CIA desperata, Brage 23/1 kurder, Syrien, Ukraina

CIA VRÄKER I DESPERATION UT AVANCERADE VAPEN TILL MÅNGA OROSHÄRDAR I VÄRLDEN.
Till kurderna i norra Syrien och norra Irak vräks det in enorma laster – liksom till Ukraina. CIA riktar sina ögon även mot Polen. Hur detta går får framtiden utvisa.
Turkiet och Ryssland agerar omedelbart för att stoppa faran i norra Syrien. I en mycket väl planerad aktion slår Turkiet till mot Afrin-kantonen i nordvästra Syrien. Över 300 000 internflyktingar har trängt ihop sig med den kurdiska lokalbefolkningen i detta lilla landområde. Många olika miliser finns med bland flyktingarna.

I provinsen Idlib som är mera tätbefolkad och betydligt större finns ännu fler milisförband – varav många som flytt Aleppo. Flertalet är nära knutna till ISIS. Det var dessa miliser som avfyrade en svärm av drönare mot viktiga ryska militära posteringar i Syrien. Åtta sköts ner och fem togs över av ryska experter som lyckades landa tre helt oskadda. Drönarnas vitala delar var tillverkade i Ukraina. (Detta var redan känt av ryska experter. Det var därför kontrollen över drönarna kunde ”tas över”). CIA vräker in livsfarliga vapen i denna provins – vapen som kan hota Damaskus. Flera attacker har redan inträffat. Idlib-provinsen är ett stort område – drygt 6 000 kvadratkilometer (något större än Luleå kommun). CIA måste stoppas omedelbart i hela provinsen. Idlib är en s k ”de-eskalerad zon” men den får inte hamna i fel händer.

INOM NÅGRA VECKOR ÄR DET SISTA STORA SLAGET I SYRIEN ÖVER. 
Turkiet skaffar sig full kontroll över Afrinkantonen. Den kurdiska milisen är tvungen att ge upp planerna på att låta CIA beväpna sig upp till tänderna. De har själva valt fel väg. Hatet mot Turkiet förblindade dem – de valde totalt fel allierad. Sannolikt har den kurdiska milisen rekryterat förstärkningar från de olika milisgrupper som strömmat in. Läget har blivit helt ohållbart både för Turkiet och Ryssland – liksom för Syrien naturligtvis.

Den våldsamma slutstriden kommer att ske i provinsen Idlib. Denna provins gränsar mot Afrinkantonen. Ryssland tog bort sin militära postering i Afrin och den s k ”fria syriska armens” krigare lämnade Idlibprovinsen  innan upprensningarna startade. Allt sker men den syriska presidenten Assad medtycke. Det diplomatiska spelet på ytan verkar förbryllande – men det jag skriver är solklart. Naturligtvis är alla parter överens i stora drag. De sista ISIS-resterna krossas. De skickas inte vidare till andra platser i Syrien som tidigare skett. Syrien är nu nästan helt befriat från CIA:s legosoldater. Det finns inga syriska  evakuerings-anbud längre. Slutstriden i Idlib blir blodig.

UKRAINA ÄR ETT BETYDLIGT STÖRRE PROBLEM.  
Det är ”hatkitteln” Ukraina som är farlig. Nazigrupper och extrema nationalister i Kiev förses med vapen som kan hota de autonoma provinserna i östra Ukraina. Både Kina och Ryssland vill till varje pris undvika ett blodbad. Diplomatin går på högvarv. Ukraina är den sista stora oroshärden i Europa. 

Problemet med kurderna i norra Syrien och Irak är ett mindre problem. Många olika kurdiska grupperingar är inte så förtjusta i idén att bilda en allians med USA. CIA är på väg in i ett nytt magnifikt misslyckande både i Syrien och i Irak. Detta är tvärsäkert. Allt som token i CIA planerar går åt helvete på löpande band. USA:s agerande väcker avsky överallt på jordens yta.

Polen utsätts för en intensiv diplomatisk uppvaktning av både Kina och Ryssland. Polens räddning heter Kina. Ett utträde ur EU är oundvikligt. EU vägrar att pumpa in gigantiska belopp i landet utan att landet låter sig kuvas av Bryssel. De globalistiska krafterna i Bryssel har bara en agenda. Att snabb-blanda olika folkslag och kulturer i hela EU. Att utplåna nationalstaterna är globalisternas främsta mål för att nå sitt drömsamhälle – ”den en procentens diktatur”. Denna politik sammanfaller väl med CIA:s övergripande målsättning.

De är chanslösa att få igenom sin vilja både i Polen, Ungern, Tjeckien och Slovakien. Detta var även den fråga som utlöste Storbritanniens ”Brexit”. CIA:s metod att utlösa krig som skapar flyktingvågor ifrågasätts nu av många länder i EU. Västeuropa håller på att vakna upp ur mardrömmen. Globalisterna är på väg att isoleras i hela EU.  Nyval väntar i Italien. Det italienska folket har insett fällan. Det blir tvärstopp på immigrationen till landet. Detta blir dödsstöten för Europas farligaste femtekolonn – landsförrädarna som kallar sig globalister.

VARFÖR AGERAR CIA SÅ DESPERAT?
De har åkt på ett bakslag utan historiskt motstycke i Nordkorea. Landet i Sydostasien som så länge gick CIA:s ärendet är befriat. CIA står med byxorna neddragna ända ner till knäna i en hel världsdel – Asien. Vasallstaten Nordkorea har under många år transporterat vapen till olika oroshärdar som CIA lyckats skapa runt om i världen. De tjänster som landet har utfört har varit ovärderliga. Nu har Ukraina i stället anlitats som vapensmugglare till oroshärdarna. Det var Ukraina som i samarbete med CIA utvecklade de missiler som tidigare testades av det stygga landet i öster – Nordkorea.

CIA:s KATASTROF I ASIEN ÄR HELT OFATTBAR. 
USA:s vidriga politik i Nordkorea är avslöjad inför miljarder människor i öst. Målsättning att omringa Kina med kärnvapen är krossad. En värre katastrof går inte att föreställa sig. Många CIA-språkrör i väst tror att denna sanning bara är känd bland vissa politiker och inom vissa säkerhetstjänster – men detta är FEL!!! Den ruskiga sanningen att Nordkoreas ständiga kärnvapenhot var beställda av CIA har nått

Nedan berättar Canadas fd försvarsminister om ISIS o aliens mm .. Här finns mer om det:.   http://nikkicocaracha.blogspot.se/2017/11/rattorna-always-leave-skutorna-when.html
Här blandas det friskt  http://nikkicocaracha.blogspot.se/2018/01/inferno-swe.html 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s