Vem styr oss? Enki, Lucifer, Jesus lr alla?


Intressant samtal om Enki av Robert Stanley som säger sig mött honom o fortfarande lever. Han tror i princip att de är en av skaparna av vår värld, eller SKAPAREN som oxå har medhjälpare. Han verkar tro att det bara finns en – Lucifer och gud i en o samma. PÅ något sätt skulle han ha ”multipla personligheter” o kunna vara både god o ond samtidigt, den älskande beskyddande fadern o den ursinniga hämnaren om någon inte respekterade honom, hans skapelse o gjorde honom arg. Bordeline de luxe kanske?  När man har så mycket känslor att det får explosiv kraft o det gäller då att stå på den rätta sidan. Att uppröra Enki är nog ingen bra idé.
Jag har själv försökt ta reda på var all ondska kommer ifrån och stött på många teorier  o  videos från de som läst o forskat mycket om de gamla skrifter o fynd som finns från historia. Det är rätt mycket som jag funnit mycket trovärdigt som de har  dolt för oss. På något vänster verkar de flesta styrande i samhället o även Vatikanen dyrka Lucifer? I princip solguden – universums skapare lr sonen till universums skapare. Lucifer betyder ljusbärare – han som kommer med ljuset o Lucia härstammar ju därfirån oxå. Det intressanta är att Jesus kan tolkas som solen oxå – han var född av en Virgin – Mary – somi princip kan tolkas som ISIS mångudinnan o himlafadern – den heliga anden som inte har något kön. BAAL /BAEL / BILAL betyder helt enkelt herre o var ett epitet man använde på den tiden. I Enkis Värld så blev det hans son MARDUK (MARS) som fick uppgiften attt härska över jorden. Tror han varit härskare över Mars först – och det var nu det blev trassligt för Enkis bror – ENLIL hade kommandot över jorden. De hade egentligen olika ansvarsområden men nu blev det tydligen konflikt. 

För att röra till det ännu mer finns historier om hur en annan styrka av –i princip om jag fattat rätt – varelser som åg ut som oss människor – (Nordic whites/The Pleeidans) från universum som passade på att försöka ta över styret. De gillade inte att Enki o Enlil höll slavar som arbetade i deras gruvor med att utvinna guld som de använde för något slags ändamål i de farkoster de färdades med i universum. Slavararna hade Enki o hans fru Nnhurtstag ( tillika syster) skapat genom att injecera en aphona med spermier från dem o med deras gener. Försöken pågick en tid tills man skapade Adamu. Han har olika namn på olika språk. Adam fick oxå en kvinna som sällskap Lillith- som han var missnöjd med för hon var för uppstudsig så han fick en ny, Eva, lite mer foglig.  Som biblen förtäljer lockades Eva att äta av den förbjudna kunskapens frukt av ormen o blev däefter bannlyst från Eden. pejidians symbol ska om jag minns vara rätt vara tjuren – o de skulle kommit från det stjärnsystemet- Taurus . att en kamp pågick mellan dem o sumererna / Enkis områden har man tolkat via de texter o fynd som finns. Det finns ånga bilder med krigare som sitter knäböjda öve tjurar. Tjurfäktningen o  tjurrusningen ska va en påminnelse över hur sumer besegrade dem.  de i sin tur bekämpar draken? Tänker på St Göran o draken? Fåglar ha de med.. tveegade örnen/ gripen/Fenix..  finns ingen ände på allt. Solkorset har de tom hittat i en synagoga.. imgaine the irony? förutom på månen.. o miljoner ställen till. bevisen över strider är otevtydiga. De droppade kärnvapen på flera ställen i norra Indien o Siani halvön. Kan inte trollas bort på något vis av ”vetenskapen” hur mycket de än försöker. Sånt sätter sina spår på men än ett sätt… dessa människor  dog alltså alla samtidigt i den enorma heta tryckvågen- familjer hållas varandras händerna fortfarande. Sanden som blivit helt till glas av värmen. Man får väl anta o hoppas att det gick hyfsat fort?
Det här med ormar, reptiler o drakliknande varelser är ett helt kapitel för sig, eller bok. Det finns ju massor av dem eftersom historierna o symbolerna i arkeologiska fynd o skrifter finns i alla kulturer sen urminnes tider. De ska oxå symbolisera Enki o Enlils fästen i främst Sumer men även i Egypten o Sydamerika. Alla dessa berättar om ”The starchilds”  ”de som kom från himlen ” för att undervisa dem, vilket de oxå gjorde om allting från smått till stort som astrologi o  kärnfysik o även avancerad sjukvård. An har tex  kranier från perfekt opererade skallar med en precision vi knappt har idag med en överlevande faktro som var enorm. /( de kunde avgöra att personenerna levt länge efteråt) de borrade oxå hål i skallen , varför vet de inte inte rikttigt samt hade avancerade tandvård med bryggor o guldtänder.
Hur som helst.. Lucifer var det. Var han Enki ? O var han Jesus samtidigt? O även solen? ”Adorned by thrre kings in the east”   född den 25 dec ( vintersolståndet) , återuppstånden på 3:e dagen. De tre stjärnorna är i Orionsbältet..

