Civila offer i krig av Brage 24/1

Nedan berättar Brage om krigen. Hurivida Saddam hade vapen vet jag inte… däremot att han blev lurad av kazarmaffian att invadera Kuwait som snodde olja från deras gemensamma källa. De fick sen ”anledning” att starta krig mot honom och stoppa hans planer på en guldvaluta för oljan samt införa maffians( Rotschilds) centralbank.
 


SE DEN HISTORISKA SANNINGEN I VITÖGAT. Av Brage Norin 24/1 

  • Kärnvapentesterna över Hiroshima och Nagasaki ägde rum den 6:e och 9:e augusti 1945.

Två bomber dödade över 140 000 japanska åldringar, kvinnor och barn. Inga män i uniform och inga militära anläggningar fanns i städerna. Nästan alla män var inkallade till den japanska armen. Det var två civila städer som utplånades. Över 100 000 japaner dog senare en fasansfull död av de strålningsskador som kärnvapentesterna orsakade. 

  • Under Koreakriget i början av 50-talet bombades storstaden Pyongyang och flera andra mindre städer och tätbefolkade samhällen i norra Korea i smulor.

Enligt Wikipedia dödades cirka 3 miljoner människor av de amerikanska bombmattorna. Enligt Peace Research Institute in Oslo ”PRIO” – professor Johan Galtungs världsberömda fredsinstitut, dödades 3,5 miljoner människor direkt eller indirekt på grund av de massiva flygbombningarna över storstaden Pyongyang med förstäder och närliggande byar. PRIO:s uppgifter är extremt noggrant sammanställda. Ingen kan ifrågasätta uppgifterna. 3,5 miljoner är många människor som bombades till döds av USA:s bombmattor. Det motsvarar halva Sveriges befolkning denna tid.


  • Under Vietnamkriget bombade USA ännu ett ”primitivt folk” med massiva bombmattor. Julbombningarna över tätbefolkade floddelta i norra Vietnam den 18 – 29 december 1972 ägde rum där det nästan bara fanns åldringar och kvinnor och barn. Tusentals fasansfulla slaktplatser med rester av människor skapades på marken.

President Richard Nixon var rasande och ville fira julhelgen på sitt speciella sätt. Den amerikanska militären jublade – nu behövdes inga humanitära hämningar hindra folkslakten längre. Nixons berömda ord – ”Bastarderna har aldrig blivit bombade som de kommer att bli bombade denna gång”. Nixons ord i original nedan: 


”The bastards have never been bombed like they´re going to be bombed this time” – kommer att gå till massmordens historia. Närmare 5 miljoner vietnameser dödades under det 20-åriga kriget. Över 90% var civila – barn, åldringar, bönder och kvinnor. Över en miljon bönder dödades – varav tusentals lemlästades av svenska trampminor som Bofors tillverkade på order av CIA.

Enligt Röda Korset skadades över en miljon vietnameser av de kemiska och biologiska stridsmedel som USA öste ner över landet. En så storskalig och vidrig kemisk krigföring har aldrig inträffat i mänsklighetens historia. ”Agent Orange” sprejades ut över en areal på över tre miljoner hektar jordbruksmark  och skogar. De genetiska skadorna på människor var fasansfulla. För tio år sedan levde fortfarande över 100 000 vietnameser med svåra skador orsakade av Agent Orange.

  • Iran, Afghanistan, Irak, Libyen, Syrien – massmördandet har pågått konstant i flera årtionden.

Ett enda land i världen – USA – med närmare ett tusen militära baser över hela jordens yta, tar sig friheten att starta krig, ösa bomber över civilbefolkning, använda kemisk krigföring, starta inbördeskrig, organisera militärkupper (som fortsätter mördandet på marken), lönnmörda politiker och andra oppositionella på löpande band. Ett land i världen – Mordors rike – har omvandlat vår planet till en global slaktplats.


Den kemiska krigföringen har skett inför öppen ridå. Saddam Husseins regim ställde upp på CIA:s order att använda kemiska stridsgaser mot Iran. Den gastkramande sanningen är att Tyskland tillverkade gasstridsmedlen på CIA:s order. Allt är avslöjat men nästan ingen i den förljugna världen vill kännas vid sanningen. Alla FN:s vapeninspektörer fick skriva under att de aldrig någonsin skulle uppge vad de såg under inspektionerna i Irak. Alla såg den sjuka sanningen. Saddam Hussein hade enorma förråd av ”massförstörelsevapen” – kemiska stridsmedel som tillverkats av väst!!! 


