Allt är relativt


Allt är relativt… med kreativ statistik, rapportering och dito bokföring samt rymligt samvete fixar man det mesta! Allt beror på vad man jämför med och hur man vinklar det! Einstein tycker att en minut med handen på en spisplatta inte går en jämföra med en minut kyssandes en flicka ? En fisk kan aldrig klandras för att inte kunna klättra i ett träd?  Därför bör man väl fundera lite över vilka personer man sätter på höga ämbeten och särskilt när tjänstemannaansvaret togs bort av nån mysko anledning? En fd. polis utbildad på FBI åter iallafall som en rimlig kvalifikation och förutsättning för att för att kunna göra ett hyfsat jobb? Tyvärr kan han ju inte trolla var det någon polis som sa på twitter och fick medhåll med kommentaren att det var en bra början iallafall.  Att någon som ska leda en hög post har kvalifikationer i just det området behöver man väl inte va Einstein för att förstå? 
Vad ska vi göra med våra politiker? På något vis verkar det  inte fungera att ha fd. svetsare som leder hela riket ner i fördärvet  mot ruinens brant där kaos och kalabaliken kommer bli ännu värre. Ej heller verkar det särskilt smart att ha en hel riksdag som är heltidspolitiker och inte har något annat yrke eller inkomst att falla tillbaka på? Om de vill behålla sitt jobb gör de vad partistyrelsen säger. punkt. Man slickar uppåt och sparkar neråt. Mer kvalifikationer behövs inte för de som håller i trådarna egentligen. Deras agenda är ju att köra Sverige i botten så psykopaterna har oss där de vill i deras makt. Att så få i allmänheten inte har förstått det är för mig en gåta? Så vad göra tycker ni?
Med lämpliga ursäkter kan man också komma undan med det mesta!
Att molnet är en säker plats för hemligheter förklaras antingen med IQ-guldfisk- modellen ovan eller psykopatmodellen där mytomani är en av egenskaperna. En stor del av de styrande i samhället verkar vara just psykopater och inte minst i Satanistklubben där man tränas att bli en under tortyr om man inte föddes sådan. Flera insider vittnar om detta. Då är det också praktiskt att ha minne som en guldfisk som man kan plocka fram vid lämpligt tillfälle. Annars byter man bara personlighet eller stoppar det i en annan låda i skallen. ”Compartmentalisation” kallas detta med tjusigt ord.
Ändamålet helgar också alltid medlen och då är vad som helst tillåtet?  Det tänkte väl Nero i Rom där det sägs att han/ de  korsfäste apostlarna Paulus och Petrus upp och ner..  och det trycker Jesuiterna också  hårt på i sin fasansfulla ed.  Sedan började Romerska kyrkan förfölja och tortera de som INTE trodde på Jesus.. eller om det var jungfru Maria? Eller om det var dem själva faktiskt? Det har ju mest varit där skon klämt, inte VILKEN Gud utan mest att de ska ske  under #DERAS #KONTROLL. 
På exakt samma vis står  striden inom muslimer, SHIA eller SUNNI och Wahabism.. det är frågan ? Man kan bli stenad eller korsfäst för minsta lilla faktiskt? Än idag. För mig har det mer känts som #stryktipset. Kommer jag till helvetet om jag säger fel namn på kvällsbönen? 1:a,  X eller 2? Det är frågan?  Jag ber om överssende och förlåtelse för min förvirring och hoppas han känner mitt hjärta ändå? HEN  är väl gud trots allt och känner mig bättre än jag själv? Trots åtskilliga försök på den fronten. Nu när jag inte längre är den jag brukade vara har jag ingen aning faktiskt?  Jag funderar fortfarande.
Vi är också rätt många som undrar om våra  ”förtroendevalda”  har nåra andra kvalifikationer än att slicka uppåt och sparka neråt? När Eliasson tillåts förstöra alla myndigheter och nu skyfflats vidare till MSB gör ju inte saken mindre mysko?
Att rösta kanske tom e bortkastat nu när Bilderbergsgruppen redan klargjort vem de valt? Tror det var Lööf som ansåg att det var ”olagligt att vara kriminell?”  Om hon nu fick godkänt? En sån replik borde väl göra susen? Mig hade de väl bränt på bål för några hundra år sen för oliktänkande.. de gjorde faktiskt så. Islam undrar jag fortfarande om det är historiens största false flag som en del menar? Jag spekulerar mer om det i avsnittet om Jesuiterna samt boken.
I all min ödmjukhet skulle jag önska att alla hade åtminstone ekonomi och perspektiv i sin kvalifikationslåda. T om Margareth Thatcher fattade att ett lands ekonomi kan liknas vi d ett hushålls.. har man inga pengar måste man rätta mun efter matsäck och inte dra på sig stora skulder så man sitter i knäet på de som lånar ut dem och än mindre har råd att betala räntorna de kräver.
