Absurdistan levererar

Goodbye Sweden 6 min- hur Sverige ses utifrån som ”världens våldtäktsland” & utvisar kristna.

När det gäller ”Absurdistan” levererar och Vart går dina pengar? Kan man skriva en bibel snart.. Jag har tvekat att skriva för jag har inte valt tipsa maffian och alla bedragare om alla knep som deras ”vänner” har.  Skatteverket är förtvivlade då man skickar in förfalskade kontrolluppgifter som blåser oss på miljoner.. Detta är organiserad brottslighet för att få ut A-kassa  när de sedan ”säger upp sig” .. en ny variant på bluff-fakturor där man inkasserar momspengar man aldrig lagt ut för.  
Vidare rapporteras att det tydligen är möjligt att inkassera barnbidrag utan att bevisa att man har barn om man är här illegalt. Att vara här olagligt är snart ingen skillnad alls mot att vara här lagligt. Man verkar ha samma rätt till försörjning och vård? Har man inga plikter alls? Varför inte skrota hela systemet överhuvudtaget och bara öppna gränserna? Vi kan lägga ner alla myndigheter och advokater och poliser och rubbet som bara kostar pengar? Varje man för en själv liksom? Skjut först och fråga sen.. typ.. som Dirty Harry eller nån gjorde..
En man bosatt i Irak har påstås ha  lurat till sig närmare 800 000 kronor i bidrag de senaste åren, rapporterar Nynäshamns-Posten.  irakisk medborgare med uppehålls­tillstånd  flyttade tillbaka till hemlandet men fortsatte ansöka bidrag,!
Förutom alla pengar vi betalar för nedmonteringen av vårt land, och äran att se vår flagga och kristna symboler o traditioner spottas på och tas bort,  så utvisas de integrerade med jobb på löpande band.. liksom antagligen de förföljda.. Man undrar ju lite vilka som styr det där verket egentligen? Aliens?
Eskilstuna kuriren skriver bl a om ett par med jobb och egenköpt bostad, som bott här  i 10 år plötsligt ska utvisas..
Systemuytvecklaren Safinaz Awad från Syrien ska också utvisas till Grejkland..
Programmeraren Aleksei Magusev som arbetar på Addicts ska oxå utvisas för att han tagit för lite lön.. precis som en annan jag skrivit om som var forskare för ett bio-tech företag
Trenden verkar vara att utvisa kompetenta utbildade människor och  behålla outbildade ? Vars intresse att både studera, jobba, lära sig svenska och intererars i svensk kultur kan ifrågasättas? Det verkar snarare som att de vill att vi ska anpassa oss till dem när de vill hålla kurser om det ena än det andra förutom att starta egna skolor och ha böneutrop i deras skattefinansierade moskeéer mm. Göteborgsposten skriver om detta 6/2.
I januari kom beskedet att paret Kutic från Bosnien ska utvisas trots kvalificerade fasta jobb, egen lägenhet och att de har bott här i  fem år, anledningen, deras chef hade inte sett till att deras försäkring var enligt kollektivavtal.  MV har kort efter beslutet ändrat sin praxis men vill inte riva upp detta beslut som överklagats till max som förstås kostat oss massor av pengar.   

Miranda 24, förde över pengar till sina föräldrars konto, för att de skulle vara i säkert förvar. Det är anledningen till att Migrationsverket nu väljer att inte förlänga hennes uppehållstillstånd. Hon flyttade till Sverige, från USA för att studera.. Efter ett och ett halvt år pratar  hon flytande svenska, har en svensk pojkvän och jobbar extra på PR-byrå..Nu måste hon lämna landet, bara månader innan hon hunnit slutföra sina studier. För att hon förde över delar av sina sparade pengar till föräldrarnas konto. Under två månader hade hon därför mindre pengar på sitt eget konto än försörjningskravet. den som vill ha uppehållstillstånd för studier i Sverige ha minst 80 640 kronor per år att leva för. Miranda Andersson hade mer än så, men trodde inte att pengarna behövde finnas synliga på bankkontot under hela vistelsen.https://www.expressen.se/nyheter/miranda-far-inte-stanna-i-sverige-forstar-inte/

En vän till mig  från forna Jugoslavien berättar:  ( betr artikel om övergrepp på förläggningar)