forts följer med funderingar kring Haibirus, uttåget ur egypten, vem ledde Moses? o var det egentligen ALLAT som var rebell-ledaren för slavarnas uppror i Sumer? O vart tog Jeesus vägen? Flydde han tillbaka till Tibet? O vad hände med Maria Magdalena? Hon var alla gånger hans fru o de hade säkert barn, att hon var den ledande i de tolv apostlarna tvivlar jag inte ett ögonblick på..  som antyds i hennes gospel de nyss hittat, ej heller att de andra apostlarna med Petrus i spetsen var avundsjuk på Jesus kärlek o respket till henne. Hon var ju bara kvinna? De är väl mannens åker? Inget mer.. kanske bra för markservice oxå? Det här med barn-uppfostran? Det borde väl ändå ingå som en vettig uppgift för den som har åker-service uppgiften? Men här blir ekvationen omöjligt att få ihop… Med den synen på kvinnan fostrar man varken bra män eller ett bra samhälle. De är endast produkten av sitt arv, sin uppfostan o sin miljö. Med ett kvinnofientligt samhälle har man lagt grunden till dess undergång. Ligger liksom inbyggt i manualen. På tal om manualen.. när man skriver in att icke- hebrews  – inte är mer än vilda djur som kan våldtas, rånas o mördas lite hipp som happ utan dåligt samvete i Talmud, (andra finns ENDAST) för att tjäna HEBREWS- de ”utvalda”) då har man major problem i MATRIX..  två stora jätteproblem alltså att fixa till om man tänkte köra en repris på detta efter Ragnarrök..  

1000 år av mörker ska vi alltså leva i.. är det atom vintern det? The BIG one? Å får vi nån repris på den jätte-tsunami som härjade flera varv runt jorden sist? Är det Hawai det som ska lossna enligt plan? De sju hornen har vi redan hört.. 

Den som lever får se.. o vi bör nog be av bara F-N till nån högre makt –  vad han nu heter- Enki- Jesus- Lucifer _ Saturn ( solen de med ju.. )  att vi får ett skonsamt slut om han inte bstämmer sig för att det finns några goda själar kvar på denna planet värda att rädda. Det är på håret nu.. många mörka krafter som samtigt har väckt de oppositionella jusa krafterna som slåss för livet o offrar vänner o familj för planetens bästa. Det är den risk man tar när man slåss mot mörkret. De är mäktiga fiender man bör hantera mycket varsamt. Men vad är valet egentligen? Har vi nånsin haft ett val? Gjorde Enki fel som gav oss den fria viljan? Varför väljer inte folk rätt då? Varje dag är ett val att göra jorden till en bättre eller sämre plats.
Be the change, there is no other way.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s