Vi är förda bakom ljuset

Kära vänner, 
det har kommit till min kännedom att vi är förda bakom ljuset. Allt vi trodde var sant är falskt. Ett bedrägäeri på högsta nivå. I den högsta maktens korridorer förekommer ett spel utan dess like, med en skriven agenda med förfärligt innehåll.
Denna agenda har funnits väldigt länge, men på senare år blivit alltmer tydlig när slutspurten börjar närma sig. Mitt mål har varit att ta reda på vilka som skrivit agendan och varför? Vad är det slutgiltiga målet ? Hur ska de komma dit?
När jag själv plötsligt som 43 åring höll på att dö, elitränad och i toppform, insåg jag att något måste vara fruktansvärt fel. Särsilt som läkarna påstod att mitt blod var perfekt då CRP inte gått i taket. Bara en sån sak att läkare utgår ifrån att CRP är ett mått på friskhet när hjärtat knappt slår och man är helt förlamad borde få folk att undra vad i helsefyr de lär dom ?
Hur som helst så överlevde jag mirakulöst en multiorgankollaps och när jag så småningom var nästan bra så kom nästa, endast sex månader efter första, 31/1 2015, dagen jag spottade blod ur min mage, med fruktansvärda smärtor,  fick feber med uppsvälld brädhård buk och frossa på natten, kolsvart tunga, och morgonen efter massor av färskt blod ur tarmen. Jag kunde inte stå eller gå på benen återigen.  Vis av förra vändan på sjukhuset då de ville ordna LPT-intyg och låsa in mig för att de tyckte att jag hade ”vanföreställningar” när jag berättade om mina symptom (”svimning” som de kallade det då) så vägrade jag åka till akuten. ”Det kommer jag aldrig överleva” sa jag till min vän. Troligen hade jag nog inte det heller. Jag åkte dit senare när jag inte blev bättre. Varje gång jag uppsökte sjukhus blev jag tio gånger värre.  Det slutade inte med att jag lyckades bota mig själv mot alla odds denna gång, utan att mina förstörda organ inte klarade att metabolisera ”läkemedlet” de skrev ut mot mina ”besvär” i magen samt min hjärna som svullnat (allergi mot Levaxin) och jag fick en PSYKOS. Denna psykos ledde till att jag livrädd tog mer ”läkemedel” som skulle ”läka” psykos när de i själva verket skapade den. Det  blev förstås tio resor värre. Jag som knappt kunde andas innan med ett hjärta som rusade som en kolibri för att försöka få lite syre till cellerna och den svullna hjärnan där det var jäkligt trångt… började sprattla som en fisk på torra land.. armar och ben och huvud rörde sig okontrollerat som under ett epilepsianfall.. fast det gick förstås inte över.. och jag som endast sovit två tmmar per natt sen den 31/1 2105 pga smärtorna i magen blev nu totalt sömnlös. 3 veckor i sträck utan sömn.

Trodde inte det gick att överleva detta, men det gick. Behöver jag nämna att det är en finurlig tortyr? Tyvärr när dessa läkemedel sätts in eller sätts ut, får många människor för sig att de ska ta antingen sitt liv eller andras. Jag försökte med mitt. Alla sömntabletter jag hade (väldigt många de frikostigt skrivit ut , utan att ens öppna journalen sista gången av en okänd läkare). Tyvärr vaknade jag. I ännu sämre skick än innan, hur det nu kunde vara möjligt då livet redan hängde på en sytråd? Om en vakande ängel tyckte jag skulle överleva för att varna andra om det som var på väg att hända eller om det var någon där nere som inte tyckte jag lidit tillräckligt och inte skulle slippa undan så lätt, låter jag vara osagt.  

Stunden innan man försöker ta sitt liv är fruktansvärd. Den när man vaknar upp och inser att man misslyckats är ännu värre. Ett gott råd är att låta bli. När livet blir outhärdligt är det människor som tror på vad man säger som behövs, inte såna som trycker i en piller med biverkning  mord. Dessa piller ingår troligen i den agenda som organisationen har.  Allt är noga planerat och dokumenterat sedan länge.
För att korta ner min historia kan jag bara nämna att det som hände mig var ingen slump. Vare sig första gången eller andra, eller tredje eller fjärde heller. Att jag skulle oskadliggöras var troligen bestämt sedan länge, Det borde jag kanske förstått. Men hur kan man det?
Jag började försöka ta reda på vad som hänt och varför? Allt analyserades i detalj. Varför hade inte läkarna hittat något? Hur kunde alla organ kollapsa när jag var i toppform? Hur kunde min tunga bli kolsvart , båda gångerna? Och min saliv bli mörkgrön o stenhård efter en natt i ett glas?
För varje sten jag vände på fanns en hund begraven. Det blev en hel djurkyrkogård. Stephen King ligger faktiskt i lä för det jag fått reda på, för det är så ohyggligt att det  övergår en sund människas fattningsförmåga, men läser man nedan förstår man vad det handlar om.
Jag vet inte om jag ska sluta här, och be er återkomma om ni ör intresserade av vad jag fått veta? Jag har nämligen också kommit underfund med att det verkar som att ingen vill veta vad som pågår heller? Alla kör sitt race till undergången. Den kommer fortare än folk anar om inget görs. Det kanske redan är för sent. Alla tror att någon annan ska ta ansvar? Det finns bara vi och vi är ansvariga. Ondskan segrar som bekant bara om de goda inte gör något.
Den organisation jag infiltrerat skyr inga medel att nå sitt mål, alla ”människor ska behandlas som djur och tas som slavar, både sexuellt och arbetskraft” ;   
 