 Jag kan ej läsa artikel om de pojkar från de länder då jag inte träffat någon från dessa länder i min 40-åriga liv. Men jag har bott själv i flyktingförläggning och måste säga att man är så utsatt då. Man blev utsatt för det ena och andra. Män kom och kunde göra vad de ville. För om man klagade så fick man ej uppehållstillstånd och man va rädd för att skickas tillbaka till kriget vilket vi försökte fly ifrån. Alltså det var folk som ville utnyttja oss och tur i oturen att jag hade en storebror så jag var lite modigare och kunde skrika så jag var inte av intresse. Jag gjorde en anmälan men den la de ner eftersom jag inte hade uppehållstillstånd så skulle det inte gå att bli rättvist… om det nu skulle bli det… men massa äldre män. Kom … det var som om man var på zoo. De tittade valde och körde ut med flickorna. Många blev mycket dåliga. Psykiskt:(
De satte oss i konteiner mitt på fältet. Man hade ingenstans att fly…

Läser vad du skriver … men ibland kan jag ej komma åt datorn… så lite svårt på mobilen…
Är så rädd vad som händer och hur skall det gå för mina barn och alla andra barn…

Tänker att när jag kom då 93. Vi fick inte välja var vi skall åks. Vi betalade biljett ca 50 000 per person. Många ggr… vi lyckades från femte försök… det kom bussar. Vi hoppade in. Gick igenom konstiga städer där det kom soldater och valde ut vem som skall följa med…
Jag var 16. Rädd för allt. Kunde ej kissa i veckor så rädd jag var… en droppe efter en…
Det värsta var att man i samma buss hade även de som försökte mörda mina grannar . Även de som var i koncentration läger och va halvdöda… Man vågade inte säga nåt… man orkade inte …
Visst är det orättvist…Kom då till Malmö började skolan efter ett år…Då var det hakkors fastklistrad dagligen på min skåp. På våra dörrar kletade de massa skit. Vi va rädda att sova. Polisen kunde ej göra nåt. De rekommenderade att vi bor på Rosengård typ det blir bättre… vi ville inte… vi bjöd grannar på grillfester de blev våra vänner… sakta men säkert blev vi accepterade.
Men det var tufft…

Vet ej varför skriver jag detta men ville dela med… den delen av mitt liv har jag inte bearbetat än riktigt…det var tufft och jobbigt… va så avundsjuk på mina kusiner som stannade kvar… de flesta dog men ändå… de dog snabbt… jag dör varje dag lite 😞

Jag hade underbart liv. Mina föräldrar med. Hus. Sommar hus. Stuga i fjällen. Vi var inte rika. Men man kunde leva så bra i fd Yugoslavien bara man försökte … jag är nu i min mammas ålder tänk att börja från noll… man får CSN lån. Den har vi än inte lämnat tillbaka… det tar tid… men man är tacksam…hur hade det gått utan det… vi jobbar och gör rätt ifrån oss. Alla… alla jag känner… men alla hamnar i samma säck ändå… jag ville åka tillbaka och leva i mitt stad men där bor ingen jag känner… det var etnisk rensning… tänk att det är inte en enda familj kvar man kände då man bodde där… alla har flyttat ut… ingenting är likadant … att gå på dessa gator är som att gå i en främmande stad. Ingen känner igen en… här känner jag många… men vad kan jag kalla mitt hem… ?
Oh vad jag är ledsen idag… Massa tankar… Vill göra förändring men känner mig så liten ibland… ”Jag blir rörd av att läsa hennes berättelse och vet att den inte är unik. Flera överlevande från krig som flytt, t ex Bianca Murtadic berättar om rädslor för att klimatet i Sverige och Europa nu är precis som innan kriget hos dem. Vi förstår ingenting. De har luktat faran på mils avstånd. De är inte bara rädda utan skräckslagna. krigets fasor har vi här inte upplevt på vildögt länge. Vi är inte immuna. Dessutom har vi ingått militärpakt med EU som är emot svensk grundlag om jag förstått rätt.

Joakim Jonasson gjorde i oktober 2017 en studie om sexualbrott, dock har vissa domstolar vägrat samarbeta.

”I januari 2017 meddelade .. Morgan Johansson (S) att regeringen inte tänkte ge BRÅ i uppdrag att ta fram färsk statistik över brottslingars härkomst. Detta trots att det gått över ett decennium… Sveriges demografi ändrats kraftigt.. ovilja att ta fram officiell statistik sådde inspiration till undersökningen jag nu genomfört…. jag ville få en komplett bild av situationen, …studera alla fällande sexualbrottsdomar… över fyra tusen domar ….undersökningen innehåller olika antal domar från år till år. Skillnaden är speciellt tydlig för 2012, eftersom brottsdomar gallras efter fem år och, och för 2017 eftersom undersökningen gjordes innan sista kvartalet.

