Forskare fängslad för länka virus i vaccin till cancer

Dr Judy A Mgikovitz links vaccin to 25 million americans to  deadly retro virus 

 Dr. Judy A. Mgikovits kastades i fängelse efter att ha upptäckt bevis på att dödliga retrovirus överförs via vacciner som getts  till  25 miljoner människor då hon arbetade  med retrovirus och fokuserade på immunterapi-forskning och HIV. 

2009  upptäckte hon när hon forskade hon om neurologiska sjukdomar, inklusive autism  att många led av  allvarliga problem som cancer, motor-neuron sjukdomar och kronisk trötthetssyndrom (CFS).  Hon trodde att ett virus kunde ha varit ansvarigt för dessa symptom, och isolerade virusen som visade sig komma från möss.

” Det såg ut som ett virus, luktade som ett virus, ett retrovirus som stör immunsystemet. ”

Flera andra utredare  på 90-talet hade faktiskt isolerat retrovirus från dessa människor men de kallades ”föroreningar”, att de inte var riktiga och att de inte hade något att göra med sjukdomen. Vi isolerade en ny familj av virus som kallades xenotropa murina leukemivirusrelaterade virus.

Dr Mikovits  publicerade fynden som  inte omedelbart vöckte  läkemedelsindustrins vrede. Men när ett papper publicerat 2 år senare gjorde sambandet mellan detta nya virus och vacciner, blev Mikovits forskningsresultat alltför farligt

 2011 skrev en annan aidsforskare att  det mest troliga sättet att dessa  leukemi-virus-relaterade virus, kom in i människor via vacciner.

 på 30-talet med polio vacviner, passerarde vi dem genom mushjärnor. Varje forskare som arbetat på National Cancer Institute erkände  möjligheten att du dödar  människan eller orsakar allvarlig sjukdom .

Hon fick sparken och blev fägslad  utan att höra sina rättigheter .  De drog  hennee ur huset i handbojor 1 8 nov  2011, för att jag  vägrade säga att det var en misstag, Vi har fakta och jag visade alla data. De sa att vi kommer att förstöra dig om du inte öndrar dig  och de gjorde dom. De ruinerade mig och förstörde mitt liv. 

3 kommentarer Lägg till din

 1. Jenny skriver:

  Vem har översatt denna text? Gör om och gör rätt. Ni drar ner trovärdigheten i vad denna kvinna har åstadkommit.

  Gilla

  1. fightsickness skriver:

   Vad menar du är felaktigt? Du får vara specifik om du ska kritisera.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s