”Jag lovar och förklarar dessutom att jag, när det är tillfälle som är närvarande, kommer att göra och leda obevekligt krig, hemligt eller öppet, mot alla X……, som jag är riktad att göra, för att utrota och utrota dem från ansiktet av hela jord; och att jag inte kommer att spara någon ålder, kön eller tillstånd och att jag kommer att hänga, slösa, koka, flaga, krossa och begrava de här ökändaX, riva upp sina kvinnors mage och livmoder och krossa sina spädbarns huvuden mot väggarna, för att förintetgöra deras execrable race för evigt. Att när detsamma inte kan göras öppet, kommer jag i hemlighet att använda den förgifta koppen, den strängande sladden, poniardens stål eller den lutade kulan, oavsett personens eller människornas ära, rang, värdighet eller auktoritet, oavsett vad som helst vara deras tillstånd i livet, vare sig det är offentligt eller privat, som jag när som helst kan riktas så att göra av någon agent för överlägsen av brödraskapet, av Xs samhälle.
I bekräftelse av vilket hänger jag härmed mitt liv, min själ och alla mina kroppsliga krafter och med den här dolk som jag nu får, skriver jag mitt namn skrivet i mitt eget blod, med ett vittnesbörd om det; och om jag skulle bevisa att det var falskt eller försvagat i min beslutsamhet, kunde mina bröder och andra soldater från Xs militärer skära av mina händer och mina fötter och min hals från örat till öra, min mage öppnade och svavel brann där med alla straff som kan påföras mig på jorden och min själ torteras av demoner i ett evigt helvete för evigt!”

Om inte ovan text ger er kalla kårar och insikt i att vi har att göra med mycket farliga människor så har jag flera ni kan få samt exempel på deras dåd. 

Vänligen återkom om ni är intresserade av att få veta det jag fått reda på.

Nikki Jansson

En kommentar Lägg till din

  1. Searon skriver:

    Sverige befinner sig just nu i en fas som få känner till. Allt bottnar i ett avtal som kallas Barcelona Avtalet. Vad det går ut på är lite komplicerat att förklara, och hur det kunnat gå igenom. Det finns mer eller mindre utförliga beskrivningar om det på olika bloggar.. men du finner det garanterat INTE i media..När det gäller den här artikeln, sjukvården, hälsa och hur vi bemöts när vi är sjuka eller behöver vård, ja då kommer en skrämmande sanning fram.. Sjuka, gamla, handikappade och i princip alla som kan ses som en belastning på ekonomin och vårdapparaten.. ska bort.. Just det.. bort, som i avlivas, dödas, tas bort.. Detta kan man så klart inte göra genom att sätta en kula i huvet på folk..nej, man gör det genom att göra precis det man gör nu..tar bort assistans för handikappade, tar bort vård och näringsrik mat för äldre, slänger ut sjuka och gamla från sina hem eller vårdinrättningar, man tar bort sjukersättning och skriver ut folk från försäkringssystemet.Detta får samma effekt som kulan i huvet!!Ökade självmord hos ungdomar och vuxna som saknar vård och hjälp, äldre människor och sjuka barn dör snabbt.Det hela är en de av det som kallas Agenda 2021 och Agenda 2030, kalergiplanen och NWO. Målet ?? att rensa ut Europas vita medelklass medborgare och skapa en ny blndad ras med lägre IQ och mer skuldbörda.. Arbeare och slavar .. och till hjälp tar man ISLAM.. Man inför hatbrott som inte finns, språkpoliser och feminister som hjälper till att utrota ett helt folk .. Ja, det är ett pågående folkmord .. och ser man inte det .. då finns det ingen mening att överleva heller .. för dö .. det kommer vi att göra som resultat om vi fortsätter vägra att se och höra ..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s