Är Sharia en kultur eller inte?

Jag är väldigt fascinerad med vilken frenesi PK-folket hävdar att såvitt jag förstått över 90 % av alla våldtäkter begås av män av utländskt ursprung, inte har med kultur att göra? Deras förklaringsmodell är jag inte helt solklar över men att förövarna ”haft det svårt” som Jihadister hos talibanerna där de lärt sig hata kvinnor och hur man våldtar dem och torterar dem brukar ingå och att de inte fått något jobb här.

Att de inte vill ha något jobb verkar inte ens finnas på deras karta och att de är här för att sprida talibanernas fostran av dem. Vidare när de nu fullföljer talibanernas ord och våldtar kvinnorna här utan mer anledning än att hon inte är muslim med slöja och försöker ta över alla ledande positioner i samhället med sin berömda list de lär ut… så att de kan ta över ännu ett land.. så får man samtidigt inte utvisa dem till hem till Sharia-landet. I Sharia –landet kan de nämligen bli avrättade för det är den KULTUR som råder där. Och det här är min poäng, med vilken LOGIK kan man hävda att det är kulturellt ENA stunden och den ANDRA inte? Hur ska de ha det egentligen?

Jag höll faktiskt på att skratta ihjäl mig när jag högg tangentbordet om detta sist. Det var en debatt- artikel om jag tror polisens kartläggning av våldet de skulle rapportera i januari, där den ENA PK-artikeln vinklat till det att det INTE var kulturellt. Så fick man INTE uppfatta det och NÄSTA PK artikel ser jag att man HYLLAR polisen med Afghanskt ursprung som GENOM polisen föreläste för kollegor och andra att detta är en del av kulturen i Afghanistan, att bl a våldta pojkar i grupp sk Basa Bazri. Militär och polis verkar se det som sin rättighet t om och en amerikansk officer blev sparkad när han befriade en pojke som hans ”kollega” höll som fastkedjad sex-slav på förläggningen när de var där och vaktade sina opium-fält. Pojkens mamma som bönat om hjälp var dock evigt tacksam för efter två veckors fångenskap höll hennes hjärta på att brista. Lite märkligt var dock att när jag skulle skriva om detta och fota artikeln så strök de meningen att det var kultur i Afghanistan. Kanske de själva insåg att det var så tydligt när de låg bredvid varandra?

Mitt hjärta brister också- av flera anledningar . De människor som ursprungligen flytt hit har flytt från Sharia och velat ta del av vår kultur, inte hata den, pissa på den och oss som de föraktar som lägre stående varelser som i princip ska konvertera eller dö. Dessa människor har nu ingenstans att ta vägen när fienden kommer hit. Fienden är Sharia –islamister som vill lägga hela världen under sig där imamerna bestämmer vilka regler som gäller ALLT och ALLA. För dom finns ingen skillnad mellan religionen och staten. RELIGION ÄR STATEN och IMAMERNA de som bestämmer hur deras bok ska tolkas. Att där redan finns rasism, kvinnoförtryck och våldsuppmaningar till krig och det är ju inte direkt någon hit. Det ger deras fanatiska förvirrade sinnen ännu mer legitimitet.

Dessa slugna fanatiker har gjort upp en plan för länge sedan hur de ska lägga under sig hela världen och PK- maffian hjälper till. Det har tom hittat dokument om hur de ska bränna ner USA via högteknologiska micro-vapen med motiveringen att kaoset som kommer följa på den oerhörda kris både ekonomiskt och med alla hemlösa kommer ge dem möjlighet att lägga USA under sig när deras ekonomi kollapsar och hela världens också för övrigt.

Vi kan dra samma parallell till EU. De styr människor hit från Afrika samt Mellanöstern UTAN skyddsbehov för att dränera vår ekonomi likväl som rasera vårt samhälle och skapa kaos och kalabalik. Detta vet de flesta som studerat Rötäggens planer med b la Soros & Co med Nethananiu o andra dårar som krigshetsar. I princip hela USA:s styre har varit av krigshetsare med Israeliskt medborgarskap och som av en händelse skänker de massor av pengar dit och de äger mycket av vapenindustrin. att de ska invadera fem länder på fem år utan anledning säger de rent ut. ( se video) samt att de finansierat och tränat samma Al Qaida som bränner ner dem och troligen även dränkt dem i orkanerna. Lite lattjo var den sista orkanen som inte fanns på radarn och dök upp från ingenstans.