Undersökningen omfattar inte samtliga sexualbrottsdomar även om det var ambitionen. Förklaringen är komplicerad men redogörs för i kapitlet Om undersökningen . Därför går det inte göra en absolut jämförelse med anmälda brott, enligt Brottsförebyggande Rådets statistik,men min uppfattning är att cirka 5% av anmälda sexbrott leder till fällande dom.
Grova våldtäkter
• Män med utomeuropeisk härkomst begår 84% av grova våldtäkter; svenskar kommer först på fjärde plats i antal dömda individer för det brottet, efter afghaner, irakier och somalier.
• Landsgrupper med högst faktor / sannolikhet att begå grov våldtäkt är i turordning algerier, afghaner, tunisier, marockaner och palestinier.
• Nästan två av tre grova våldtäkter begås av asylsökande eller män som getts uppehållstillstånd (oräknat EU–medborgare). Var fjärde grov våldtäkt begås av första eller andra generationens invandrare.
Överfallsvåldtäkter
• Män med europeisk härkomst begår färre överfalls– och gruppvåldtäkter än män med härkomst från samtliga andra regioner.
• Svenska män med två inrikes födda föräldrar har begått 4,4% av överfallsvåldtäkter de senaste fem åren.
• Flest överfallsvåldtäkter räknat i individer begås i turordning av somalier, eritreaner, algerier, irakier och gambier.
• Landsgrupper med högst faktor / sannolikhet att begå överfallsvåldtäkt är algerier, gambier och kenyaner.
• Flest överfallsvåldtäkter begås i Stockholm, Hudiksvall och Eskilstuna. Malmö kommer först på 8:e plats och Göteborg på 17:e.
Gruppvåldtäkter
• 90% av gruppvåldtäkter begås av män med utomeuropeisk härkomst. Var fjärde våldtäktsman som agerat i grupp är afghan.
• Svenska män med två inrikes födda föräldrar har begått 6,7% av gruppvåldtäkter de senaste fem åren.
• Flest våldtäktsmän som agerat i grupp har dömts i Ystad, Eksjö och Uppsala. Göteborg är på 11:e plats, Stockholm 16:e och Malmö 21:a.

Sexuellt ofredande
• Utlänningar ofredar svenskar sexuellt i mycket större utsträckning än andra utlänningar, i de undersökta fall där målsäganden inte omfattas av sekretess.
• Nicaraguaner, algerier, afghaner och palestinier har högst faktor / sannolikhet att begå Sexuellt ofredande.
• Hälften av de som döms för Sexuellt ofredande straffas enbart med böter. 91% av dömda undviker fängelse.
• Män med europeisk härkomst begår i högst utsträckning andra former av Sexuellt ofredande än tafsning. Fler än tre fjärdedelar av afrikaner dömda för Sexuellt ofredande har tafsat.
Prostitution
• De flesta som döms för koppleri, 57%, är rumäner. Det döms fler än dubbelt så många rumäner för koppleri än svenskar.
• Majoriteten av offren för koppleri är utländska kvinnor från samma land som kopplaren.
Homovåldtäkter
• Andelen homovåldtäkter av totala våldtäkter har stigit kraftigt sedan 2015. De senaste två åren är var tionde våldtäktsman dömd för att ha våldtagit en annan man. ( se min fg artikel samt SVT:s granskning)
• De senaste två åren har våldtäktsmän som gruppvåldtagit män blivit den i särklass vanligaste kategorin av homovåldtäkt.
• Gruppvåldtäkter mot män har till 85% begåtts av afghaner och till 15% av iranier.
Övrigt
• Adopterade män — från nästan alla landsgrupper — begår sexualbrott i högre utsträckning än inte bara svenskar, utan även icke adopterade från samma landsgrupp.

