian Grove eller i Grekland?  De hade tagit bort hela kapitel och ”böcker” ur bibeln med alla möjliga saker de ville dölja som inte passade deras agenda. Och vad var egentligen  agendan? Fanns det en kod  i bibeln? Hennes ex hade trott det och hon hade tyckt han var knäpp fast hon inte sa det. Han verkade också faktiskt ha varit demoniserad vid några tillfällen när han betedde sig som Dr Jekyll och Mr. Hyde med kolsvarta ögon med nästan bara pupiller som var rasande av ilska från sake som inte ens existerade i verkligheten utan bara hans fantasi. Så hon lämnade honom.  
I Paradiset äter Eva av den förbjudna frukten lurad av ormen ( Satan?) och Gud straffar dem för evigt. De skulle få arbeta i sitt anletes svett för födan och Eva och hennes döttrar skulle få lida helvetets kval under barnafödsel.  Adam gör som gud säger så Eva föder en massa barn. På något vis verkar det sedan som de saknar hyfs och bara söker njutning och guld?  De är som barn som inte uppfostrats ordentligt och deltar i sexuella aktiviteter och dricker öl, ja öl har en lång tradition.  Gud tröttnar på deras beteende. Detta var inte vad han hade tänkt alls. Han beordrar att alla ska förintas i den stora flodvågen, ( the ”Deluge” i videos)  men en av hans söner, och det är här det blir komplicerat, vill rädda oss och det är troligen  ”Lucifer” Eller Moses? Därför att det finns mer i denna story från de ursprungliga texterna bibeln verkar komma ifrån, Guden EL hade två söner ,  Enki och Enlil. Enlil var avundsjuk på sin bror Enki och det blev en konflikt emellan dem. Enlil var tydligen inte alls snäll och det svarta fåret. Anna undrade om Enlil var samma som Ra  eller Lucifer? Och kanske Marduk? Eller kanske ytterligare söner eller barnbarn? Hursom helst, Enlil / Ra / Lucifer blev beordrad att slutföra sitt projekt med sina slavar han skapat för att bryta guld åt gudarna och bad EL att rädda dem. Det gjorde han inte. Men Enlil sa åt Noah att ta med så många som möjligt av varje skapelse på jorden och bygga en ark. Anna mindes inte om Guden godkände detta? Hur som helst så räddade i alla Noah oss alla från utrotning. Om detta var Lucifers verk var det en himla soppas alltihop. Anna vägrade oavsett att tillbe någon som krävde barnoffer. Om han nu gjorde det? Vem det var var också oklart? Det var så många av dem..
Det verkade också finnas ett helt ”råd” i himlen. ”The council of twelwe”. Anna kom att tänka på de romerska och grekiska gudarna. De var identiska fast med olika namn. Hon hade för länge sedan undrat om de tittade ner på oss från sin himmel och njöt av att regissera sitt skådespel som en grekisk tragedi? Ätandes popcorn medans barn blev våldtagna från späd ålder och kanske serverades som lunch till varelser hon knappt vågade tänka på och inte ville undersöka vidare heller.
De hade byggt in ett virus i sitt ”dataspel” de spelade och manualen till det var uselt skriven. Om man skapar ett program med en ”manual” där det bokstavligen står att  DU ÄR GUDS AVBILD OCH ”UTVALD” , ALLA ANDRA ÄR BARA ODJUR SOM DU KAN  VÅLDTA, RÅNA OCH  T OM MÖRDA EFTER DITT BEHAG , DE EXISTERAR ENDAST FÖR DITT NÖJE OCH SOM DINA TJÄNARE, då har man ett stort problem. Receptet för dåligt beteende och ondska ligger inbyggt i manualen. Så när ”de utvalda” börjar behandla de andra ”djuren” som just ”beasts” sprider sig ondskan som en skogsbrand.  Det lät precis som Kazarernas beteende tänkte Anna?  Och  häri ligger problemet. Hur kan NÅGON förvänta sig att kärlek och godhet ska komma ur denna manual? Och sedan ANKLAGA MÄNNISKORNA för att inte uppföra sig när det var dem själva som ledde oss till undergången?
För övrigt undrar Anna om inte ”Manualen” är skriven för Gudarna själva dvs Annunakis? Och deras ”Nefilims”/ halvgudar.  Och att ”aporna” som sedan snyggades till i och med Adam, Lillith och Eva blev deras slavar? Hur kom det till ytterligare EN slavklass? Vi borde ju alla vara IS-RA-ELS barn?
PÅ något vis inser GUD sitt misstag och skickar sin son ENKI till jorden för att sprida kunskap HUR man ska leva och UPPFOSTRA sina OLYDIGA ohyfsade barn.  ENKI reinkarneras som MOSES och får en uppsättning regler, de tio budorden, men folket lyssnar inte på dem särskilt väl, och här måste Anna läsa på lite.. hon minns inte i vilken ordning allt hände, var det före Noah eller efter?