Jag funderar faktiskt på att starta en bank. Fattigmansbanken. Jag tänkte trycka lite lappar med stora siffror på och låna ut dem till ÄNNU LÄGRE RÄNTA ÄN DAGENS MAFFIA GÖR. Ni kan tom få betalt!! Om ni lånar hos mig! Jag slänger in några freespins på mitt online Casino med..  ( eller sossarnas bingolotter, fritt val! ) och en FRI SMARTPHONE!! OM DU TAR ABONNEMANG HOS X… att de sen kontrollerar allt du gör och vilka du ringer och när och VAR DU ÄR .. alla appar registrerar allt.. även när su sover.. DET ÄR DÄRFÖR DU SKA HA DEN PÅ!! Helst under kudden.. så du får HJÄRNTUMÖR snabbt, NEJ FÖRLÅT, horrmon – eller endokrin-cancer ska det vist heta nu? vi kan ju inte ha statistiken ÖKA med flera tusen procent på det?  Så då döper vi om det  så sjunker statistiken lite..   
JUST DET… det här med KREATIV STATISTIK borde definitivt ingå som kurs för blivande politiker… DEN & BEHÅLL BYXORNA PÅ NÄR DU BLIR BJUDEN PÅ PARTY lr PORRKLUBB, OM du vill undgå utpressning… hur man liksom utelämnar trender och bara klipper ur grejer ur sitt sammanhang, byter namn på saker och ting, har ett väldigt suspekt urval, eller , ja det finns hur mkt som helst.. (undertecknad har 40 p statistik på SU). Man kan inte bara vifta med en  färgglad tårta eller EN RÖD STAPEL som ”BEVIS” för att microvågsstrålning eller GMO ÄR OFARLIGT… och inte heller kan man säga att ”LÄKARE SOVER MED MOBILEN UNDER KUDDEN & KÄKAR GLYFOSAT & FRÄMMANDE DNA varje DAG!! OCH lever fortfarande!! DET FUNKADE INTE på de som sa att 2 PAKET KAMEL OM DAN GJORDE ATT MAN INTE FICK CANCER! För den ena dog av lungcancer o den andra av sängrökning ( Tack gode Gud för väl utförd KARMA lag! )  Ja t om VACCINERNA ÄR JU ETT HELT KAPITEL FÖR SIG! Även fast chefen sa att de var ”SÄKRA & effektiva” så fick halva USA POLIO samt lite cancer o annat smått o gott på köpet.. TROTS att han gav de till barnbarnen ”SOM BEVIS” . DEN ENA DOG SNABBT O DEN ANDRA FICK POLIO… då kan man ju tro at de skulle stoppat vaccinkampanjen.. nja… men det sörru.. skulle bli dyrrt…. det GÅR INTE.. lika lite som det gick när de uppdagade AIDS I medicin till blödarsjuka barn.. nej.. DET KAN VI INTE STOPPA!! Då förlorar vi pengar!! ( plus att agenda 21 måste ju gå enligt plan)  sälj skiten UTOMLANDS DÅ!! Säger några i regeringen … sagt o gjort.. det skeppades till Europa istället…
SUCK… DET HÄR MED PERSPEKTIV vore lite önskvärt…  Om vi nu tar in en halv miljon invandrare lr vad d nu är… och ger alla dem , FRITT ALLTING… TANDVÅRD, KÖRKORT, UTBILDNING, LÄGENHETER, MOBILER O HELA BALETTEN … så KOSTAR JU DET NÅGOT.. O DET TAS FRÅN NÅGON ANNAN…  så när vi nu låter män som har fyra fruar med sjuttielva barn bo i fyra lyxlägenheter (sjöutsikt vill jag ha i Nacka oxå!) NÄRA varann så kostar det faktiskt.. JAG MENAR DESSA 325 MILJARDER om det ens räcker… har ni funderat på hur många svältande och sjuka barn utan rent vatten, mat och sjukvård, hade kunnat rädda?? Borde inte SVÄLTANDE BARN KOMMA I FÖRSTA HAND??  Halva jäkla AFRIKA & ASIEN är  KRIS…    Borde man inte tänka att vi hjälper till  på plats? Vad kan EN KRONA GÖRA FÖR NYTTA DÄR JÄMFÖRT MED HÄR?  ( Rosling funderade på det och ansåg att vi kunde hjlpa hela världens flyktingar med hälften och fick lägligt SV 40 och dog)