Enligt BRå anmäldes 6720 våldtäkter under 2016…Jag förutsätter ändå att undersökningen antingen kommer försöka tigas ihjäl eller relativiseras….Vanligtvis studeras anmälda brott och då kan relativisterna använda  fantasibegreppet ”ökad anmälningsbenägenhet” för att mota
fakta i grind. Det förut så populära fantasibegreppet ”mörkertal” används sällan efter det blev allmänt känt hur stor del av brott elitens gunstlingar står för. Fenomen som ökad anmälningsbenägenhet och mörkertal finns självklart, men det som är utmärkande för kriminologer är att de använder begreppen som verktyg för att justera statistik efter eget tycke och smak. Denna undersökning bygger enbart på fakta.  Relativisternas okrönte konung Jerzy Sarnecki tog nog priset när han i Metro januari
2016 försökte hävda att utlänningars överrepresentation i våldtäkter skulle bero på socioekonomiska faktorer. Man kan undra vilken forskning baserad i verkligheten skulle visa att fattigdom ger män lust att våldta kvinnor. Marxister som Jerzy Sarnecki ser brott som en slags klasskamp och förefaller motiveras av att hindra effektiva lösningar snarare än att minska brottsligheten. Det går tvärtom att relativisera åt andra hållet med mycket starkare grund att stå på. Hur många åklagare använder sin makt till att påverka statistiken genom att sätta ribban lägre för åtal mot svenskar än utlänningar? Det kan både vara ett medvetet val — det framgår av utvisningsstatistiken hur många åklagare inte ens tycker utländska våldtäktsmän ska riskera utvisning — men också omedvetet, att de känner press uppifrån att försöka forma kriminalstatistiken enligt den politiskt korrekta bilden. Rättsmedicinalverkets utredningar av ensamkommande flyktingbarn har bedömt att —
av de som testats — har runt 80% har varit 18 år eller äldre. Åldersbedrägerier har fått
många konsekvenser för samhället, varav en är att dessa män åtnjuter kraftig straffrabatt
och undgår utvisning om de döms för brott. Efter flera år har en klasskillnad utkristalliserat
sig där dessa behandlas med silkesvantar medan svenska män i samma ålder, eller också för
den delen andra generationens invandrare, straffas korrekt enligt nuvarande lagstiftning. Det
är en enorm rättsskandal att en åldersbluffande utlänning kan komma undan med ett års
ungdomsvård för grov våldtäkt medan en svensk döms till 6 års fängelse för samma brott.
Det kan tyckas att båda borde straffas med 20 års fängelse, men det är en annan diskussion.” Läs hela utredningen härForskning om våldsbrott,  där våldtäkt ingår, visar att huvudförklaringen är att det finns  socioekonomiska skillnader mellan majoriteten svenskar och de med utländsk bakgrund.”Jerzy Sarnecki, Metro 15/1-16   Denna man har jag skrivit om tidigare och att han nu senast i veckan går ut och säger att ”läget är jävligt allvarligt”  beträffande den organiserade brottsligheten och att ”det kommer som en överraskning” får mig att behöva ta riktigt djupa andetag för att inte tappa fattningen, särskilt när jag vet att det inte spelar någon roll vad polisen än gör för att ”buset ”släpps antingen ut igen direkt för att de är för ”unga” eller får rabatter på en redan patetisk straffskala eller frikänns helt och hållet för anledningar jag inte ens vet.. Hovrätten skriver dessutom oftast ner domar som om de vore mutade nyttiga idioter av Illuminati. ” Våldtäkten skedde i turordning och är därför inte en gruppvåldtäkt” . Att inneha vapen för ett helt kompani med bomber och granater man smugglat från forna Jugoslavien är INTE grovt vapenbrott och ges endast tre månaders fängelse, trots intensivt arbete och bevis av både svensk och internationell polis. Däremot ges tjuvar som stulit fågelägg åtta månaders fängelse och de var pensionärer. Likadant våldtäkt på 13 åring i skoltoaletten analt och vaginalt, tre månader. 

Givetvis kommer vi gå i konkurs inom snar framtid också ;
Om vi förutsätter en situation av ”allting lika”, dvs inte allt för stora förändringar i ekonomin skulle underskotten för Sveriges kommuner och landsting ligga på 62 miljarder 2022. Det kan mycket väl komma att ändras och situationen kan bli ännu värre.
– Vi kan inte fortsätta som i dag, så är det. Då ökar gapet mellan intäkterna och kostnaderna med ungefär 20 miljarder per år, säger Annika Wallenskog, chefsekonom på Sveriges Kommuner och Landsting (SKL) till Dagens Samhälle.
Situationen liknar den ekonomiska krisen på 90-talet som tvingade regeringen att införa tuffa sparkrav på den offentliga sektorn. Bland annat delegerades en stor del av ansvaret från statlig nivå ner på kommunerna.   https://nyheteridag.se/gigantiskt-miljardunderskott-i-valfarden-vantar-sverige-under-nasta-regering/

Ja framtiden ser inte särskilt lovande ut? Det kanske är därför så många skattebetalare flyr till Spanien och Thailand mm. Men det ses inte med blida ögon av regeringen och ska straffas med skatt...

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s