Att Soros sagt att han livs mission är att förstöra USA och likväl Europa har inte nått PK-maffians hjärnor. Möjligen att det var något som följde med vaccinet och fluoret från Rockefeller ? Kan de vaccinera bort dumheten hos PK-folket tack? Även ignoransen och arrogansen när de ändå är i farten? Annars överväger jag att anlita fiendens fiende. Tyvärr är de få . Rykten går att de Asiatiska staterna är med på tåget så då får vi hoppas deras maffia inte är det. För maffian i väst utgörs av dem. Nya rykten gör dock gällande att White Dragon Society redan fixat Japan och Korea? Hur det blir med jätten Kina vet jag inte? Att Kina är maffians flagg-skepp med den hur nya världs-ordningen är tänkt att fungera är det inte många som förstår. Då måste man studera Jesuiternas agenda, vilket man kan börja med i mina tidigare artiklar eller bok samt söka vidare på egen hand.

Det tragiska är nu att de som flytt hit nu både mordhotas och mördas av ”landsmän” och även släktingar om de inte följer Sharia. I Tyskland har de t om åkt runt i bilar och stått på torget med megafoner och skrikit att Sharia gäller alla där nu och de kommer döda alla som inte följer. Dessa män var från Tjetjenien. Det var helvetet på jorden och de är duktigt skolade i hur Sharia ska tolkas och tillämpas. Fråga de som varit där.

Samtidigt som PK-maffian i väst, med Sverige som sanslöst exempel, hyllar den kvinnoförtryckande kulturen så till den grad att Åhlens börjar sälja burkor och regeringen tar på sig slöjor och feminister försvarar våldtäktsmän i TV och hela vår egna kultur med studentsånger, flaggor och kristna uttryck ska raderas från samhället, så de ”känner sig hemma” , så växer sig protesterna i IRAN och PAKISTAN allt starkare. Där har man i och med internet fått kunskap om hur de levde innan revolutionen och Sharia tog över. Kvinnorna tar av sig slöjor trots att de riskerar hårda straff och männen har börjat bära slöja i sympati. Så samtidigt som DE vill göra sig fria från förtrycket så främjar vi det här? Vad är det som är så svårt att förstå att Slöjan är en symbol för Sharia- förtryck? Vi borde införa FÖRBUD mot heltäckande kläder och slöja i sympati. De som inte vill följa det är säkert mer än välkomna hem igen eller något annat av de nästan två hundra Sharia –staterna och snart Sverige också om vi inte sätter ner båda fötterna ordentligt i backen. Tack vare vår inkompetenta regering som skyller på att de övertagit problem från föregående regering och saknar handlingskraft såväl som förstånd så kommer väl inte detta att ske. Oförmåga att ta ansvar och skylla ifrån sig är ett utmärkande psykopat-drag. Jag misstänker tretton på dussinet i deras korridorer och ännu fler i EU och FN.

Hur vi ska befria oss från dessa psykopater är en gåta eftersom det alltid står nya i kulisserna beredda att knyta fast marionett-trådarna från Bilderberg-gruppen?

Nedan här är länkar i urval om protester i Iran samt egna tidigare artiklar. Ni som läst mina inlägg förut har sett mina förslag men fler mottages tacksamt. Snälla, lyssna på de flickor som vet vad de pratar om. Kanske vi ska skicka alla som vill ha Sharia där det redan finns? Inklusive PK-folket? Så kan de beslöja sina döttrar, hålla de från skolan och gifta bort dem som nio-åringar?  Där kan de få pisk-straff om de sjunger eller håret råkar sticka ut från slöjan och satta i fängelse och bli våldtagna där om och om igen. Givetvis kan de inte anmäla det för så kan de bli stenade till döds om de inte har fyra manliga vittnen, vilket de förstås inte har och de blir stenade till döds efter våldtäkt. LYSSNA!! detta är nämligen den kultur man vill införa här. 

Vid tangenterna
Nikki Jansson
 

https://freespeechtime.blogspot.com/2017/11/child-bride-warns-west-when-islam-comes.html 


http://nikkicocaracha.blogspot.se/2018/02/hon-sag-sin-basta-van-brannas-till-dods.html   

http://nikkicocaracha.blogspot.se/2018/01/hederskultur.html

Video: Invade seven countries in five years.. for no reason?  general Wesley . 2 min. 


Video we funded al quadia 2 min must see and share! 