Och sen kom Abraham, som förstås också var beordrad  att offra sin förstfödde son, men Gud var generös och ändrade sig i sista stund. Han hade också 12 eller 13 barn. Det verkade vara en försvunnen ”tribe” nånstans också?  Och JESUS var förmodligen också från samma ”blodslinje” som Noah ock Moses. Den god ”gudomliga”blodslinjen. Det verkade finnas en dålig också ?  Var det Lilliths Nefilim barn eller Enlils? Det var verkligen inte lätt att få rätsida på detta,.. Ocjh var de onda andarna verkligen på jakt efter alla som kanske härstammade från  den gudomliga eller Jesus? På något vänster fanns det sk ”Targeted Individuals” och Anna var inte säke på att alla jagades av politiska motiv eller för att satanisterna helt enkelt var avundsjuka på vackra, begåvade och/eller framgångsrika människor?  Detta var också ett tema i Da Vinci Koden. Om människor var jagade av ”de onda”  som hade kazarmaffian som sina lakejer, skulle de känna sig hedrade och ”utvalda” för det, som en video ville påskina, där de sades att ättlingar till Jesus elelr något typ mördades.  Anna berättade för sin vän att de uppenbart måste gjort något misstag i hennes fall och att det iallafll lutade åt svartsjuka galna män och politiska motiv. Hon skulle göra sitt bästa och försöka få pusslet rätt utan att hitta på saker ur luften och alltid poängtera att hon funderadeöver saker och ting. Lyckligtvis var hon långtifrån ensam i denna otroliga saga bortom den mest livliga fantasi.  Kunde det finnas sanning bakom? Var Jesus född med gyllene rödblont hår och gröna ögon som många av de jagade? Och fanns det någon speciell blodstyp?  Det var definitvt något skumt med någon X kromosom som saknades….  men Enki och Enlil skulle ju vara ”masters” på DNA strängar?  De bytte ju delar i koden på vägen förut? Hon hoppades att de inte improviserade och körde ”trial and Error” och sköt från höften som hon tvingats göra så många gånger av nödbändighet och tidsbrist.  PERFEKTION VAR EN LYX FÖR DE SOM HADE TID & RÅD,  hon hade inget av dem och hade aldrig haft tack vare orimlig arbetsbörda och överambitiösa mål. Vatten över huvdet? Vad sägs om en ocean?
Deras datapsel började få slut på liv snart? Och hur var det nu planeten X/ Niburu och Betlehemsstjärnan som var i konstellation med planeterna efter 2000 sen Jesus föddes, troligen  den 11 september år 3 före Kristus?  Eftersom det också var då stjärnan fanns på himlen? Enligt maya kalendern gick vi också in i en ny tidsålder 2012 när Saturnus och Merkurius och venus stod på rad på något sätt. Och så var det Niburi efter 3600 år? Var et verkligen en planet? Nu hörde hon påståendet att det kunde vara ett rymdskepp också? Det var ju lite märkligt med den här fågelliknande grejen de alla avbildade överallt från stentavlorna till Nazisterna och säkert Satanisterna? Var det rymdskppet? Det såg ut som något sådant framför sole ibland också ? med vingar?  Vad skulle de göra med oss? Skulle de dränka oss allihop?  Anna bad att de skulle ha barmhärtighet. Det fanns så mycket kärlek här. Hon hadfe träffat så många vrama underbara människor som inte låtit sig fördärvas av deras hjärntvätt eller blivit demoniserade av de onda.
Vem skulle hon be till? Hon bad till allihop och berättade att de inte hade varit rättvisa från början med ett sånt virus i systemet och en dålig manual. Den behövde bytas ut för gott. Människor var så lätta att leda och hjärntvätta. Man behövde bara förse dem med rätt grejer. Alla ville också bli älskade och älska. Alla människor alltså. De övriga kunde hon inte redogöra för.
På något vänster var det också lustigt att Abrahams söner troligtvis var svarta och kom från Egypten någonstans eller kanske Nibyen. Det kunde förklara varför de första koptiska kristna kanske blev slaktade av den Romersk kalolska kyrkans false flag muslimer? Så de inte tappade ansiktet ? Så de verkliga ”utvlada”  blev sända över hela världen som slavar av de ”falska judarrna” kazarerna ? Var det verkligen så? Hon hade så mycket hon behövde läsa in sig på.. och hon hade inte ens kommit till aliens ännu.. det var ett helt annat kapitel, nästan en hel bok. När skulle hon någonsin få tid att skriva den? 
 
Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s