Good news – böter samt åtal Bayer & Monsanto m fl

download
Ingen har väl missat att Monsanto ska betala 2, 6 miljarder SEK till en man som fått Cancer ( lymfom) pga  underlåtenhet att upplysa om riskerna mm.  Just nu pågår åtal i Florida mot General Mills som har sålt havrepuffar som innehåller Round Up.

Dessutom pågår ett åtal i Tysland där runt 20 000 kvinnor stämt Bayer för deras ”rör” ( se bilden) man för upp i äggledaren så man inte ska bli gravid. Problemet är att den har visat sig perforerara både den, urinrör samt orsaka stora smärtor, bödningar, skador o tom dödsfall.  De menar att de inte informerat om risker samt inte utbildat läkarna hur det sätts in ordentligt och att det på något sätt var bedrägligt förfarande.
https://www.slideshare.net/lawsuitlegal/essure-insert-complications-see-the-data-prompting-lawsuit-investigations

Erin HH News säger oxå att glyfosat har kopplats till Lake Eeries algblomning. I Florida har det också  har varit STOR katastrof med toxiner från algerna i vattnet så det inte gått att bada o massor av liv har dött i havet – så har det kopplats till  utsläpp från en SOCKER fabrik!!
https://www.citylab.com/environment/2018/07/can-floridas-toxic-algae-be-stopped/565223/https://www.citylab.com/environment/2018/07/can-floridas-toxic-algae-be-stopped/565223/

Vidare berättar Erin att ännu en läkare stängt sin praktik efter dödshot mot sig o familjen.  ( skriver Dr Farrah på sin Facebook sida också)

För er som missat har Google oxå fått betala MILJARDER i böter av EU för att de via telefoner enbart går att välja deras sökmotor som förstås inte är tillåtet av konkurrenskäl. Vi undrar när  bolaget Evidencia ( som ägs av ett holdingbolag i Europa ) ska få böta o åtalas för att höja priserna med i snitt 50% på djurvård i Europa o USA sedan de köpt upp de flesta privata kliniker o gjort monopol? För den som är intresserad av djurens hälsa kan nämnas att deras  vacciner är livsfarliga då samma dos ges till en på 1 kg som en på 30kg. Maten de äter är nedmalt skräp från fiskrens o slakterier som man tillsatt ännu gler giftiga färgämen o konserveingsmedel i.  Matresterna kan h legat o ruttnat på en fiskbåt eller lagerlokal innan den mals ner. Toxinerna ingår förstås. Detta berättar Ty Bollinger i sin PET-serie och mycket mer.

Här kan du läsa mer om Endometrios är en patogen? https://fightsickness.net/2018/08/19/endometrios-ar-en-patogen/

Essure4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s