In Pictures: New Islamic law in Indonesia Amid human rights concerns, Indonesian province of Aceh extends Islamic law to some 90,000 non-Muslims

https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/girl-of-enghlelab-street-iran-woman-tehran-street-no-hijab-headscarf-custody-release-nasrin-sotoudeh-a8183716.html

A woman who became a figurehead for protests in Iran after standing in a busy Tehran street without a headscarf has been released from custody, …Images of the “Girl of Enghelab Street” flashed around the world after she was filmed standing defiantly bare-headed while waving her white headscarf during a December 27 “white Wednesday” protest against Iran’s female clothing rules.
A day later economic and political protests broke out all over Iran, causing many to question what had become of the woman who removed her headscarf …Under Iranian laws that have been in place since the 1979 revolution, women are required to wear a headscarf in public, as well as long clothes covering the arms and legs. Failure to comply can result in a fine of up to 500,000 rials (£9.50) and up to two months in prisonhttps://www.aljazeera.com/indepth/inpictures/2014/11/pictures-new-islamic-law-indon-2014112811847248153.html 

thousands of Iranians have been risking punishment by taking off their hijabs (headscarves) in public and snapping photos as part of a defiant online campaign to counter the “oppressive” law.
Now, the founder of My Stealthy Freedom is urging Western tourists to join them in a show of solidarity.
Masih Alinejad, who left Iran in 2009 and now works as a journalist in New York, said non-Muslims should join the fight against compulsory dress codes.
“The Islamic Republic that demands even non-Muslims visiting Iran to wear the hijab,” she told The Independent. “When compulsory hijab affects all women, then all women should raise their voice.”
Ms Alinejad said she was inspired by the actions of an Air France cabin crew who refused to fly to Iran after being ordered to wear headscarves upon arrival in Tehran earlier this month…

https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/iranian-women-in-my-stealthy-freedom-campaign-call-on-western-tourists-to-violate-headscarf-law-to-a6996136.html 

https://www.independent.co.uk/news/people/men-in-iran-are-wearing-hijabs-in-solidarity-with-their-wives-a7160146.html 

Men in Iran are wearing hijabs in a display of solidarity with women across the country who are forced to cover their heads in public. Wearing a headscarf is strictly enforced by so-called ‘morality police’ in Iran and has been since the Islamic Revolution in 1979. Women who do not wear a hijab or are deemed to be wearing ‘bad hijab’ by having some of their hair showing face punishments ranging from fines to imprisonment.
State-funded adverts appearing on billboards in Iran present those who do not cover their hair as spoiled and dishonourable. Women are also told that by not complying, they are putting themselves at risk of unwanted sexual advances from men.
But women are leading protests against enforced hijab across the country and some have resorted to shaving their hair in order to appear in public without wearing a veil.

    

En kommentar Lägg till din

  1. Kristina Juhas skriver:

    Jag är så exalterad att min man är tillbaka efter att han har lämnat mig för en annan kvinna. Min man och jag har varit gift i ca 7 år nu. Vi är lyckligtvis gift med två barn, en pojke och en tjej. 3 månader sedan började jag märka något konstigt beteende från honom och några veckor senare fick jag reda på att min man ser någon. Han började komma hem sent från jobbet, han bryr sig knappast om mig eller barnen, Ibland går han ut och kommer inte ens tillbaka hem i ungefär 2-3 dagar. Jag gjorde allt jag kunde för att rätta till detta problem men allt till ingen nytta. Jag blev mycket orolig och behövde hjälp. När jag surfar på internet en dag kom jag över en webbplats som föreslog att Dr OGUNDU kan hjälpa till att lösa äktenskapsproblem, återställa brutna relationer och så vidare. Så jag kände att jag borde ge det ett försök. Jag kontaktade honom och berättade för mina problem och han berättade för mig vad jag skulle göra och det gjorde jag och han gjorde en stavning för mig. 24 timmar senare kom min man till mig och ber om ursäkt för de fel han gjorde och lovar att aldrig göra det igen. Ända sedan dess har allt återgått till det normala. Jag och min familj lever tillsammans lyckligt igen. Allt tack till Dr OGUNDU. Om du har något problem kontakta honom och jag garanterar dig att han hjälper dig. Han kommer inte att göra dig besviken. Maila honom på: drogunduspellcaster@gmail.com1. Ta med din pojkvän tillbaka2. Ta med din man tillbaka3. Ta med din fru tillbaka4. Ta med din flickvän tillbaka5. Vinn lotteri6. Främjande på kontor7. hjälpa dig att bli gravid, om du letar efter livmoderns frukt8. Fullständig bot av någon form av sjukdom9. äktenskapsengagemang och så många fler.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s