OCH dessutom är det inte ens FLYKTINGAR vi talar om.. DÅ SKULLE DE ju knappast vilja åka tillbaka på ”semester” om det var så farligt? En semester vi skattebetalare betalar.. samtidigt som dessa kanske 30 0 000 kronor eller vad det kostar kunnat driva ett helt jäkla barnhem i Afrika ETT HELT ÅR.. för en vill ha SEMESTER!!  Passar inte vår gästfrihet längre?  Å det är nästa grej.. inte nog med att LYXLIRARNA KRÄVER positiv särbehandling på sjukhus, skolor o badhus o varenda  hus som finns.. det är OTACKSAMMA OXÅ!! Vi gör tydligen inte tillräckligt.. man tar sig för PANNAN!? Och dunkar den i bordet oxå..  både för deras o politikernas o hela PK maffians skull… måtte de själva bli utsatta i nån gränd av ett gäng ”pojkar” för att de hade inte hade tält med titthål på sig … o deras ärende bli liggande i tre månader eller mer.. å sen nedlagt i brist på ”BEVIS” EFTERSOM DE BARA HITTADE SPERMA FRÅN 5 män och inte 6 ST.. OCH DET VAR OKLART  av vem som satte på vart och när och vem som filmade just då? Och eftersom ärendet läggs ner.. så SPAR VI PENGAR I RÄTTSVÄSENDET!!! Det kostar nämligen oxå 325 miljarder , typ, o stackars skattebetalare betalar ju bara i ”onödan” OM de blir dömda och KANSKE UTVISADE så gjorde de ju liksom ingen nytta… ja menar.. vi får ju aldrig se röken av dem igen? Eller?  De kanske tyckte SVERIGE VAR EN LÖNSAM AFFÄR O BESTÄMMER SIG FÖR O TA EN VÄNDA TILL.. UNDER NYTT NAMN FÖRSTÅS.. O SÅ har de fått ALZHEIMERS för de vet inte vilket land de ”flytt ifrån”
JA, det här priset som SATANISTKLUBBENS GRINDVAKTER  ( VoF)  varje år, årets förvillarpris.. borde kompletteras med ÅRETS LOBOTIMI/ GODDAG YXSKAFT PRIS ELLER DYLIKT…  många som kvalificerat sig till den listan.. hur man kunde anse ”MOLNET” en säker plats säger nåt om IQ nivån..  lite arbetslivserfarenhet och kanske utbildning kunde krävas som kvalifikationer för politiker oxå? Så de vet nåt om det som de ska ha åsikter om sen…
Tack oxå till Nyheter 24 som tog upp sexövergrepp via Cissi Wallin ( se nedan). Hur kvinnor kan bagatellisera att de blivit förnedrade och därmed tillåta att det fortsätter är för mig och ånga flera, t ex Annika Grahn C , som skrivit massor om det… STOCKHOLMSSYNDROMET  där vi identifierar oss med aggressorn och ”tycker synd” om denne likt en MEDBEROENDE kvinna till en misshandlande och /eller alkoholiserad man.. , NEJ, SOM SAGT, NOLLTOLERANS är det enda sättet. SÄTT NER FOTEN UNISONT varenda j*la tjej som blir kallad hora eller antastad oavsett o hon har tält eller kortkort på sig.. och o de som kallar det kommer från en annan ”kultur” . I SVERIGE GÄLLER VÅRA LAGAR & ANNARS ÅKER MAN UT MED HUVET FÖRE .. innan fängelset.. skiter fullständigt om det stening till döds i AFGHANISTAN PÅ VÅLDTÄKTSMÄN.. de skulle de tänkt på innan.. de kan stena sina tjejer till döds där.. efter att de våldtagit syrran på beställning av mamman… de kan få smaka på sin egen  medicin… OCH JA, DET FINNS ETT SÄRSKILT HELVETE FÖR KVINNOR SOM SVIKER ANDRA KVINNOR 😉
Å så har vi rapporten från Marcus i Skåne att det är ”rökigt” på himlen.. ja,tydligen ska vi få ”blodsregn” från bränderna i södra Europa.. han undrar oxå en hel del om bränderna i USA.. är de verkligen ”naturliga” ?  Kan stålet på bilar smälta vid 800 grader? Eller krävs det över 1000? Likadan fråga som 9/11 faktiskt.. där brandchefen meddelade att det var nåt lurt med detta.. han såg ju resterna av det som smält stålet på asfalten och analyserade det oxå..   ja, det lär väl bli inbördeskrig i USA när det blir känt vad Satanistklubben syssalt med..  Frågan är nu om det är Sionisterna eller Jesuiterna och/eller Vatikanen som ligger bakom ? Eller det en och samma klubb? Eric Phelps menade ju att Jesuiterna kontrollerar alla , inklusive ortodoxa frimurar judar ? Hmm.. nån med input får gärna höra av sig.. jobbar på det nu i boken o tomtar & troll & spöken & andra demoner..
Hans  tycker vi ska hjälpa våra kroppar med CBD olja… ingen dum idé faktiskt?  Har skrivit lite om det i FIGHT SICKNESS.  Om inte industrin vore så hysterisk om det och gjort det olagligt ? Bara en sån sak liksom, allt som motverkar cancer blir väl olagligt, inkl solen? Ja, de ville ju ”solsäkra” våra skolgårdar.. samtidigt som de sätter mobilmaster utanför dem och dagis och hävdar att ALLT ÄR UNDER KONTROLL & SÄKERT..  😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s