Hyckleriet mot cannabis fortsätter

on

Medans det ena fallet efter det andra rapporteras om mirakulösa tillfrisknanden av cancer, duggar lika tätt som antal fall det hjälper barn o vuxna med neurologiska besvär som autism /aspberger/adhd/add, epilepsi Parkinsons , MS etc, så håller våra kära folkvalda dubbla standarder som vanligt.
Samtidigt som politiker/myndigheter vill hindra vanliga människor att bruka det för att kunna nyttja i medicinskt syfte så främjar de industrin att ta patent på det o använda det för egen vinning
– > https://tompride.wordpress.com/2018/03/12/husband-of-anti-cannabis-uk-drugs-minister-grows-cannabis/
Ms Atkins ovan har gått lite väl långt. Samtidigt som hon i parlamentet argumenterar starkt för att ”DET FINNS INGET MEDICINSKT VÄRDE I CANNABIS- så ger hon sin egen man Mr Kenward, som är chef för British Sugar, tillstånd att odla 45 hektar  o sälja det utomlands. Hans bolag jobbar med GW Pharmaceuticals, som utvecklar drogen Epidiolex, mot epilepsi. Ms Atkins menar på något vänster att kriminaliteten med beväpnade skjutglada galningar skulle öka om man gjorde det lagligt? -> https://www.rt.com/uk/418696-drugs-tory-minister-husband/
Hur tänkte hon då?  Hon kanske missade att det var neuroleptika som gjorde folk till skjutglada galningar? såna som #INDUSTRIN tjänar #TRILJARDER på att droga våra barn med neurlogiska besvär, som de själva orsakat med sina vacciner o glyfosat, aspartam o fluor som speedar upp processen och släpper in det i hjärnan och gör en bokstavligen galen. Det finns kemi bakom detta. Det är inget påhitt och det är ingen slump. Det är ingen som har haft otur här när de tänkte. Det är noga uträknat att VI ska bli nyttiga naiva idioter. Naiva är vi redan som inte fattar vidden av deras bedrägeri.
Samtidigt som dessa ”människor” ( stort frågetecken på vissa) för en agenda utåt har de en helt annan dold. I många fall bryr de sig inte ens om att dölja den, som t ex att vi ska chippas hela bunten o vår åsiktsfrihet begränsas i lagen. I praktiken är den redan det eftersom de äger alla MSM, Sociala medier o Google o förföljer folk via skattefinansierade ( + Soros /CIA /NSA black budget de 21 saknade triljoner USD – se Unacknowledged )  drev samt åtalar folk lite godtyckligt.

 Det handlar om makt och kontroll av hela mänskligheten. Bayer, som tog patent på heroin redan 1874 o har ett mycket dolt förflutet kopplat med Nazionisternas framväxt som de finansierat mha det heliga o dess påve Pius X11 samt svarta dito. Faber fabriken låg bredvid Auschwitz där fångarna jobbade o blev experimenterade på.

Opium har använts minst 6500 år och heroinet (diacetylmorphine) är ett derivat från OPIUM när man kokat det med andra ämnen som tex morfin redan 1874. 23 år senare stjäl tyska Bayer detta o tar patent på syntetiseringen när de försöker tillverka CODEIN. 1899 säljer de ETT TON heroin om året till 23 LÄNDER som de marknadsförde hårt som en ICKE BEROENDE -FRAMKALLANDE HOSTMEDICIN TILL BARN.
I videon här  berättar en läkare om sin yngsta patient, en åtta månaders bebis med en tumör i hjärnan som inte kunde opereras. Familjen satte CBD olja på nappen med växande styrka, två gånger om dagen så den försvann inom några månader -> http://ushealthtimes.com/cannabis-oil-cures-8-month-old-infant-of-cancer-dissolving-large-inoperable-tumor-in-8-months/
Cannabis finns i vår egen DNA med receptorer i våra celler o tillverkas av vår egen kropp. Det har antagligen alltid använts av oss o varit en stapelvara eftersom det finns i vår DNA där den bla främjar den viktiga homeostasen (balansen) i cellerna . Eftersom det verkar centralt i ALLA celler hjälper det mot #ALLA åkommor och förbättrar hälsan markant. Det är välkänt att det fungerar mot allt från Cancer till Parkinsons vilket troligen är en av anledningarna till att det blev förbjudet förutom att växten hampa i sig är en ren mirakelväxt på alla områden och att det är svårare att manipulera folks hjärnor till naiva nyttiga idioter me det, den sk, Mind Control som de hjärntvättade inte tror existerar, just pga att de är hjärntvättade.
Titta  på  10 sek långa videon här o fundera över hur denna pappa skulle känna sig om han inte kunde ge detta till sitt barn? 


Samt videon högst upp som på nåra få minuter långa som klart o tydligt förklarar mer samt sveket mot oss. Sjävklart vill vi att du gillar/delar /kommenterar så mycket som möjligt innan ALLA videos har försvunnit. Den om Rockefellers historia med kontrollen av industrin o utbildningen av läkare med den sk, FLEXNER-report är redan borta samt minst 10 000 andra. Nazionisterna med STASI & Gestapo jobbar snabbt o desperat nu. Det hänger på dig om de skall lyckas. Tillsammans gör vi skillnad men inte ensamma. ❤ BE THE CHANGE U WANT TO SEE! <

Gilla o dela både  denna artikel samt sidan Fight Sickness på FB o inlägget o bjud gärna in andra samt länka & kommentera mera om detta!

2 kommentarer Lägg till din

  1. Nikki Jansson skriver:

    Folk dör pga syntetiska droger. Detta dör inga av o bör legaliseras för att minska dödsfall bland både sjuka o kriminella o kriminalitet

    Gilla

  2. Kristina Juhas skriver:

    Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com1. Ta med din pojkvän tillbaka2. Ta med din man tillbaka3. Ta med din fru tillbaka4. Ta med din flickvän tillbaka5. Vinn lotteri6. Främjande på kontor7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt8. Fullständig bot av någon form av sjukdom9. äktenskapsengagemang och så många fler.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s