Specialerbjudande på Kost & kunskap!

Beställ till jul och få fri frakt samt valfri e-bok på köpet!

Vi blir allt sjukare i dagens välfärdssamhälle. Alla sjukdomar har ökat dramatiskt. Allergier o diabetes o andra sjukdomar kryper lägre o lägre i åldrarna. Sjukvården verkar dock inte hänga med. De verkar heller inte särskilt intresserade att ta reda på varför. De verkar mera intresserade av att bota symptom än orsak o att skriva ut lite piller. Gärna anti-depressiva. Som om det skulle göra någon friskare? Knappast. En titt på bipack-sedeln o man ser vilken påverkan de har. Många piller är kontra-produktiva o förvärrar orsaken o ställer till med mer skador. Vanliga värktabletter är oerhört skadliga o kontra -produktivt vid feber som är kroppens naturliga försvar.
 
Allergitabletter dämpar immunförsvaret o gör en infektions-känslig. Tabletter mot halsbränna o magsår dämpar magsyran o förvärrar problemet som oftast är otät magmun pga för lite magsyra lr bakterier som trivs ännu bättre vid låg magsyra. Statiner sänker blodfetterna men det är fler som dör av hjärt- o kärlsjukdomar som har låga blodfetter. Högre blodtryck är naturligt o nödvändigt för äldre . Insulin är ju bra, men vore det inte bättre att undvika kolhydrater? Bulkmedel ordineras vid magbesvär istället för en fiberrik diet med grönsaker som innehåller näring o läker tarmen. Säkert finns det fler exempel.
 
En del av ovan har jag själv erfarenhet av o när jag slutat följa de råd jag fått av vården har jag blivit bättre. Jag är långt ifrån ensam. Kostens betydelse för hälsan o brist på näringsrik giftfri mat som orsak till sjuk-domars uppkomst börjar uppmärksammas mer o mer. Många är de läkare o näringsterapeuter som försöker höja sina röster o peka på detta o nya forskarrön som visar att gammal forskning kan ha felaktiga slutsatser lr i värsta fall vara manipulerad. Dessa läkare blir förföljda, fråntas sin leg-itimation o kallade kvacksalvare. Man kan ju fråga sig varför? Läke-medels-industrin befinner sig i en knivig sits. De vill gärna sälja så mkt piller som möjligt. Friska människor är inte lönsamma. De vinner inget på att människor äter sig till en bättre hälsa. Kan det vara anledningen till att näringslära är så gott som obefintlig i läkar-utbildningen? Kan det vara anledningen till att det saknas intresse o pengar att forska om detta? De är oxå totalt ointresserade av att arbeta lr forska kring medicin o behandlingar som inte går att patentera lr tjäna pengar på…
 
Den här boken handlar om ”alternativa ” sätt att behandla sjukdom på, hur man från grunden stärker sin kropps immunförsvar så den kan läka själv. Till syvende o sist kan inga piller i världen läka kroppen. Det kan den endast själv göra. Om man förstör dess möjligheter till det har man lagt bensin på brasan o möjligen skruvat ur varningslampan.
 
Är man inte sjuk är den ett bra verktyg för hur man kan leva ett hälsosammare liv. Den som inte har tid att investera i sin hälsa får förr eller senare lång tid att vara sjuk. Så ta dig den tiden.  Det finns ingen som tackar dig när du är sjuk o det är inte den med flest prylar o pengar som vinner i himlen…
 

Vad vi äter har OERHÖRD BETYDELSE FÖR VÅR HÄLSA . Vi ska se till att få i oss näring samt fibrer som binder vätskan o håller tarmen i trim. Den ska vara basisk och vårt blod neutralt och syresatt . Utan det kan vi inte ha en frisk kropp.   Med alterntiva  sätt att bli frisk på kan du minska dina  mediciner som maskerar symptonen o bryter ner kroppen o dess försvar. När man förstått hur  sjukdom uppstår o patogenerna  fungerar är det bara att börja göra livet surt för dem. När deras miljö inte går att leva i förökar de sig inte. Till slut tar kroppens immunförsvar  över kommandot om det inte gått för långt.  De åtta punkterna HUR , gås noggrant  igenom  med enkla recept.