  • USA:s mördande fortsatte sedan med prickskyttar och drönare.

Enligt fredsforskningsinstitutet PRIO har ”snipers” sänts ut på regelbundna lönnmordsuppdrag i över 130 länder runt hela jordens yta. CIA har utsett måltavlorna lokalt. Det var Obama som satte igång denna nya form av massmord. ”The hunt is going on” – yttrade stolt de ansvariga inom CIA. 


Tusentals drönare skickades iväg på mördaruppdrag i massor av länder. Hundratals amerikanska ”krigare” skötte mördandet från sina skrivbord i USA. Massor av grymma misstag begicks – men mördarna fick mycket bra betalt. Det var under Obamas tid vid makten som dessa två nya former av massmord kom igång.


  • I våg efter våg efter våg flyr civilbefolkningen från alla CIA:s krigshärdar. Flyktingvågorna in till EU skapar plötsligt ett politiskt uppvaknande. Några få stater vågar äntligen framträda och tala om den nakna sanningen. Det är CIA/NATO:s krig som utlöser  flyktingvågorna.


Så enastående märkligt. Miljoner flyr från Balkanländerna Kosovo och Serbien, från Afghanistan, från Irak, från Libyen och från Syrien. Vi är så ofattbart mentalt skadade att vi vägrar att se den nakna sanningen. Det är CIA:s krig som skapar flyktingvågorna. Vi är så rädda att vi inte ens viskar fram sanningen. Vi skockar ihop oss som får gör när de känner vargens hot. In i flockens mitt och säg inte ett pip. Sådana är vi nästan utan undantag.


MORDORS MÖRDARRIKE MÖTER NU SITT ÖDE.
”Oj vad du är anti-amerikansk” säger nästan alla mina kompisar. Jag vänder mig inåt till den tystnad som jag uppfattar som Gud. Varför ser nästan ingen annan det jag ser? Den frågan har snurrat runt i mitt huvud många gånger. Varför är det så få som vill öppna ögonen? Är jorden en andlig soptipp för förtappade själar? Är ”Terra Matre” en själslig återvinningsstation i vår del av Universum? Har vi nyss har släppt grenarna och klättrat ner från träden? Har vi inte hunnit  utvecklas längre? Är det som sig bör – med andra ord?

För mig personligen är den som gömmer sig i tystnaden medansvarig till USA:s mordorgier. De som inte förstod är oskyldiga. Men alla de miljoner som förstod och lika förbannat var tysta är medskyldiga. Den nakna sanningen är att över 90 % av alla människor hade låtit sig mutas av blodsdollar om de hade fått chansen. Vi ser bara flisan i grannens öga. Vi är blinda för bjälken i vårt eget öga. En stor majoritet köper ”superfynd” trots att vi innerst inne vet att det är stöldgods.  Lika förbannat säger vi oss hata tjuvar. Den nakna sanningen inför Gud är omskakande. Antalet hela varma människor äro lätt räknade.

I Sverige plockades först Olof Palme bort. Därefter dödades Anna Lindh som hotade att bli en ny Palme i vårt land. Sverige slog under Palmes tid vid makten ett nytt världsrekord i mentalt vansinne. Vi såg fler ryska ubåtar i våra hamnar än någon annan nation i världen hade fått skåda. 

Den enda ryska ubåt som någonsin kört in i svenska fjordar var en ubåtskapten som i fyllan körde upp på land utanför Karlskrona. Danska öar har flera gånger varit nära att uppleva likanande grundstötningar. Kraftigt berusade ryska kaptener har många gånger kört upp på land – eller varit nära att göra det. Att tro att man spionerar och sköter detta uppdrag genom att köra upp på land är faktiskt sjukt. Det är precis som Gorbatjov säger – om någon rysk marinofficer hade varit med om detta så hade naturligtvis sanningen kommit fram. Blodsdollar hade lockat fram varenda en som kunde bevisa att detta inträffat. Sorry Carl Bildt – dina ubåtssyner vara alla beställda av CIA.

TACK GODE GUD FÖR ATT DU KROSSAR MÖRDARIMPERIET I VÄST.
Oj vad du gör mig lycklig. Jag har aldrig varit gladare i hela mitt liv.

Via Brage Norin – Skogså Tankesmedja.Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s