Giftfri mat minskar cancer 25-86% enligt studie

Roundup, a  gut toxin  linked to cancer kills gut bacteria & shut down detox and other important processes
Round Up kills good bacteria , detox  & minerals,  promotes bad  linked  to cancer  

Franska forskare analyserade 68.946 människor  för att se om de som åt ekologiskt  hade lägre cancer- frekvenser. Studien  publicerades i  prestige- fyllda  JAMA.  av American Medical Association i veckan.  (Hemler et al., 2018).  Skillnaden var ca 25 %  men  störst för bröstcancer samt   Non-Hodgkin lymphoma med  hela  86%  justerat för socio-ekonomiska faktorer,  tröning etc  (Baudry et al., 2018).

Den epidemiologiska studien NutriNet-Santé följer över 270 000 franska vuxna som fyller i uppgifter  online om matintag mm. som  forskare studerar för att se sambandet mellan kost, näring och hälsa. Det lanserades 2009 i Frankrike, med en ytterligare kohort i Belgien inskrivna 2013.

Deltagarna i denna studie frågades om 16 produkter från, frukt och grönt till  kött, ost, kaffe, te och vin .  Det finns redan 120 studier  på PubMed som har framställts av data som utarbetats av NutriNet-Santé-studien. Se nedan. 

För denna nya forskning slutförde över 95 000 volontärer en organisk matfråga online. De frågades om sexton olika organiska produkter och bad att själv rapportera hur ofta de äts.

I listan över produkter ingår matvaror och drycker – frukt och grönsaker, kött och mjölkprodukter, spannmål, baljväxter, sojabaserade produkter, sockerarter, kaffe, te och vin.

Poängen fördelades för varje produkt beroende på om de åt organiskt ”mestadels” (värt 2 poäng), ”ibland” (1 poäng) eller en version av ”aldrig / jag vet inte” (0 poäng). Denna analys resulterade i ett ”organiskt poäng” på mellan 0 och 32 poäng, vilket sedan jämfördes med cancerincidenser som rapporterades i hälsostatusuppföljningsformulären som deltagarna slutförde på årsbasis, eller självrapporterade när som helst online (Baudry et al, 2018).

Lista med studier https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=NutriNet-Sante

Jama https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/article-abstract/2707943

.https://hygeia-analytics.com/tag/glyphosate/

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s