allt fler vaknar


Har ni märk nu att allt går i ett rasande tempo, folk vaknar, lär sig nytt varje dag. Det som tidigare aldrig nämndes är nu main stream? 

Alla vet idag vad Illuminati är, Bilderberggruppen, Frimurarna och alla andra slutna sällskap. Man vet att politikerna är korrumperade och styrs av eliten, Kabalen från ovan. Alla partier lyder under samma elit. Man vet att många i elitkretsar ägnar sig åt pedofili och har satanism som religion. Att Påven är satanist och många präster. Allt detta har man byggt upp i ett system av utpressning och korruption.

Man vet att Eliten gör allt för att behålla makten, till och med hittar på terrordåd för att vilseleda och skrämma folk. Man vet att säkerhetstjänsterna som Säpo, CIA, MI6, Mossad, KGB osv, sitter i samma båt och jobbar för eliten, inte för folket. Man vet att bankerna lånar ut pengar som man inte har (kriminellt). Hela pengasystemet är ett pyramidspel som måste rasa. Man vet att media styrs och ägs av eliten. Media har varit elitens propagandakanaler i över 100 år för att kontrollera folk.

Frimurarna har funnits i 1000-tals år och korrumperat via hemliga sällskap. Hela rättsväsendet är infiltrerat och korrumperat av frimurare. Hela det politiska systemet är från början konstruerat och anordnat av eliten för att skapa en illusion av demokrati. En demokrati som aldrig har existerat.
Folket vet att man via Tavistock och Mocking Bird, utstuderat har haft en agenda att via media och utbildning vilseleda och fördumma folket.

Man vet att Eliten vill införa en världsregering NWO, New World Order och utplåna större delen av mänskligheten. Man vet att man gör det via soft kill eller slow kill. Dvs man förgiftar människornas miljö med vacciner, mediciner, GMO, besprutning(glyfosat), Geoengineering(förgiftar luften), 5G, AI, Fluor i tandkräm, vatten, nervgifter i maten som smakförstärkare och gluten och socker. Allt detta ger sjukdomar, cancer m.m. Man vet att all underhållning som sport, filmer och spel endast är till för distraktion så att folket aldrig ska fundera över vem som har kontrollen.

Man vet att Climate Change och global warming endast är en lögn för att kunna beskatta folket för i stort sett allt som vi gör. Vi vet att det mesta som lärs ut i skolan är lögner. Historia, religion och samhällskunskap är rena lögner. Vi vet att till och med musiken förstörde man för att skapa dissonans. Dvs tonskalan höjdes från det naturliga A 432 Hz till 440 Hz vilket får en förödande effekt. Vi vet att Nazisterna aldrig förlorade kriget utan flyttades till USA via Operation Paperclip för fortsatt arbete. Än i dag finns dessa Nazistkretsar kvar, CIA är en del av detta. Man vet att man utövar mind control på olika sätt och Nazisterna i USA gjorde grymma experiment på det under MK Ultra osv. Vi vet att eliten lagt beslag på teknikutveckling som ligger bortom vad de flesta känner till. All denna teknikutveckling kommer nu att släppas fri.

Vi vet även att hela den era som har härskats av denna psykopat elit nu är förbi. Vi kommer att få se ett paradigmskifte nu 2018 när allt det här rullas upp i main stream.
Det går inte längre att förneka när alla känner till det. Alla vet att kejsaren är naken. Allt vi känner till är en lögn. Kejsaren har inga kläder. Det är bara något som media och eliten har lurat i folket. Om alla öppnar ögonen så ser dom faktiskt att det är sant, det går inte att förneka det längre. Inte ens om man blundar. En era av lögner, girighet och förtryck går nu i graven för något nytt och mycket mer spännande där vi kommer att få se en sagolik utveckling som vi aldrig tidigare har skådat. Så var det med den saken.

Nu vänder vi blad, nya kapitel ska skrivas   text: Martin Borin

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s