ME-CFS bedöms som sjukdom av KAMMARRÄTTEN – Försäkringskassan FÖRLORAR!

”Enligt den försäkringsmedicinska rådgivarens utredning så innebar kvinnans sjukdom endast ”smärre aktivitetsbegränsningar”. Enligt flera undersökande läkare saknar hon dock helt arbetsförmåga till följd av sitt kroniska trötthetssyndrom. Kammarrätten går nu på kvinnans linje och ger henne rätt till sjukpenning.”  skriver Dagens juridik

Försäkringskassan hade som de som oftast gör avslagit kvinnans alla läkares expert-utlåtanden, sex  st på tre år, som menade att hon var oförmögen att jobba och menade att deras ”experter” visste bättre.  Hon kunde visst jobba. Detta brukar de som vanligt också hävda utan att ens ha träffat patienterna eller ha kunskap om den diagnos de har . Ändå ”vet de bättre”. Det tyckte nu inte kammarrätten dit ärendet överklagats efter att kvinnan först förlorat i förvaltningsdomstolen. Tack och lov säger vi. Någon måtta på försäkringskassans handläggare och ”experter  får det vara. Deras metoder liknar mer Gestapo i nazi-tyskland. När de bestämt sig för något är det så och nåde den som tycker annorlunda. Är det någon myndighet , dess chefer och handläggare som ska granskas så är det dom. Man kan inte ha en filosofi som går ut på att ge sjuka människor avslag och när så görs får handläggare lönepåslag och när de inte gör det kallas de till samtal med chefen och blir utfrysta tills de slutar själva. Personalomsättningen är hög, ungefär som på Läkemedelverket där kulturen är densamma fast omvänt. Läkemedel skall godkännas. Några invändningar av granskare godkänns egentligen inte.  Vi föreslår att dessa handläggare byter plats? Vidare föreslår vi att de dödsjuka och gravt handikappade  barn de dragit in ersättning för assistans för så föräldrarna snart också kommer duka under,  tas upp i kammarrätten för omprövning.  Vi föreslår också att människor som är gifta ska anses var just GIFTA och INTE vara ensamstående så de har rätt till högre bostads- och barnbidrag, som FK nyss ÖVERKLAGAT  ett beslut om? Förstår ni ironin?  En muslimsk kvinna var gift med en make som pendlade mellan sina fruar och då ansåg FK att hon skulle ha mer ersättning. Det ansåg inte hon.  Det anser inte vi heller eftersom det kan bli ”lönsamt”  för män att ha flera fruar och barn i Sverige. rena kassakistan. Pengarna skickas sedan ofta till hemlandet. Enligt källor är det en strid ström från banken dagen efter utbetalda bidrag. Till hemlandet. Vilket inte alltid är det som de uppgett. Banken vet. Det gör vi också .

Så pengarna kanske kan omfördelas lite till de som behöver dem? Och ”experterna” behöver nog gå på kurs någonstans. Kanske hemma hos någon med just ME – CFS så de får se hur sjuka de verkligen är? När man knappt tar sig ur sängen, måste planera hela sin vardag i detalj, om man ska tvätta håret under dagen eller spara energin till att vara närvarande med barnen? Då kanske de inser vidden av detta. De har inte förstått någonting. Det är det många som inte gör. Anno 2018. Det är horribelt. Tack vare effektiv LOBBYING från läkemedlesindustrins företrädare (jag hoppas ni förstår vilket skrot och korn de är, har ni inte det kan ni läsa Peter Goetsches böcker ”Organised Crime”  mfl. där han jämför dem med maffian. Det gör vi också. Handlar man i enlighet med deras metoder finns alla anledning att ifrågasätta vilken verksamhet de har. Vi ifrågasätter också Försäkringskassan. Någon måtta på vansinnet får det vara. Om Sverige går i konkurs är det inte sjuka och gamla som ska betala samtidigt som lönerna höjs till politiker. Jodå. De har nyss höjt dem nu till november, närnare 70 000 / månad. Vidare ska våra gränser tydligen öppnas på vid gavel.  Vi förstår inte riktigt varför vi ska bli ett U-land? De som hävdar att ”vi har råd” , menar ni då att de sjuka ska leva på gatan och panta burkar? Märkligt också att de stänger boende för hemlösa i Stockholm till vintern? Har de blivit färre? Något står inte rätt till hos våra makthavare.

Ni får hemskt gärna kommentera och svara. För vi undrar faktiskt. Vi undrar också varför i hela fridens namn vi är med i EU? Har de överhuvudtaget gett oss något mer än svart hål i budgeten och giftiga grödor och en politik kring ansvar och säkerhet för männsika och miljö som lämnar mycket att önska ?  Den är helt obefintlig anser vi. Men vem bryr sig?  Och det är här kruxet i kråksången finns. Så länge ingen finns att ställa till svars och man kan skyffla allt ”ansvar” på  EU så står vi där. Handfallna. Maktlösa. 5G  mm körs utan test trots att det är bevisat farligt från andra ”experter” än deras.  Gud bevare oss att ”någon” gör något snart. Det här håller inte längre.

Här kan du läsa mer av deras berättelser https://www.kollega.se/27-000-nekades-ersattning-fran-forsakringskassan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s