Viktigt om kvinnodagen

#kvinnodagen uppmärksammar vi alla fantastiska kvinnor vi haft i historien o påminner att Marie Curie fått nobelpriset TVÅ gånger, (i kemi & fysik. Hon dog senare av sina upptäckter). Dr Rauni Kilde är en annan fantastisk kvinna som dog nyligen, troligen oxå pga sina ”upptäckter” och förmågor o har skrivit boken ” Det finns ingen död”.
Malala från Pakistan fick som yngsta, 20-åring fredspriset pga sitt arbete för flickors rätt till utbildning som är talibanernas mål att stoppa i världen o inte tillåta dem att gå utanför dörren. Genom våld samt hot om våld o att spränga flickskolor samt förgifta mat & luft där så många dött har de effektivt stoppat detta. Hon blev skjuten I huvudet av dem när hon var 15 pga sitt arbete men överlevde.

Syftet från FN var att uppmärksamma att de MÄNSKLIGA RÄTTIGHETERNA oxå ska GÄLLA KVINNOR , därav är #kairo konventionen ett skämt för att tillåta #sharia o Saudi sitta med i rådet för kvinnors rättigheter.
I 30 andra länder är det HELGDAG idag, skriver Aftonbladet idag och att #Metoo -rörelsen fått kvinnor att anmäla sexuella övergrepp är fantastiskt… än mer fantastiskt är ju att satsa på att få bort trafficking & pedofili & utreda våldtäkter o misshandel istället för att lägga dem på hög o trakassera offren ytterligare o ge förövare ersättning samt att ta ett krafttag mot den sexualisering som förekommer i media av barn samt satanistiska inslag o symboler där flickor o kvinnor är just sex-objekt. #Peddogate har haft Satanistiska inslag o vi undrar vad de gör i Bohemian club & Grove?
• 62 miljoner får aldrig gå skolan ( hur stor del beror på Sharia?)
• 130 miljoner får aldrig gå gymnasiet ( – ” )
• 47 000 gifts bort VARJE DAG till nån de ej valt, från 9 års ålder ( – ”)
• I Sverige fick vi rösträtt 1921 ) (när fick de de i Sharia-land? )
• Kyrkan i Rom inskränkte runt år 600 kvinnors tidigare rättigheter till arv/egendom mm
• ”Islamiska revolutionen” i slutet av 70-talet inskränkte kvinnors rättigheter att klä sig, vistas utanför hemmet, gå i skolan , etc. ( får de köra bil i Saudi än? )
• I Asien är synen på flickor o kvinnor låg (precis som i Sharia-kultur) En del menar tom att de saknar själ. Pga denna syn så utnyttjas de grovt sexuellt o trafficking.
• På grund av Sharia tillåts inte många flickor utbilda sig till barnmorskor & läkare & pga detta är det farligt att föda barn & bli sjuk då de inte tillåts träffa manlig läkare.
* Pga kultur blir flickor gravida så tidigt som 11 år o dör ofta i barnsäng.
* 45,8 miljoner befinner sig i en slaverisituation varav 1,2 miljoner barn är offer för sexuella ändamål, organhandel, adoption och slavarbete. Huvudparten e sexuella ändamål 60- 70 % av all människohandel. 95 % kvinnor och barn. Ca 15 % är män utnyttjas som arbetskraft. Läs mer här.. http://realstars.eu/om-trafficking/fakta-om-trafficking/ #Notme : http://nikkicocaracha.blogspot.se/…/metoo-tar-fokus-fran-de…
Hederskultur http://nikkicocaracha.blogspot.se/…/hon-sag-sin-basta-van-b…

Avslutningsvis får Dr Rauni Kilde som förespråkar att kärlek är allt som betyder något, berätta om industrin , Mind Control , mobiler & sjukdom mm.. Kärlek handlar om respekt, omtanke och tillit. Visa det även till kvinnor.. https://www.youtube.com/watch?v=10jCh9JNlkc&t=29s

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s