Mind Control, hjärnforskning & Target Individuals

on

https://www.podbean.com/media/share/pb-62jkq-af711a

Äger vi medborgare Staten? Eller håller Statens AI (artificiella intelligens) på att ta kontroll över människans fria vilja? I den pågående forskningen om förståelsen av hjärnan kan man fråga sig om framtiden ska stå mellan intelligent maskin och människa i evolutionsprocessen?

Vi samtalar i detta avsnitt om ”forskningen” idag på vår hjärna som görs utan ”objektens” medgivande och vetskap med Mikael. Om omfattningen samt konsekvensen av detta finns massor att tala om. Det är vår tids största hemlighet och angeläget att det kommer i ljuset och diskuteras öppet om farorn med att inte bara läsa folks tankar utan öven plantera och styra dem. 

Det handlar om att koppla ihop alla människor och alla apparater i ett gigantiskt datornätverk. Nätverket ska via sensor (i kroppen) och i maskiner kunna identifiera alla människor och maskiner överallt alltid. Och systemet ska lära sig de uppkopplades preferenser, så skriver i alla fall Datainspektionenen.

Det handlar om att kunna analysera mätdata i realtid över internet…Inom ett antal år kommer alla människors nervsystem och hjärnor att vara uppkopplade till statliga datorer. Frågor om integritet och autonomi är en av mänsklighetens största frågor nu när vi står inför fakta, att datorer en dag är blir intelligentare än människan. Svenska professorer har varnat i många år för den kommande situationen. Människans medvetande tycks vara för litet och därmed oförmöget att reagera och ingripa inför detta faktum.

Bionicgate har samlat lite information och länkar för att du ska få insikt om framtiden. Vi hoppas att du inte “duckar” inför ämnet bara för att det är bekvämt, utan att du söker mer information om människans stundande paradigmskifte kallat människa-maskin-interaktion. Människan kommer inom några år att genom olika typer av sensorer i kroppen integrera direkt med datorer. Frågan är vill vi ha detta samhälle?

http://http://www.svegritet.se/www.svegritet.se/

 

För dig som har bråttom,  skippa introt på ca 10 min. Läs gärna länkarna,  gilla, kommentera, följ och dela! 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s