Slakten på vita i Syd Afrika -Trump drar in 315 M USD

Trump sägs hotat att dra in stödet till Syd Afrika och enligt denna artikel drar hand in 315 Miljoner USD . Jag håller med och hoppas resten av världen följer med. Vi kan inte stödja folk som mördar och förtrycker. Vissa kanske menar att de får igen för gammal ost pga slavhandeln. Då bör man läsa på lite vilka som stod för den . Sök på slavetraders och se på de mer oberoende källorna på youtube mm. eftersom MSM kanske inte gillar detta särskilt väl. 
Det vekar faktiskt inte bättre än att vi har ett medvetet planerat folkmord på vita i hela världen?
http://www.hinnews.com/za/national-news/breaking-news-trump-to-cut-315m-us-aid-to-south-africa-over-white-genocide/ 
Söker man på nyheter på SA pågoogle kommer det upp från Helsingborgs dagblad att parlamentet antagit en lag om att föra över land och gårdar till svarta från vita. ” Vi måste säkerställa att vi återupprättar värdigheten hos vårt folk utan att kompensera de kriminella som stal vårt land”  sa Malena ledare för EEF. ( Left Loonies) .  Inte ett ljud om att vita torteras ihjäl tills de dör? Är det TT som skickat den filtrerade nyheten?  Är det samma idioter i SA som står bakom denna idioti? Precis som med ISIS? I det planerade folkmordet?

PÅ youtube kan man se deras ”Parti- möten”  även med Mandela där de sjunger kampsånger att de ska mörda de vita.  Sök på ANC kill the BOER. Där kan man även läsa att polisen inte gör något utan verkar snarare vara inblandade? Precis som i Juarez Mexico samt Pakistan m fl ställen i världen.  Folk som blir dödade för att ha försvarat farmare och skadade

Enbrt i februari i år har 30 gårdar attackerats och 15 st mördats. Detta sker med tortyr o lemlästning. Hur mnga som överlevt o nu lever överlever i helvetet framgår inte. Detta har pågått i flera år och jag har fått videos i messenger från privaat medborgare som desperat ber om hjlp eftersom FN verkar knäpptyst liksom EU och alla organistationer? Hur kan det komma sig att det rapporteras så lite?
Tydligen var det nån ledare som desperat bad de vita farmare som flytt att komna tillbaka eftersom de svälter när ingen mat finns längre? 
Som man bäddar får man ligga… om man misshandlar och mördar och folk flyr.. ska man då ha medlidande med dem sen?

Killing Of White Farmers: Here’s What The Zulu King Goodwill Zwelithini Thinks; ”If we are being honest with ourselves, these…initiatives have failed to take us forward from our sad past. We tolerate rather than embrace each other. If someone has been called a monkey that should shock the whole nation, not just black people, because such statements take us back as a nation.

If a farmer is killed there should be widespread condemnation of such acts, not only from white farmers, but from all of us because the victim is a South African irrespective of where he comes from.”
The Democratic Alliance (DA) lamented that 30 farms have being attacked. And, that 15 people have lost their lives in farm murders across the country since the beginning of the month – February.
“We simply cannot allow for these horrendous acts to continue and for our rural communities to live in constant fear.
“The DA will continue to call on government to implement rural safety units to protect rural communities against violent crime,” the party stated then.
King Zwelithini made the remarks while he delivering a speech at the official opening of the KwaZulu-Natal legislature in Pietermaritzburg.http://www.hinnews.com/za/national-news/killing-of-white-farmers-heres-what-the-zulu-king-goodwill-zwelithini-thinks/

Se nedanstående video om vilka slavhandlarna var o hur de ”porträtteras” i filmer med kristna kors och biblar etc felaktigt. Kan det bero på vilka som gjort filmen o äger bolagen`som vill måla en falsk bild av historien som allt annat?

 

I den här artikeln https://www.svt.se/opinion/per-wastberg-om-mugabe-zimbabwe  berättar Per Wästberg 17/11- 17 hur han som vän till Mugabe i Zimbabwe (nordost om SA) fick se honom förvandlas till mördande psykopat som ska hämnas (  där 2 miljoner dog
” När Sally ( hans fru) dog klipptes hans band med verkligheten, han blev instängd, allt mer paranoisk, misstrodde de flesta.
Han klarade inga förluster. Valet 2000 förlorade han. Hämnden var att plundra de vita farmerna, göra en miljon lantarbetare hemlösa, låta De Gröna Bombarna ostraffat tortera och våldta motståndare.
Ekonomin raserades, hatet blev hans hårdvaluta.
Diamanter upptäcktes och togs i beslag för att bekosta livgardet. Pressen ströps. Sjukhusen förbjöds ta hand om dem som drabbats av elchocker och syra i ansiktet. Läkarna flydde. Två tredjedelar av den arbetande befolkningen hade för tio år sen lämnat landet med dåtidens högsta inflation, lägsta livslängd, största andel föräldralösa och aidssjuka.
Sedan FN påpekat att vanstyret lett till två miljoner döda i svält, aids, terror, blev Kofi Annan (liksom jag som redan 1959 avvisats) förbjuden att besöka Zimbabwe.
Mugabe är sedan länge rasist, utsugare, massmördare – den värsta i Afrika efter att ha varit den till synes bäste. Det viktiga är om han och Grace äntligen är ur leken – men vem vet?”

( Läs den fruktansvärda boken  MUKIWA – a white boy in AFrica – för en lysande skildring samt även Despoternas Maskerad som i och  för sig handlar om Ugandas dito vansinne)

En kommentar Lägg till din

  1. Kristina Juhas skriver:

    Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com1. Ta med din pojkvän tillbaka2. Ta med din man tillbaka3. Ta med din fru tillbaka4. Ta med din flickvän tillbaka5. Vinn lotteri6. Främjande på kontor7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt8. Fullständig bot av någon form av sjukdom9. äktenskapsengagemang och så många fler.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s