Boken skickas direkt till brevlådan.  Varför inte direkt till någon i present med en hälsning? Du kan också beställa den som enbart e-bok här  :  http://nikkijansson.se

Innehållsförteckning;
 

1. Bakgrund 
2. Kunskap som verktyg till hälsa  
3. Orsaker till sjukdom & ohälsa 
4. Åtta punkter för bättre hälsa  
5. Naturlig ”anti-patogenika” 
6. Ät dig friskare 
7. Rent blod = frisk kropp (njurar & lever)
8. Lymfystemtet
9. Hormonsystemet & binjurarna
10. Mat & Motion för binjurarna  
11. Sköldkörteln
12. Mat & motion för sköldkörteln
13. Obalans i hormonsystemet 
14. Bukspottskörteln & diabetes 
15. Mage & tarm
16. Mat & Motion för mage & tarm 
17. Hjärtat vår viktigaste muskel
18. Mat & motion för hjärtat 
19. Hjärnan 
20. Mat & motion för hjärnan
21. Nervsystemet, funktion & sjukomar 
22. Mat & motion för nervsystemet 
23. Herpesfamiljen & EBV
24. Cancer
25. Mat & Motion för Cancer 
26.  Vacciner 
27. Är allt frekvenser?
28. Elektronterapi 
29. Solning, sömn, cancer & melatonin
30. Aminosyror 
31. Vitaminer & mineraler
32. Hyckleriet mot cannabis, hampa & CBD olja
33. Gifter & hot i omvärlden – mikroplast
34. Hur blir man lycklig & lyckas i livet?
35. Mental (o)hälsa 
36. Hur får man tiden att räcka till & leva i nuet? 

Här kan du välja din valfria e-bok på köpet  Nikki Jansson

Vad säger läsarna?

”Nikki har i denna utgåva gjort ett fantastiskt jobb som hon förtjänar rejäl cred för. Köp den och ditt liv kommer förändras ”

”Kost & Kunskap ligger allltid på köksbordet, vi använder den som uppslagsbok”

”Boken har förändrat mitt liv, med Nikkis kunskap har jag kunnat minska mina mediciner och smärta”

”Tusen tack igen smarta, kloka, kunniga, generösa, ambitiösa, ansvarstulla, sanna, kärleksfulla underbara, exemplariska medmänniska, mycket kära och uppskattade på alla sätt Nikki!!!” L.S.

”Tack nu kan jag dela med mig av dina kloka sanna ord !”

” En mer komplett och uttömmande förklaring angående hälsa, sjukdom och åtgärder är svår att hitta. Här finns nästan allt i en bok. Nikki är en mycket påläst person med kunskap i ämnet och att hon botat sej själv med dessa metoder säger en hel del. ” Gunnar B.

”Boken återkommer jag till med jämna mellanrum, ”plöjt” den ett par gånger, men som lekman kan man se den som en kost ”bibel”..Och tänk, det onda är borta, endast ett smärre hanterbart obehag, bättre och bättre” (Kurre T.)

”Hjälpt mig! Rekommenderas! ”

”Fantastisk bok!” ( Katarina J. )

”Fick boken i veckan,,Mycket kunskap o ideer du delar,, Hur har du lärt dig allt detta ? Verkligen läsvärt !” ( Christer Å.)

”Skitbra! Det knyter ju snart nog ihop säcken! 👏🏼👏🏼Visste det var mer med maten än vi trott ☺️😌👍🏼Bra jobbat, Nikki ”( Ewa L)

”älskar fisksoppan! . Den är fantastisk, recepten lämnar plats för en egen känsla för matlagning, med lite av det ena och en gnutta av det andra.” Kajsa H.

”Det är en fantastisk bok du har skrivit och jag ska börja rekomendera folk att köpa den för den är verkligen en bok till självhjälp. Ser den som en liten bibel för mig där den är baserad på din kunskap vilket passar mig väldigt bra då jag inte tror på den sk skolmedicinen där de enbart tror på allt läkemedelsbolagen påstår samtidigt så blir folk allt sjukare.

Även jag har ju varit sjuk och lagt om både kost samt framförallt användandet av vitaminer mineraler och ensymer. Bra bok då den hjälper mig att ställa rätt diagnos på de som kommer till mig med div difusa problem och då kan jag slå upp i din bok och repetera just det problemt t.ex Lymfan eller magproblem mm och då får jag även råden hur både kost och motion kan hjälpa till i läkandet samt att det gäller att ha tålamod för resultaten tar sin tid. Tar det tio år att bli riktigt sjuk på t.ex läkemedel så tar det säkert ett till två år att bli frisk och avgiftad samt lite sk gamla biverkningar får man lära sig att leva med.” ( Håkan P.)

Annons

24 kommentarer Lägg till din

 1. Lars skriver:

  Nikki har i denna utgåva gjort ett fantastiskt jobb som hon förtjänar rejäl cred för. Köp den och ditt liv kommer förändras 🙂

  Gilla

  1. fightsickness skriver:

   Tack snälla du för så fin feedback ❤

   Gilla

 2. Lejonet Lars Nordsson skriver:

  Nikka har i denna utgåva gjort ett fantastiskt jobb som hon förtjänar rejält med cred för. Köp den och ditt liv kommer förändras 🙂

  Gilla

 3. Patrik Lundin skriver:

  ”Erbjudande”
  Vill köpa boken Kost & kunskap

  Gilla

 4. Annett Karlsson skriver:

  Hej! Jag är intresserad och vill köpa boken.

  Gilla

 5. Anette Löfquist skriver:

  Är intresserad av att köpa boken.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s